Frajla wrote: ↑Mon Jan 06, 2020 8:49 am
Nesa_neske_01 wrote: ↑Mon Jan 06, 2020 3:48 am
licaninsasela wrote: ↑
Roditelji tesko to prihvacaju radi svog neuspjeha. Tako oni to gledaju. Rijetki su koji se mire sa tim i vataju se u kostac ko frajlini starci. Moja stara je donekle to i priznala. Cak je policiji pokazala di mi je stek sa dopom i poslala me na robiju u lepoglavu. Ni jednom mi nisu dosli u posjetu cijelu robiju. Nakon dvi godine komune tek sam ih onda vidio. Tako da.. U svakom slucaju je njima isto jebeno samo to tesko sebi priznaju.
Hm, zeznuto, mogu misliti kako si se osecao. Mozda tesko i odbaceno. Ja sam se tako osecao sa mojim roditeljima. Sve sam im radio u unit, da im naplati njihovo neroditeljstvo. Sebe sam sjebao terajuci inat. Roditelji ostali nepromenjeni.
------
Za ostale muka mi je od vas, vaseg prosera na Likinu otvorenost

Vi ste fol bolji, zajedno sa vasim roditeljima? Foliranti obicni, licemeri

P.S. Ovde ne racunam Frajlu jer je bila iskrena

Ne uvlaci mi se u dupe vise! Moja prica o roditeljima se moze tako shvatiti a i ne mora. Sami biramo kako cemo sta shvatiti i doziveti
Ti si eto doziveo na nacin da je neko bolji ili nije a to nije tema u ovoj prici i niko se ovde ne proserava na likinu otvorenost nego je to realnost koja nam je svima dobro poznata. Zena verovatno nije imala drugog izbora i kako da mu sacuva zivu glavu. Iz ove perspektive i sam vidi da je to bio dobar potez koliko god gadno zvucalo - namestila me majka
Moja kada je htela da me ostavi u bolnici bila mi je drzavni neprijatelj broj 1. Pa su iskopali manastir za mene, samo sam ocima obrnula nekih 500 puta.manastir nikada nije bio opcija za mene, jer ne verujem u cuda te vrste. U manastir ako ides, ostajes ceo zivot.
Da sam napravila neko sranje verujem da bi me i moji poslali kao i liku na robiju samo da se prekine sve.
"Ne uvlaci mi se u dupe vise!" - Uvlacim ti se u dupe koliko hocu, ne mozes mi nista aaa

Ja pokusavam da popravim odnos sa tobom, bar malkice. Frajl sve ok. Haha uvlacim ti se u dupe, ne vuci me za jezik postacu bezobrazan puno! Haha (Ovo nisi procitala)
Video sam par postova u poslednje vreme, iskrenih od tebe. Razmisljam koliko sam pogresio prema tebi. Jbg.

Prelomilo me.
Ja pokusavam samo da popravim odnos sa tobom, ako je moguce?
Za manastir ne znam u tvom slucaju. U manastir se moze otici na neko vreme, ne mora se ostati ceo zivot. Ti to ne volis i nista, ne verujes u cuda te vrste. Ne volis rec manastir zbog tvojih, verovatno.
"Da sam napravila neko sranje verujem da bi me i moji poslali kao i liku na robiju samo da se prekine sve." Verujem ti da bi.
"Moja kada je htela da me ostavi u bolnici bila mi je drzavni neprijatelj broj 1."
Ja roditelje nisam ni imao. Fizicki da. Dva alkoholicara. Nemam tu sta da kazem. Sam odrastao uz muke.
Cvece za tebe:

Ne uvlacim se u dupe. Ti si za mene zenska osoba.
Ja da zelim, mogao bih ceo svet drzati u sebi:
https://youtu.be/tMZMhot1wU0
------
Pazi molim te, da ne napises nesto neprimereno tebi, useres i ovo malo sto smo pisali sada.