licaninsasela wrote: ↑Sun Jan 05, 2020 10:39 pm
Ok sam. Ukljucio sam se u drustveni zivot odnosno u predsjednicku kampanju kod nas u hr. Izbori prosli veceras i imamo novog predsjednika Hr. Bas se osjecam zadovoljno mada znam da je politika kurva.
Roditelji tesko prihvacaju problem ovisnosti kod svoje djece jer u vecini slucajeva to smatraju svojim porazom i svojom greskom u odgoju djece. Hvataju se za posljednju slamku i zatvaraju oci pred problemom mada ga i sami vide. Tako i moji starci za sto ih ni najmanje ne krivim. Dobro su me odgojili i mislim da nisu mogli bolje.
Sb shati da nema razlike dal je dop ili sub. Tebi je sub bio sredstvo ka i meni dop. Trazi problem u sebi i ne idporeduj se sa onima koji su u vecem kurcu od tebe jer se na taj nacin neces nikada srediti. 15 puta podijeli sa 7 mjeseci i dobijes da si dvotjedni padobranac a to ce te opet odvesti u ovisnost. Nema tu tjesenja gledajuc druge koji su u kurcini. Ne umanjuj problem jer on nije da se tako lako rjesava. Da se lako rjesava ne bi 15 puta padobraniro. Zapitaj se zasto. Nije to dosada oli iden se zajebavati. Pusti mamu nek ona misli sta oce. Budes li se vodio njenom mislju ostat ces u kurcu. Roditelji tesko to prihvacaju radi svog neuspjeha. Tako oni to gledaju. Rijetki su koji se mire sa tim i vataju se u kostac ko frajlini starci. Moja stara je donekle to i priznala. Cak je policiji pokazala di mi je stek sa dopom i poslala me na robiju u lepoglavu. Ni jednom mi nisu dosli u posjetu cijelu robiju. Nakon dvi godine komune tek sam ih onda vidio. Tako da.. U svakom slucaju je njima isto jebeno samo to tesko sebi priznaju.
Jeste, mama misli da je to sto sam ja brljao do njeke njene greske. Ma ne uporedjujem se ni sa kim, niti gledam na to kao bitno. Nije bas Like, bup je meni u pocetku bio droga, ali kasnije Boga mi i lek, i ako sam ga iskljcivo zloupotrebljavao, odvojio sam se od starih drustava, povratio neke svoje starte zdrave navike, vise se posvetio poslu, i tek na njemu prvi put u zivotu poceo da razmisljam o strejt zivotu, i bataljivanju svega. Jeste da me kasnije satrao, ali to je druga prica, mada trebalo mi je i to da me satre...
Otpevale te drukare jbg. Jesu li kasnije gazili siroko, hahhahah, zezam se.