Ne, samo me iznerviras. IskuliraoStopBup wrote: ↑Thu Jan 02, 2020 5:32 pmŠta tebe briga, ona kad bi to videla, samo bi mogla da sazna da sam i ja imao kontakta sa opijatima, a to mi ne smeta. Ali ne može se prepoznati, jer sam vodio o tome računa. Opusti se bre čoveče.Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Jan 02, 2020 5:26 pmEvo ga opet! Ma pisi... To kada vidi bilo ko, rece vidi ga ceger. Jeste ti mislis sta neko ili ona moze da skonta. JOJ Boli me uvo. Ne vredi.StopBup wrote: ↑Thu Jan 02, 2020 5:16 pm
Nisam napisao niti njeno ime, niti nadimak, niti gradove u kojima je živela. Ona kad bi slučajno ušla i ovo pročitala, ne bi mogla ni da skonta da se radi o njoj, naravno da sam za svaki slučaj pazio kako pišem. Ne boj se ti Šone.Oprezan sam ja u svakom pogledu. A ovo sam napisao jer je ona druga osoba koju sam našao na forumu da znam, pa mi je interesantno. Tačnije, prvu osobu sam "znao" samo preko Fejsa, i nije mu ni malo smetalo što sam to pisao.
![]()
Uzmi obrisi to covece. Obrisacu i ja ovo moje...![]()
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Nauci da se ne nerviras oko stvari koje te ni najmanje ne doticu i nemaju apsulutno nikakve veze sa tobom.Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Jan 02, 2020 5:35 pmNe, samo me iznerviras. IskuliraoStopBup wrote: ↑Thu Jan 02, 2020 5:32 pmŠta tebe briga, ona kad bi to videla, samo bi mogla da sazna da sam i ja imao kontakta sa opijatima, a to mi ne smeta. Ali ne može se prepoznati, jer sam vodio o tome računa. Opusti se bre čoveče.Nesa_neske_01 wrote: ↑Thu Jan 02, 2020 5:26 pm
Evo ga opet! Ma pisi... To kada vidi bilo ko, rece vidi ga ceger. Jeste ti mislis sta neko ili ona moze da skonta. JOJ Boli me uvo. Ne vredi.
Uzmi obrisi to covece. Obrisacu i ja ovo moje...![]()
![]()
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
All we are is dust in the wind: https://youtu.be/3yD2ibDCUPE Moram da se popravim od tebe Stopili, sve ga mi. Vratila me pesma u zivot.
-
Pokusavam! Ne ide mi najbolje. Hvala.StopBup wrote: ↑Thu Jan 02, 2020 5:45 pmNauci da se ne nerviras oko stvari koje te ni najmanje ne doticu i nemaju apsulutno nikakve veze sa tobom.
Kuc-kuc, ima li koga?
Gde je Juriša, di je Like i đe mi je Ninoslava?
Dr Frajla je verovatno u pripravnosti zbog češćih intervencija povodom praznika.
Šone je tu vidim. Ksanči kakva si, je l' se snalaziš, i ako smem da pitam, na koliko si sada bupa? Nemoj da uprskaš to što si konačno uspela da se skrasiš nakon dvomesečnog brljanja, i pravljena štete, ako smem da uputim apel na tebe. 

Januar, mesec kad se uvek ugojim.
Stalno neka dobra klopa, ali se sada i suzdržavam. Mora čovek da se nauči da se suzdržava od tih "niskih" potreba. Pre, kad nisam vodio baš računa o sebi, znao sam u januaru da dođem i do 115kg. Nije baš da sam bio debeo, ali videlo se da sam imao prilično viška, pošto sam visok blizu 2m, pa imam gde to da rasporedim. Sad sam na 92kg, a do 95 imam fore.
Provalio sam da najbolje izgledam kad sam težak između 85 i 95kg. Gledaću da ne dođem ni do tih 95, znači suzdržavanje, izazov, a ceo januar je pun tih izazova da paziš da se ne prežderavaš. Znači tražiš druga zadovoljstva od tih ugađanja guzici. 

-
Tacno, ja se pokidam ovako - Mike Oldfield - Tubular bells: https://youtu.be/sSRJvq4Wd48StopBup wrote: Znači tražiš druga zadovoljstva od tih ugađanja guzici.![]()
Pa mozes Stope, ali i ne moras
Dobro je za sad,videcu kako ce ici, od skoro na kecu i tu cu se zadrzati..

Dobro je za sad,videcu kako ce ici, od skoro na kecu i tu cu se zadrzati..
---Bravo! Mislim da ti je to najpametnija odluka za sada. Kad se stabilišeš na kecu, nemoj žuriti da dalje smanjuješ, nego se nateraj da radiš i funkcionišeš na tom kecu neko vreme. Shvati taj kec kao privremeni lek, to stvarno nije velika doza, a kad odlučiš da smanjuješ, to radi postepenije nego letos. Ja bih isto sa ovim znanjem išao postepeno, a ne kao što sam ja to odradio, mislim da je ipak bolje postepeno. Letos si požurila, ti se ni na jednoj od tih smanjenih doza nisi bila stabilisala, slabo si spavala, nekad čak nisi ni spavala. Kako si ono rekla onomad, da su ti oči od nespavanja kao da si ceo dan varila.

---Samo budi krajnje iskrena sama sa sobom, a ako imaš nekog sa kim možeš da pričaš o problemu, pričaj, isto krajnje iskreno. Ja svaki dan sa bratom pričam bar 15 minuta o svom problemu, to mi baš pomaže, i napredujem svaki dan, polako ali sigurno. Odmarao sam 3 dana, a danas sam počeo da radim punom parom. Pre podne prodaja robe u gradu, kapnula fina kinta

Ako nemaš sa kim uživo da pričaš, piši ovde, isto pomaže. Meni je bio baš gadan period u oktobru kad sam zavaravao sebe ono kratko vreme, mada trajalo je to zavaravanje i mesec dana, pa samim tim sam bio neiskren i na forumu, a od toga naravno nema ništa. Kad zavaravaš sam sebe, odeš u aut svakako, uzimao supstance, ne uzimao. Iskrenost je "ključ" od jednih od najbitnijih "vrata" za izlazak iz te priče. Takođe i realnost je jedna od najvažnijih stvari za rešavanje tog problema. Ma znaš ti to i sama naravno, ali to nikad nije viška ponoviti!
Drago mi je sto motorna testera deluje tako lepo na tebe
Ta razlika izmedju 0,1 i 0,3 meni nije problem, problem mi je period posle, zato ne pisem o tome,jer tu niko ne moze da mi pomogne, a ostalo sam vec jednom prosla.. Uz psihoterapeuta cu dalje od toga,shvatam da moram..

Ta razlika izmedju 0,1 i 0,3 meni nije problem, problem mi je period posle, zato ne pisem o tome,jer tu niko ne moze da mi pomogne, a ostalo sam vec jednom prosla.. Uz psihoterapeuta cu dalje od toga,shvatam da moram..