Srecna novaNinocka wrote: ↑Wed Jan 01, 2020 4:53 am![]()
Pa srecna vam Nova G!!!
Cuj drugi plan!!! Ti ne mozes “ prvija “ Bit no sto jesi kod Suba!!
Stvarno je on Xxxana nekakva dusa od momka, kakvu god kosu imao. Mislim smetalo bi mi samo to zabacivanje famozno, to bi mu vec nekako izbili iz glave!!![]()
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Last edited by Nesa_neske_01 on Wed Jan 01, 2020 3:58 pm, edited 1 time in total.
-
Flashdance - Final Dance, What A Feeling
https://youtu.be/bfuZX8eshko
What a feeling
Bein's believin'
I can have it all
Now I'm dancing for my life
https://youtu.be/bfuZX8eshko
What a feeling
Bein's believin'
I can have it all
Now I'm dancing for my life
Đe si Nina munjo?Ninocka wrote: ↑Wed Jan 01, 2020 4:53 am![]()
Pa srecna vam Nova G!!!
Cuj drugi plan!!! Ti ne mozes “ prvija “ Bit no sto jesi kod Suba!!
Stvarno je on Xxxana nekakva dusa od momka, kakvu god kosu imao. Mislim smetalo bi mi samo to zabacivanje famozno, to bi mu vec nekako izbili iz glave!!![]()

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jes’ i ti se odmah ogradjujes da je nemas, nja!StopBup wrote: ↑Wed Jan 01, 2020 3:42 pmĐe si Nina munjo?Hahahaha, nagrdi me Frajla sa tom dugom kosom.
![]()

Hahahaha, ja se već 20 godina šišam na onu "zemunsku", sa starne mi jebi kevu, gore me ispoštuj.

Kad ti prelaziš na minival friz?

-
StopBup hoce li biti fajt izmedju mene i tebe? Ili ces me cuti sta zelim da ti kazem.... wrote:A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.... wrote:Ne znam, Frajla mi je rekla da te je videla na afteru, da zabacujes kosu, zuljao te naslon od stolice,to jest cupao..StopBup wrote: Hahahaah. Nisam nikad pustio kosu duže od 10, maks. 15cm.![]()
Yasu mi je rekao da ti je izvlacio pramenove, Ninocka je poludela,fenirala te i na kraju osisala na celavo![]()
Dok se zene zezeče sa tobom, tebi ode vreme na sprdnju! Како vidim to traje. Ako nastavis tako trajace josss... Kratko i jasno.
Znas, zene nisu blesave ni malo! One odlicno znaju sta zele i sta im je zaista potrebno u zivotu. Da li ti je sad jasno.
Ne treba meni da odgovoris nista. Ovo je kao da zelim, da te uputim, ako je ispravno za tebe.
Neške nemoj se opterećivati sa mnom. Nisam došao ovde ni sa kim da se fajtam. Meni zezečenje na ovom forumu baš prija. Sebe ti uputi, ne možeš ti mene uputiti, kad ne znaš apsolutno ništa o meni. Ja sam sebe uputio, i znam šta hoću. Sebe ti gledaj, pusti druge.Nesa_neske_01 wrote: ↑Wed Jan 01, 2020 8:58 pmStopBup hoce li biti fajt izmedju mene i tebe? Ili ces me cuti sta zelim da ti kazem.... wrote:A onda je mrmot zavio čokoladu u foliju.... wrote:
Ne znam, Frajla mi je rekla da te je videla na afteru, da zabacujes kosu, zuljao te naslon od stolice,to jest cupao..
Yasu mi je rekao da ti je izvlacio pramenove, Ninocka je poludela,fenirala te i na kraju osisala na celavo![]()
Dok se zene zezeče sa tobom, tebi ode vreme na sprdnju! Како vidim to traje. Ako nastavis tako trajace josss... Kratko i jasno.
Znas, zene nisu blesave ni malo! One odlicno znaju sta zele i sta im je zaista potrebno u zivotu. Da li ti je sad jasno.
Ne treba meni da odgovoris nista. Ovo je kao da zelim, da te uputim, ako je ispravno za tebe.
Uvek za fajt, pretplacujem se..
Bio bi to zanimljiv fajt
Bio bi to zanimljiv fajt