Evo i da vam poželim puno sreće zdravlja i uspeha u Novog godini, neka vam od 2019.-e bude bolja, a od 2021.-e neka bude gora! 'aj" u zdravlje!

Moderator: sanela
Riješio si samo problem fizikalije sto je dobra stvar. Trebas rijesiti problem , ustvari rjesavati probleme koji su doveli do ovisnosti. To ti neske pokusava objasniti. 90 posto ovisnika je pocelo preko trave. Razumi da nije problem u travi nego negdje drugdje. Imaš vojsku ljudi koji samo puse travu i ona je njima sredstvo za opuštanje a inace zive sasvim normalno i nisu presli na pr dop ili ko ti sub. Osobno ne pusim travu da ne mislis da sam pobornil trave ali tra va nije opasna cak štoviše ljekovita je. Uzrok drogiranja moraš traziti drugdje a ne u dimu. Ja sam uvjeren bio da sam iz zabave poceo da se drogiram. Tek kad sam oso na ljecenje poveo sam shvacati uz sugestije drugih da je droga samo dosla kao uzrok od mase problema di sam ja zatvaro oči. Vjerovatno da nije bila droga bilo bi nesto drugo. Cuga, kocka... Neske je malo spaljen u glavi, ali tko pd nas nije? Neko vise neko manje. Kako je ons mala bitanga od ksanci danas? Da se nije naudarala neke teške droge pa ni glasa da pusti danas?StopBup wrote: ↑Tue Dec 31, 2019 2:44 pmMa ne, nego jednostavno se njemu i meni mnogo razlikuju pogledi, i pristup svemu tome, zato smatram diskusiju sa njim apsurdnom na tu temu. On po meni mnogo komplikuje stvari, i često baca akcenat na nešto što je po meni nebitno, tačnije nebitno u mom slučaju, tako da neću da trošim ni vreme ni reči na to. Ja sam uvek da se stvari uproste što više i da budu što jasnije. Imam odgovore na njegova pitanja, ali ne vidim svrhu da mu odgovaram. Evo odgovoriću na ono jedno pitanje, što se tiče psihijatrije u rešavanju problema sa zavisnošću. Smatram da kod psihijatra treba da ide neko ko ne može da se reši navučenosti na drogu, onda ako prosto neće neko da se otarasi zavisnosti i hoće stalno da bude pokriven, onda da ide kod psihijatra, ili ako ima još nekih psihičkih problema sem zavisnosti, verovatno tu može da pomogne psihijatar. Većina onih što ja znam su se javili psihijatru čisto da bi imali jeftino da se drogiraju, plus trojica od njih uz bup imaju prepisan rivotril i bensedin, što je ništa drugo nego pojačavanje dejstva bupa. Ja lično sam rešio taj problem navučenosti. Na psihoterapije ću ići da bih bolje naučio čega da se pazim, kako da najbolje odreagujem u nekim situacijama, i još što šta. Onda što se tiče posla. Trenutno živim od privatnog posla, ali sam bio zaposlen na dva vrlo odgovorna radna mesta, gde sam za oba ta posla morao da prolazim detaljan lekarski pregled u državnoj ustanovi, uključunući i psihijatrijski pregled. Na ovom zadnjem radnom mestu, ne bih mogao da radim da sam imao šifru f11, a na taj posao planiram uskoro da se vratim, volim taj posao, a i u firmi očekuju da se vratim, pošto sam bio dobar i odgovoran radnik.licaninsasela wrote: ↑Tue Dec 31, 2019 2:05 pm Slazem se sa Neskeom da ima tu istine. Ne mozes sb covjeka tako degradirati. Ne gledaj tko ti pise nego sta ti pise. Da je ovo netko drugi upakiro a ne neske vjerujem da bi razmislio.
Ne znam, neozbiljan mi Neške deluje, mislim da bi on najviše da se igra ovde na forumu, zato sam odlučio da se ne upuštam više u diskusije sa njim. Ne odgovara mi njegova igra jednostavno.![]()
oni koji te najviše nerviraju i skacu po glavi se na kraju pokazu ka ljudi koji ti na kraju najvise pomognu. Samo to skuzis tek kasnije.StopBup wrote: ↑Tue Dec 31, 2019 3:17 pm Eto dobri moj Like, odgovorih ti malo detaljnije zašto se ne pronalazim u Nešketovoj priči. Još on misli da se ja nešto foliram, što je i napisao, šta sad ja treba da ubeđujem njega da se ne foliram.Kad ne možeš da nađeš zajednički jezik sa nekim, najbolje je na vreme prekinuti komunikaciju, barem u nekim temama. Mislim još da se opterećuje previše nebitnim stvarima i teorijama. Svaki problem je bolje rešavati konkretnom akcijom, što praktičnije moguće, a ne upuštati se u neke dubioze koje nemaju kraja, tako i problem zavisnosti.
Evo i da vam poželim puno sreće zdravlja i uspeha u Novog godini, neka vam od 2019.-e bude bolja, a od 2021.-e neka bude gora! 'aj" u zdravlje!![]()
licaninsasela wrote: ↑Tue Dec 31, 2019 3:33 pmoni koji te najviše nerviraju i skacu po glavi se na kraju pokazu ka ljudi koji ti na kraju najvise pomognu. Samo to skuzis tek kasnije.StopBup wrote: ↑Tue Dec 31, 2019 3:17 pm Eto dobri moj Like, odgovorih ti malo detaljnije zašto se ne pronalazim u Nešketovoj priči. Još on misli da se ja nešto foliram, što je i napisao, šta sad ja treba da ubeđujem njega da se ne foliram.Kad ne možeš da nađeš zajednički jezik sa nekim, najbolje je na vreme prekinuti komunikaciju, barem u nekim temama. Mislim još da se opterećuje previše nebitnim stvarima i teorijama. Svaki problem je bolje rešavati konkretnom akcijom, što praktičnije moguće, a ne upuštati se u neke dubioze koje nemaju kraja, tako i problem zavisnosti.
Evo i da vam poželim puno sreće zdravlja i uspeha u Novog godini, neka vam od 2019.-e bude bolja, a od 2021.-e neka bude gora! 'aj" u zdravlje!![]()
Ala ste se raspisali danas..licaninsasela wrote: ↑Tue Dec 31, 2019 3:31 pmRiješio si samo problem fizikalije sto je dobra stvar. Trebas rijesiti problem , ustvari rjesavati probleme koji su doveli do ovisnosti. To ti neske pokusava objasniti. 90 posto ovisnika je pocelo preko trave. Razumi da nije problem u travi nego negdje drugdje. Imaš vojsku ljudi koji samo puse travu i ona je njima sredstvo za opuštanje a inace zive sasvim normalno i nisu presli na pr dop ili ko ti sub. Osobno ne pusim travu da ne mislis da sam pobornil trave ali tra va nije opasna cak štoviše ljekovita je. Uzrok drogiranja moraš traziti drugdje a ne u dimu. Ja sam uvjeren bio da sam iz zabave poceo da se drogiram. Tek kad sam oso na ljecenje poveo sam shvacati uz sugestije drugih da je droga samo dosla kao uzrok od mase problema di sam ja zatvaro oči. Vjerovatno da nije bila droga bilo bi nesto drugo. Cuga, kocka... Neske je malo spaljen u glavi, ali tko pd nas nije? Neko vise neko manje. Kako je ons mala bitanga od ksanci danas? Da se nije naudarala neke teške droge pa ni glasa da pusti danas?StopBup wrote: ↑Tue Dec 31, 2019 2:44 pmMa ne, nego jednostavno se njemu i meni mnogo razlikuju pogledi, i pristup svemu tome, zato smatram diskusiju sa njim apsurdnom na tu temu. On po meni mnogo komplikuje stvari, i često baca akcenat na nešto što je po meni nebitno, tačnije nebitno u mom slučaju, tako da neću da trošim ni vreme ni reči na to. Ja sam uvek da se stvari uproste što više i da budu što jasnije. Imam odgovore na njegova pitanja, ali ne vidim svrhu da mu odgovaram. Evo odgovoriću na ono jedno pitanje, što se tiče psihijatrije u rešavanju problema sa zavisnošću. Smatram da kod psihijatra treba da ide neko ko ne može da se reši navučenosti na drogu, onda ako prosto neće neko da se otarasi zavisnosti i hoće stalno da bude pokriven, onda da ide kod psihijatra, ili ako ima još nekih psihičkih problema sem zavisnosti, verovatno tu može da pomogne psihijatar. Većina onih što ja znam su se javili psihijatru čisto da bi imali jeftino da se drogiraju, plus trojica od njih uz bup imaju prepisan rivotril i bensedin, što je ništa drugo nego pojačavanje dejstva bupa. Ja lično sam rešio taj problem navučenosti. Na psihoterapije ću ići da bih bolje naučio čega da se pazim, kako da najbolje odreagujem u nekim situacijama, i još što šta. Onda što se tiče posla. Trenutno živim od privatnog posla, ali sam bio zaposlen na dva vrlo odgovorna radna mesta, gde sam za oba ta posla morao da prolazim detaljan lekarski pregled u državnoj ustanovi, uključunući i psihijatrijski pregled. Na ovom zadnjem radnom mestu, ne bih mogao da radim da sam imao šifru f11, a na taj posao planiram uskoro da se vratim, volim taj posao, a i u firmi očekuju da se vratim, pošto sam bio dobar i odgovoran radnik.licaninsasela wrote: ↑Tue Dec 31, 2019 2:05 pm Slazem se sa Neskeom da ima tu istine. Ne mozes sb covjeka tako degradirati. Ne gledaj tko ti pise nego sta ti pise. Da je ovo netko drugi upakiro a ne neske vjerujem da bi razmislio.
Ne znam, neozbiljan mi Neške deluje, mislim da bi on najviše da se igra ovde na forumu, zato sam odlučio da se ne upuštam više u diskusije sa njim. Ne odgovara mi njegova igra jednostavno.![]()
Šta sad ti kenjaš.