Ne mogu da se nqstavljam, umorna.. Imam neke planove u januaru,nisam mislila dq sve prepustim vremenu..licaninsasela wrote: ↑Fri Dec 27, 2019 11:34 am Dva dana trazim u sebi nesto lijepo da vam napisem jer je blagdansko vrijeme al ne nalazim te rijeci. Uljuljkali ste se u laznu sigurnost suba, dopa i ne znam sve jos cega i dobro vam je. Jos imate vjetar u leda od strane Nesketa,umjesto da vam covjek ako je ok sugerira di grijesite on vam samo daje podstrijeh da i dalje ovako lupate i nastavite sa pizdarijama. Ono sto je njemu pomoglo da se skine vama nece pogotovo tebi ksana. Godi ti ovo njegovo proseravanje a vec kad ti godi reci samo koliko si napredovala od kada si se produhovnila. Nista. Jurke ti si posto totalna katastrofa. Di ti je nestala ona kurceva borba da se skidas. Danima samo serete i proseravate se i naravno da ta spika, danki prica ne odgovara nekome tko je ok i da ce otici od te price. Samo je falilo da si ne izmijenite brojeve telefona i da se nadete na pola puta. Pozitiva je ta da se ne bi niko predoziro jer bi imali andela cuvara Nesketa koji bi pazio na vas. Malo se zapitajte zasto ste ovdje. Da li da sredite svoj zivot ili jednostavno vise nemate s kim da popijete doma kavu. Totalno ste u kurcu.
Frajla hvala povodom Bozica.
Do tada nemam sta recii i da imam, opet ces mi zavaliti samar