xxxana wrote: ↑Thu Dec 26, 2019 3:37 pm
Opet se smekerises, to je dobro..
Znaci bolje ti je
Hajde Xxxana, napiši ti nešto. Postala si kao Yasujiro , samo komentarišeš, a ništa da ispričaš. Nemoj samo ono tvoje standardno "cupkam u mestu". Hahah, zezam se, ali mogla bi malo procvrkutati.
Zamolio me da ga menjam i sta cu, postujem
Hahahah, dobro, i to je nešto. Ja sam očekivao odgovor "cupkam u mestu ", baš zato što sam ja rekao nemoj samo to.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Hajde Xxxana, napiši ti nešto. Postala si kao Yasujiro , samo komentarišeš, a ništa da ispričaš. Nemoj samo ono tvoje standardno "cupkam u mestu". Hahah, zezam se, ali mogla bi malo procvrkutati.
Hahahah, dobro, i to je nešto. Ja sam očekivao odgovor "cupkam u mestu ", baš zato što sam ja rekao nemoj samo to.
Cupkam u mestu nema dobro znacenje, ali ipak cupkam i zvizducem
xxxana wrote: ↑Thu Dec 26, 2019 3:37 pm
Opet se smekerises, to je dobro..
Znaci bolje ti je
Kad već pomenuh cupkanje, pa se setih da se kod nas čekićanje kaže i cupkanje, to je gora varijanta čekićanja Oni što dugo čekićaju, krenu da cupkaju.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Kad već pomenuh cupkanje, pa se setih da se kod nas čekićanje kaže i cupkanje, to je gora varijanta čekićanja Oni što dugo čekićaju, krenu da cupkaju.
Odluta ti opet haha
E Sb,imas li neka druga secanja, ili si u amneziji bio pre toga hahah
Cupkam u mestu nema dobro znacenje, ali ipak cupkam i zvizducem
Ja sam to prvi put čuo od tebe. Kod nas se veli "tapkam u mestu", no dobro.
Brao brao, i mene baci u razmisljanje...
Po sata razmisljam dodjavolaaa kaze li se tapkas ili cupkas.
Nista, kad vec stagnira , barem cupka!!
Vidis ti kako mudro djevojce!!!