Zato što on analizira svoje nagone koji ga navode da se zadovoljava radom, a to vidi i u tebi i predočava ti nešto što ti gledaš da skrajneš. Polako, sada kada zna šta ti smeta skonta e valjda da i njemu to pravi problem. Pa ja kada bi još par večeri analizirao svoj narkomansko život i pisao kao ono veče o tome završio bi opet na stranputici siguran sam...xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:37 pmPa to on ne shvata, da se toliko opteretio da je sve porive udvostrucio i nesvesno sebe drzi u prici i daljeJurke wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:35 pmNaravno, jer i ako uspeš da rovca zaključaš, ako previše čačkaš gde se jave osecaji i nagon za radom eto njega lagano...xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:33 pm
Nemam nista od analiza, ja da znam sta me sputava, znala bih i kako da ga resim..
Problem mi je drustvo i izlasci - jeste,ovo nije nesto o cemu vec nisam pisala, da mi je tesko krenuti od 0,jer mnogo stvari treba da promenim, analiza istorijemi je nepotrebna i tako se samo bacam u gora stanja nego sto sam sad
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
"Napisah referat, ali nije uspešno postova." - Nema veze.Jurke wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:27 pmNapisah referat, ali nije uspešno postova. Uglavnom i ja sam loš, ali sa bupom. Par koraka sam u nazad otišao u odnosu na pre dva, tri meseca. Povecao sam dozu i ne koristim je pravilno. Prvi korak ce biti od sledece nedelje da bup stavljam pod jezik. Uzeo sam trodon da imam kada budem prestao skroz. To ce stajati kod supruge da mi ona daje kada baš, baš bude loše. Našao sam i teku gde mogu uzeti još nešto propratne terapije ako zatreba. Medjutim najpre cu ici kod doktora kada supruga dodje.... To je pravi put
Ok. Pazi na trodon. Jasno mi je, da ce ti zena dati trodon.
"Medjutim najpre cu ici kod doktora kada supruga dodje.... To je pravi put" - Najispravniji. Znaju bolje sa lekovima.
Drzi se Jurke! Znam tesko je. Ali se drzi...
Vidiš to je kod mene slično, bez obzira što nisam bio navučen na dop, uzimao sam ga dosta. Sa bupom sam ga bio potpuno zaboravio, pa zbog toga kako se mozak očistio od bupa, ponovo se javio i poriv za dopom, a ne zbog Xxxanine priče kako vama možda deluje.
Last edited by StopBup on Tue Dec 24, 2019 9:46 pm, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Sve to ima veze jedno sa drugim. Nije tebe konkretno njena priča dovela do toga, ali ti je podgrevala želju. Ja najbolje znam kako to ide. Nesvesno podstiče te jedno drugo u tome.

Zato sto mi je bilo smesno to sto sve zapamtis od-do i sta sam rekla i sve..StopBup wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:41 pmOk bre. Nego i sinoć, i večeras, sa smajlijima si odgovarala na te moje postove koji ti se ne sviđaju, te analize. Zato nisam skontao. Trebala si mi samo konkretnije reći. Pa najmanje mi treba u životu da nekog ometam u toku traženja rešenja za tako ozbiljan problem. Jesmo se razjasnili?![]()
Nemamo isto vidjenje, ne poznajes me,ne znas kakav sam zivot vodila, ne znas nista o meni,ne mozes me analizirati, samo sebe opterecujes i zadrzavas se u toj prici..
Ok sve, komentar,dva, ali i ovo danas opet sve..
Izvini Sb, ako ti nesto kazem nekim tonom, to je vec do mene,nije do tebe
-
To care! Postala ti je svaka zlatna.Jurke wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:47 pmSve to ima veze jedno sa drugim. Nije tebe konkretno njena priča dovela do toga, ali ti je podgrevala želju. Ja najbolje znam kako to ide. Nesvesno podstiče te jedno drugo u tome.
Sve jasno. Neću te analizirati više. Bilo je dobronamerno, jer sam ja krenuo od sebe, pa video sličnost mojih padanja sa tvojim ovim padanjem. Zato sam to pisao.xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:47 pmZato sto mi je bilo smesno to sto sve zapamtis od-do i sta sam rekla i sve..StopBup wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:41 pmOk bre. Nego i sinoć, i večeras, sa smajlijima si odgovarala na te moje postove koji ti se ne sviđaju, te analize. Zato nisam skontao. Trebala si mi samo konkretnije reći. Pa najmanje mi treba u životu da nekog ometam u toku traženja rešenja za tako ozbiljan problem. Jesmo se razjasnili?![]()
Nemamo isto vidjenje, ne poznajes me,ne znas kakav sam zivot vodila, ne znas nista o meni,ne mozes me analizirati, samo sebe opterecujes i zadrzavas se u toj prici..
Ok sve, komentar,dva, ali i ovo danas opet sve..
Izvini Sb, ako ti nesto kazem nekim tonom, to je vec do mene,nije do tebe
A što se tiče mog problema, evo još jednom da ti kažem, baš je slično kao što je Jurke napisao kako je njega bup odvojio od dopa. Tako je slično i kod mene bilo. Ja sam sa bupom skoro skroz zaboravio dop, zato u mojim ranijim pisanjima nije bilo nekog značaja u dopu. Ja sam dop duuugo uzimao, često mi je bio neka opcija, i kako se mozak čistio od bupa, sve više sam se prisećao dopa, tako je kod mene bilo, ne zbog tvoje priče, e samo malo onda me podgrejala tvoja priča, kad sam bio naduvan, pa uzeo bup taj dan, ali opet to nije bitno...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Sto polako? Jesam preterala? Reci mi, ali ozbiljno mi kazi, nekad prosto ne umem drugacijeJurke wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:43 pmZato što on analizira svoje nagone koji ga navode da se zadovoljava radom, a to vidi i u tebi i predočava ti nešto što ti gledaš da skrajneš. Polako, sada kada zna šta ti smeta skonta e valjda da i njemu to pravi problem. Pa ja kada bi još par večeri analizirao svoj narkomansko život i pisao kao ono veče o tome završio bi opet na stranputici siguran sam...
Sb izvini
Nisi preterala. Mozda si rekla na način koji bi njega malo bocnuo, ali si uradila pravu stvar i za njega i tebe. Ok je caskati i savetovati, ali ako iko oseti da mu nešto smeta treba ti staviti do znanja. Ja i sa svojom suprugom uopšteno kada je pitanju bilo šta u zivotu što jednom i li drugom smeta volim da sednem i predočim problem. Priča je ključ, ali iskrena. Pa makar i bolela.xxxana wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:58 pmSto polako? Jesam preterala? Reci mi, ali ozbiljno mi kazi, nekad prosto ne umem drugacijeJurke wrote: ↑Tue Dec 24, 2019 9:43 pmZato što on analizira svoje nagone koji ga navode da se zadovoljava radom, a to vidi i u tebi i predočava ti nešto što ti gledaš da skrajneš. Polako, sada kada zna šta ti smeta skonta e valjda da i njemu to pravi problem. Pa ja kada bi još par večeri analizirao svoj narkomansko život i pisao kao ono veče o tome završio bi opet na stranputici siguran sam...
Sb izvini