E moj ManMan. Ti bi kuci da se skines kao u bolnici?
Preskocio si me gore u postu, ti bolnice ne zelis da vidis ocima?
Ko zna, mozda je momak u pravu. Nikada se ne zna.
Vidi sta je Zemlja Zivih.
[/quote]
da bi me skidali, dobio sam samo tešku aroganciju, popreke poglede kao da sam silovatelj dece, hiljadu nekih uslovljavanja, itd..
NE, NIKAD VIŠE KOD NJIH!!
"ZEMLJA ŽIVIH".. Da, znam.. Komuna za pomoć narkomanima..
Misliš li da bih išao i u komunu? Neee, nažalost NE..
TRENUTNO I SADA - NE, jer ako odem i isključim se iz regularnog života na 2-3-4-6 meseci,
to je moje "poslovno samoubistvo". Ovaj posao na kome sam, je jedan od poslednjih u mome gradu Beogradu, koji mogu da obavljam
bez previše uložene energije, itd.. Situacija u sektoru filmografije i televizije je takva, da posla nema (bar za mene, nema)!
Ja, ako odlučim da odjebem posao i baš se zainatim, posvetim sebe i sve vreme koje imam - skidanju, onda sam sebi napravio
"medveđu uslugu".. Znači bye-bye mesečni prihodi, ponovo kod keve "na kazan", žickanje za pljuge i generalno loša atmosfera
u familiji. A, "atmosfera" u mojoj glavi još gora! Znaš da ne možeš da se osećaš normalno, kada te neko izdržava mesecima,
kada ne možeš da doprineseš nikako, kada nemaš ni 500din. da odeš sa nekim na kafu, itd, itd..
NE - NE ŽELIM DA SE VRATIM "NA KAZAN" KOD MATORE!
NE - NE ŽELIM DA MRZIM SAMOG SEBE I DA NE VREDNUJEM SVOJU LIČNOST, jer nisam sposoban da se izborim sa mesečnim računima,
ishranom, itd.. Ja se u tim situacijama osećam baš-baš loše i to u stvari, samo još dodatno pritisne ovu ludu glavu!!
Ako treba,
radije ću biti na 2-4mg. još godinama, nego da se osećam i budem klošar od 45god.!
Može se nekako, već sam sa 8-10mg. uspeo da siđem na 4mg. (nije baš da mi dan traje dugo, već oko 16-17h se raspadnem)
i sa tom dozom mogu ići na posao i zarađivati. Nastavljam da spuštam dozu, pa ćemo videti na koliko ću zaglaviti..
Možda uspem da se svedem na 1mg/dan, da se naviknem na "raspored rada" Bupa i da tako funkcionišem neko vreme.
Jednostavno, nemam ni 2 meseca fore da bacim u vetar (u smislu posla), jer sledeći posao mislim da ne postoji!
Zadržaću ovaj, nije meni tamo loše, ljudi du mi skroz OK i imaju dovoljno razumevanja za moje, povremene
izostanke.. Znaju da sam prošao kroz 6 meseci pakla od Anti-Hep.C terapije i to mi je "kupilo" donekle naklonost
i mogućnost da se povremeno vadim i izostajem, itd.. Sasvim dovoljno da mogu da radim, zarađujem, a opet i da
ne odem na posao 2-3-5-- koliko treba dana, kad mi bude svega preko glave i dođe sLoš!
Bolje od ovoga u mom sadašnjem psiho-fizičkom stanju ne bih ni mogao da radim i obavljam, tako da ću se
"čvrsto držati" ovog posla, da grizem kad treba, a i da izostajem kadgod meni treba pauza od par dana..
Kad se svedem na 1mg. onda možemo dalje da razmatramo situaciju. Sad sa ovih 4mg. koji me puštaju u 16-17h
nemam šta da tražim na nekom drugom poslu ili da uopšte i tražim ikakav, bolji posao!
Ušablonio sam ovakve dane, guram ih, gunđam sebi u bradu, malo se svađam sa Gradskim Prevozom i Enormnim
gužvama, bivam nervozan, ali kad se dokopam moje kućice-slobodice tada je sve OK. Opustim se, odmorim, izbacim
tu negativu i agresiju, pa se resetujem i sutradan sam spreman za novi dan..
Po mrvicu manje, svako jutro. pa mic-po-mic