O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Jurke

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Jurke »

StopBup wrote: Mon Dec 23, 2019 8:21 am E jbt, odoše nam Frajla i Ninocka... Jbg...
Nece se druze sa heroinskim zavisnicima... :mrgreen:
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Jurke wrote: Mon Dec 23, 2019 9:30 am
StopBup wrote: Mon Dec 23, 2019 8:21 am E jbt, odoše nam Frajla i Ninocka... Jbg...
Nece se druze sa heroinskim zavisnicima... :mrgreen:
Fine dame. 😂 To je sad elita postalo. 👠
Jurke

Post by Jurke »

Realno previše se sinoc detaljno pisalo o tome i neko ko je imao problem ne moze ostati ravnodušan na to tako da mozda i jeste bolje skloniti se nego čačka ti djavola...
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Jurke wrote: Mon Dec 23, 2019 10:04 am Realno previše se sinoc detaljno pisalo o tome i neko ko je imao problem ne moze ostati ravnodušan na to tako da mozda i jeste bolje skloniti se nego čačka ti djavola...
Tacno. Kada se oporave. Vratice se ovde.
Samo da vam kazem, bolje je ne pisati detaljno o tome. Ako im smeta, a smeta im, nece doci. Onda vam ostaje Neske.
Neske je hevi metal i koristi opasne pojmove. Pa sad... Razumete? Sta je bolje...
Uvek ostaje varijanta da bombardujete sami sebe medjusobno. Kako bude bice.
Kocka je bacena 🎲
xxxana

Post by xxxana »

Preterali smo, ja necu vise, niti pomazem sebi, drugima odmazem,nema svrhe..
Jurke se zato raspisao za sve ono sto je cutao, nadoknadio posteno :)
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Mon Dec 23, 2019 5:14 pm Preterali smo, ja necu vise, niti pomazem sebi, drugima odmazem,nema svrhe..
Izbacio sam iz sebe sve, ali zato sto ste se Subic i ti zaigrali sa tom supstancom koja je meni upropastili karijeru i život.
Jurke

Post by Jurke »

Na neki način, srećom ne kompletan život.
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Mon Dec 23, 2019 5:14 pm Preterali smo, ja necu vise, niti pomazem sebi, drugima odmazem,nema svrhe..
Baš ne treba više ponavljati priču od sinoć. Nije problem po meni da se napiše kad neko padne, samo treba paziti u kom pravcu dalje kreće priča. Ja sam ispao debil sa tom pričom o planiranju ponavljanja, jbg, baš majmunski.
Uh, Jurke mu je juče baš je*ao kevu sa spikom. I ja sam se malo uznemirio od te priče. Kad sam se izlogovao sa foruma, tad sam se prisetio i nekih svojih sranja i predoziranja, nisam mogao da zaspim sve do 2, mada imala je ta priča i neke koristi za mene.
Dobro je Frajla jednom rekla da sam ja krenuo nespreman u skidanje. Baš nisam razmišljao o nekim stvarima. Recimo, ja sam na bupu malte ne bio potpuno zaboravio dop, u opšte ga nisam doživljavao kao problem, ali kad se mozak očistio od bupa, vrlo brzo sam se prisetio dopa. Na bupu sam postao opsednut bupom, to jest skidanju sa istog, zaboravljajući ostale probleme sa gudrom. Kad sam se skinuo sa bupa, nakon mesec i po recimo, bio sam često euforičan, opsednut strejt životom, misleći da sam rešivši se bupa, rešio svoj problem sa drogom, ali nije to baš tako, kao što rekoh, ima tu još dosta borbe, ili kao što si mi ti nedavno napisala:"Do kristalisanja i iskristalisanja, ima da oguliš guzicu, i to ti je onda to Sb.". :D
Jbg, oterasmo sa teme jedine dve svetle tačke od trenutno aktivnih forumaša. Ja se nadam da će se uskoro vratiti, bar meni znače njihovi postovi i saveti. Sve je koncizno i precizno što one napišu, vidi se da su stabilne, da znaju da se nose sa problemom, i obe su čiste duže od dve godine.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

Jurke wrote: Mon Dec 23, 2019 6:57 pm
Izbacio sam iz sebe sve, ali zato sto ste se Subic i ti zaigrali sa tom supstancom koja je meni upropastili karijeru i život.
Ili zato sto si se ti zaigrao sq Subicem, pa se raspricao :)
Post Reply