xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 9:15 pm
A joj sta vam je rekao!
Nema oprostaja!
Ubij me ako sam shvatio šta si napisala.
Na racun toga sto si rekao da nije ovo forum casnih sestara, sala Sb,sala..
Pa kažem ti ja da sam glup danas. U glavi mi je promaja. Jedva čekam da odspavam, sad kad bih legao, probudio bih se oko 4, tako da moram još da otpadam malo.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Pa kažem ti ja da sam glup danas. U glavi mi je promaja. Jedva čekam da odspavam, sad kad bih legao, probudio bih se oko 4, tako da moram još da otpadam malo.
Nisi ti ni naradjen, da jesi nebi mogao uopšte ni da spavaš. Ili sam ja omašio. Juče si se radio? Ili tek razmišljaš u sledecu subotu?
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 9:32 pm
Nisi ti ni naradjen, da jesi nebi mogao uopšte ni da spavaš. Ili sam ja omašio. Juče si se radio? Ili tek razmišljaš u sledecu subotu?
StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 9:36 pm
Cekaj da razmisli jos jednom
Ufff surova si mićana.
xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 9:32 pm
Juče sam se radio, ali sam i spavao kao zaklan. Kako to misliš ne bi spavao na dopu?
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 9:36 pm
Juče sam se radio, ali sam i spavao kao zaklan. Kako to misliš ne bi spavao na dopu?
Pa lepo. Kada se dobrano i kvalitetno naradiš baš čistim dopom onda kljucaš, dremaš, goriš se cigarom drpaš do krvi. Uglavnom celu noc to radiš i u principu i ne spavaš. Ja makar i mnogi koje znam. Bude tu spavanja, ali ne moze se to nazvati spavanjem u stvari... Budiš se i zaspevaš konstantno u toku noci...
Mislim da nije pametno što ovo pričam, zbog Xane i tebe. Uopšte zbog svih na ovom forumu, pa i mene samog. Ko god je imao iskustva sa heroinom zna da i najmanja sitnica koja veze secanja i pokreće neko osecanje vezano za rad na njemu ili čak i pripremu za konzumaciju moze pokrenuti želju koja neminovno vodi ka recidiv. Mene je dugo toliko stvari asociralo na to da sam bio beznadežan slučaj, makar sam mislio da jesam. Pogledam kašičicu dok jedem ili vidim neku scenu na tvu i odmah mi u glavi osecaj rada ili osecaj ushicenja dok pripremam hors da se uradim. Ili sami ritual, od kretanja na šemu do rada, sve mi je bilo uššš... Katastrofa. DJAVOOO JE TO!!!
BEZI Stop od toga, ne popujem, savetujem Dobro namerno, a isto vazi i za Xanu.
Jurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 10:10 pm
Mislim da nije pametno što ovo pričam, zbog Xane i tebe. Uopšte zbog svih na ovom forumu, pa i mene samog. Ko god je imao iskustva sa heroinom zna da i najmanja sitnica koja veze secanja i pokreće neko osecanje vezano za rad na njemu ili čak i pripremu za konzumaciju moze pokrenuti želju koja neminovno vodi ka recidiv. Mene je dugo toliko stvari asociralo na to da sam bio beznadežan slučaj, makar sam mislio da jesam. Pogledam kašičicu dok jedem ili vidim neku scenu na tvu i odmah mi u glavi osecaj rada ili osecaj ushicenja dok pripremam hors da se uradim. Ili sami ritual, od kretanja na šemu do rada, sve mi je bilo uššš... Katastrofa. DJAVOOO JE TO!!!
BEZI Stop od toga, ne popujem, savetujem Dobro namerno, a isto vazi i za Xanu.