Hahah salim se Jurke
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Nešto kontam mićana, a i treba u ovom slučaju biti uzasan zar ne? Čovek se odlučio čačka ti sa heroinom eeej. I ti isto kad razmislim. Zanm da ja nisam cvecka neka koja bi trebalo da popuje i da vam sada nije do smaranja od strane ljudi sa voruma, ali molim vas opasuljite se i nemojte se igrati.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

A, izvin’te molim vas, pogresno sam shvatilaStopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 6:54 pmNisam pitao šta da radim, nego sam rekao ironično. Psihoterapija će biti prava stvar za mene, da naučim da izbgnem te porive što imam i da se nosim sa njima. Nego mi je zasmetalo to što je ona rekla, kao da ja mislim da ću lako, kao psihoterapija i gotovo, ma nebitno. Neću lako sigurno, ali sve ovo će biti prošlost.xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:27 pmNe, idi na dop, molim lepo, samo udri,a ne znas ni zasto..
Mislim ako ne znas sta da radis, subota te nece spasiti i taj jedan dan drogiranja, ako ne znas sta da radis sve jedno je dop-bup subotom, oba ce odraditi posao..
U stvari ti ne znas zasto ni za dop, ni za bup.. Zasto pitas sta da radis?
Izvini, znam,ja najmanje mogu da popujem,samo kazem, verujem da nikome nije jasno sta ti radis![]()

Meni se to desilo slucajno, ja nisam kriva, a on je ‘vaki - ‘nakiJurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 7:39 pmNešto kontam mićana, a i treba u ovom slučaju biti uzasan zar ne? Čovek se odlučio čačka ti sa heroinom eeej. I ti isto kad razmislim. Zanm da ja nisam cvecka neka koja bi trebalo da popuje i da vam sada nije do smaranja od strane ljudi sa voruma, ali molim vas opasuljite se i nemojte se igrati.

Znam Jurke sve, samo ne znam gde udaram, mislim psihicki

Ma jesam ja bukvalac hehe. Mada znam ja najbolje kako je jaka ljubav prema njemu, prema djavolu smedje boje, gorkastog ukusa. Koji u špricu ima boju vinjaka i kada ga sjuriš u venu odvede te u majčinu utrobu i uljuljka u njoj. Njegov ukus prilikom fleša u ustima pamtim i sada. I stisak u plućima koji govori da si na liniji over douza. Promena bele svetlosti u tamno zutu pred očima. Sve pamtim. Zato imam veliki zazor od njega. Mnogo sam ga počeo mrzeti da mi nebi pala ponovo na pamet ljubav koju sam imao prema njemu. Ne zelim ni najljucem neprijatelju tu ljubav prema horsu.

Ono jes, kada bolje razmislim on svesno srlja da, a ti jadna mala mićana se zeznu nesvesno. Jadno dijete...xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 7:46 pmMeni se to desilo slucajno, ja nisam kriva, a on je ‘vaki - ‘nakiJurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 7:39 pmNešto kontam mićana, a i treba u ovom slučaju biti uzasan zar ne? Čovek se odlučio čačka ti sa heroinom eeej. I ti isto kad razmislim. Zanm da ja nisam cvecka neka koja bi trebalo da popuje i da vam sada nije do smaranja od strane ljudi sa voruma, ali molim vas opasuljite se i nemojte se igrati.![]()
Znam Jurke sve, samo ne znam gde udaram, mislim psihicki![]()

U majcinu utrobu.. A joj Jurke ti si souJurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 7:47 pmMa jesam ja bukvalac hehe. Mada znam ja najbolje kako je jaka ljubav prema njemu, prema djavolu smedje boje, gorkastog ukusa. Koji u špricu ima boju vinjaka i kada ga sjuriš u venu odvede te u majčinu utrobu i uljuljka u njoj. Njegov ukus prilikom fleša u ustima pamtim i sada. I stisak u plućima koji govori da si na liniji over douza. Promena bele svetlosti u tamno zutu pred očima. Sve pamtim. Zato imam veliki zazor od njega. Mnogo sam ga počeo mrzeti da mi nebi pala ponovo na pamet ljubav koju sam imao prema njemu. Ne zelim ni najljucem neprijatelju tu ljubav prema horsu.

Pa jel nije? Mmmm?xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 7:50 pmU majcinu utrobu.. A joj Jurke ti si souJurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 7:47 pmMa jesam ja bukvalac hehe. Mada znam ja najbolje kako je jaka ljubav prema njemu, prema djavolu smedje boje, gorkastog ukusa. Koji u špricu ima boju vinjaka i kada ga sjuriš u venu odvede te u majčinu utrobu i uljuljka u njoj. Njegov ukus prilikom fleša u ustima pamtim i sada. I stisak u plućima koji govori da si na liniji over douza. Promena bele svetlosti u tamno zutu pred očima. Sve pamtim. Zato imam veliki zazor od njega. Mnogo sam ga počeo mrzeti da mi nebi pala ponovo na pamet ljubav koju sam imao prema njemu. Ne zelim ni najljucem neprijatelju tu ljubav prema horsu.![]()

To ti pricamJurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 7:49 pmOno jes, kada bolje razmislim on svesno srlja da, a ti jadna mala mićana se zeznu nesvesno. Jadno dijete...xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 7:46 pmMeni se to desilo slucajno, ja nisam kriva, a on je ‘vaki - ‘nakiJurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 7:39 pm
Nešto kontam mićana, a i treba u ovom slučaju biti uzasan zar ne? Čovek se odlučio čačka ti sa heroinom eeej. I ti isto kad razmislim. Zanm da ja nisam cvecka neka koja bi trebalo da popuje i da vam sada nije do smaranja od strane ljudi sa voruma, ali molim vas opasuljite se i nemojte se igrati.![]()
Znam Jurke sve, samo ne znam gde udaram, mislim psihicki![]()
![]()

Kada bih opisivao nekome ko ga nije sjurio u venu nikada i doziveo osecaj, tako bih opisao tu bezbrižnost i odsutnost brige i muke bilo kakve....