E to vec treba umeti..Nesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:42 pmUh ni ja to ne znamxxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:37 pmHaha sad razmisljam o ovome sto si napisao, da ni njima nije lako, gde lakoNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:31 pm
Da. Sve budaletine.To je normalno danas!
Retko naidjem na razumne, emotivno stabilne ljude. Uglavnom se klone svega. Ni njima nije lako.Iskreno me zanima kako oni resavaju stvari
Povuci potegni, lome se, trpe udarce iz okoline, oprastaju, puno misle pre nego sto nesto urade.
Imas ovde emotions: https://www.piliapp.com/twitter-symbols/ Samo click/copy/paste u forum.
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Bravo, ja sam to kontao odavno za njega. Njegov način odbrane od toga je bivao nešto tipa ponavljanje do besvesti istorije njegovog drogiranja i ko god bi nov usao na forum ili nekog drugog pitao u vezi droga koje je koristio on je ispaljivao odmah kompletnu istoriju gudranja i skidanja. Kao mantru. Medjutim ne shvatam sada ovou zajebanciju sa horsom. Čemu to!? Zaobilaze je bupa ili njegovo odlaganje dok se ne navuče na hors toliko da ce mu biti neophodno da ga na kraju uzme... Ili ne on je neko ko moze da kontroliše nagon ka heroin i da se suzdrži... Hehe da baš i ja sam bio taj
Daj Stop ne zajebava se čoveče, si lud, šta radiš ti bre!? Kad ja moram da ti popijem onda nek ide u klinac...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
Da.xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:52 pmE to vec treba umeti..Nesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:42 pmUh ni ja to ne znamPovuci potegni, lome se, trpe udarce iz okoline, oprastaju, puno misle pre nego sto nesto urade.
Imas ovde emotions: https://www.piliapp.com/twitter-symbols/ Samo click/copy/paste u forum.
"Povuci potegni, lome se, trpe udarce iz okoline, oprastaju, puno misle pre nego sto nesto urade" - zbog toga imaju nagradu za sebe.
Znaju da uzivaju u sitnicama. Bolje im je nego mnogima! Covek sve moze da ima. Ako nema sebe ispunjenog iznutra. Nema nista.
Kao mantru - hahahahah e jesi car..Jurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:53 pmBravo, ja sam to kontao odavno za njega. Njegov način odbrane od toga je bivao nešto tipa ponavljanje do besvesti istorije njegovog drogiranja i ko god bi nov usao na forum ili nekog drugog pitao u vezi droga koje je koristio on je ispaljivao odmah kompletnu istoriju gudranja i skidanja. Kao mantru. Medjutim ne shvatam sada ovou zajebanciju sa horsom. Čemu to!? Zaobilaze je bupa ili njegovo odlaganje dok se ne navuče na hors toliko da ce mu biti neophodno da ga na kraju uzme... Ili ne on je neko ko moze da kontroliše nagon ka heroin i da se suzdrži... Hehe da baš i ja sam bio taj
Daj Stop ne zajebava se čoveče, si lud, šta radiš ti bre!? Kad ja moram da ti popijem onda nek ide u klinac...
Da, culi smo vise puta njegovu istoriju drogiranja, u stvari covek hoce da objasni da se nekada drogirao svim i svacim, pio alkohol, pusio travu i.t.d. i da je sad bolji,mislim ajde!
E ja bih volela bas dotle da dodjem, sanjamNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:56 pmDa.xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:52 pmE to vec treba umeti..Nesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:42 pm
Uh ni ja to ne znamPovuci potegni, lome se, trpe udarce iz okoline, oprastaju, puno misle pre nego sto nesto urade.
"Povuci potegni, lome se, trpe udarce iz okoline, oprastaju, puno misle pre nego sto nesto urade" - zbog toga imaju nagradu za sebe.
Znaju da uzivaju u sitnicama. Bolje im je nego mnogima! Covek sve moze da ima. Ako nema sebe ispunjenog iznutra. Nema nista.

-
Doci ces, polako. Treba puno puta da se polomis u sebi dotle. ❤❤❤xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 6:01 pmE ja bih volela bas dotle da dodjem, sanjamNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:56 pmDa.
Znaju da uzivaju u sitnicama. Bolje im je nego mnogima! Covek sve moze da ima. Ako nema sebe ispunjenog iznutra. Nema nista.![]()
E hvala ti, to je bas olaksavajuceNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 6:04 pmDoci ces, polako. Treba puno puta da se polomis u sebi dotle. ❤❤❤xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 6:01 pmE ja bih volela bas dotle da dodjem, sanjamNesa_neske_01 wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:56 pm
Da.
Znaju da uzivaju u sitnicama. Bolje im je nego mnogima! Covek sve moze da ima. Ako nema sebe ispunjenog iznutra. Nema nista.![]()

-
Brate moj, svi znamo napamet svačiju istoriju. Toliko puta ponovljena priča. I moja i tvoja.StopBup wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:08 pmNije Xxxana, kad se skines sa bupa, narocito posle nacina na koji sam ga ja uzimao, proradi ti ono sto si radio pre bupa, probude ti se porivi. Zazmisljao sam ja o dopu, i pre nego sto si ti prijavila onaj vikend na kokainu. Razmisljao sam i o brzinama, ali od njih me odbija sama pomisao kad se setim da cim pocnu da spustaju, odmah mi se bup mota po glavi. Tako da jedina opsnost mi je ostao dop, jer bup ne mogu da smislim, i bas zbog toga, vrlo brzo krecem na psihoterapije. Naravno, ispricacu ja celu moju istoriju, navacenje na bup, skidanje sve.

Ali nikada nije bio heroinski otrcani narkoman! E sada je došlo vreme da se i to proba, jer mu se sve ovo ostalo zgadilo i doktorirao je i brzine, bup i ostale opijate, ali met i heroin nije toliko studiozno da bi mogao da oseti kako je to biti pravi narkoman.xxxana wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:58 pmKao mantru - hahahahah e jesi car..Jurke wrote: ↑Sun Dec 22, 2019 5:53 pmBravo, ja sam to kontao odavno za njega. Njegov način odbrane od toga je bivao nešto tipa ponavljanje do besvesti istorije njegovog drogiranja i ko god bi nov usao na forum ili nekog drugog pitao u vezi droga koje je koristio on je ispaljivao odmah kompletnu istoriju gudranja i skidanja. Kao mantru. Medjutim ne shvatam sada ovou zajebanciju sa horsom. Čemu to!? Zaobilaze je bupa ili njegovo odlaganje dok se ne navuče na hors toliko da ce mu biti neophodno da ga na kraju uzme... Ili ne on je neko ko moze da kontroliše nagon ka heroin i da se suzdrži... Hehe da baš i ja sam bio taj
Da, culi smo vise puta njegovu istoriju drogiranja, u stvari covek hoce da objasni da se nekada drogirao svim i svacim, pio alkohol, pusio travu i.t.d. i da je sad bolji,mislim ajde!