Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Fanatik

Post by Fanatik »

Ma nece se meni prispat sigurno, znam sebe ali eto odoh odledat film a i ti malo radi.Vidječemo se mi opet hhehehe, :D
MILA

Post by MILA »

Dosla sam na forum jer sam zelela da se malo detaljnije informisem o narkoticima pa mi je sin (22 godine) rekao za ovaj forum. Znaci od pre nekoliko meseci dolazim cesto ovde i uglavnom pratim kako ko napreduje. Zelim uspeh svima. Ja nisam ni ovisnik ni suovisnik. Toliko za pretstavljanje. Zelim i da jos posteno kazem da ne razumem kako se osecate i sta prezivljavate(uglavnom)
Ne bih se nikada registrovala da ne zelim da kazem nekoliko reci Omaru, meni najsimpaticnijem liku ovde.
Omare, ja sam uglavnom procitala tvoju zivotnu istoriju i zelim da ti, kao sto bih rekla svom detetu, kazem da mi je jako zao zbog strasnih stvari koje su ti se dogodile. Vidim da te proslost proganja kao i da si uzasno emotivan. Ono sto je najvaznije za svakog coveka je da nadje svoj mir, mir u svom srcu. Tvoja majka bi ti to prvo pozelela i njena dusa bi bila mirna da to tako i bude. Pokusaj da razmisljas tako da se neke stvari u zivotu dese jer je prosto tako sudjeno, nikada necemo shvatiti cudo koje se zove zivot. Pokusaj da se oslobodis bola koji te muci, ovi Kanadjani bi rekli "let it go"
Budi pozitivan u vezi svog lecenja jer ti to mozes, ne dozvoli da te ista spreci da raskrstis sa tim i da se vratis normalnom zivotu. Veruj mi, ima gorih bolesti od tvoje i vece muke od tvoje. Tvoj zivot ce dobiti drugi smisao, naci ces ljude koje ce te voleti i koje ces voleti, doci ce i devojka i porodica, zavrsice se taj usamljenicki zivot koji sada vodis. Ali moras naci snagu u sebi da to sve prebolis. Neka te ne pogadja sto ti se ne javlja ovaj ili onaj, ovo tu samo su tvoji virtuelni prijatelji, a pravi ljudi od krvi i mesa su upravo negde blizu tebe.
Zelim ti da nadjes snagu da to sto si zapoceo zavrsis do kraja i da nadjes svoj mir.
Nadam se da neces zameriti na ovom "upadu" i od srca ti zelim mnogo srece, jake volje i svako dobro.
zvrky

Post by zvrky »

Pa Mila dobro dosla u ovaj nas mali svet,smeha,tuge,bola,radosti,borbe i predaje...mnogo suza i mnogo smeha svaki dan....imam jedno pitanje,sta te je nateralo da se informises o narkomaniji ako nisi ni ovisnik ni suovisnik niti imas ikakve veze sa tim problemom? Nemoj pogresno da me shvatis,stvarno me zanima! Pozdrav od mene i ako mozes pomoci,pomagaj!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
MILA

Post by MILA »

Zvrky,
nema problema sto pitas zasto sam htela da znam, tvoja mama bi to jako dobro razumela. Dosli smo ovde, sin student, on je prvu godinu proveo u residence ili u internatu sto bi mi rekli, ja odem da ga obidjem jednom a na stepenistu sede studenti i puse marihuanu, sve mirise na pokoseno seno! Mislim se ja, daj da se ja malo obrazujem, za svaki slucaj da pratim situaciju, i tako pocnem njega da davim raznim pitanjuma (kako vidim i ti "volis" da pricas sa tvojom mamom isto toliko koliko i on samnom, sve moram klestima da mu izvlacim reci). Valjda mu se smucilo pa mi rekao da dodjem ovde i procitam sta me interesuje. U medjuvremenu sam se toliko "primila" da vas redovno obilazim. Eto, to je to. Volela bih da mogu da vam pomognem, ali sve sto bih vam ja rekla vec su vam rekli roditelji. Reci cu ti sta zaista mislim. STVARNO MORAS DA NADJES SNAGU DA TI VLADAS SOBOM I SVOJIM ZIVOTOM, A NE DA VESTACKI PRAVIS PRIJATNE SITUACIJE, ILI PODNOSLJIVE SITUACIJE, DA NESTO BUDE JACE OD TEBE I DA TI ODREDJUJE KAKO DA ZIVIS. ZNACI, PROSTO MORAS, I UVEK POMISLI DA MOZE DA BUDE I GORE NEGO STO JE TEBI, I VISE DA BOLI I DA UVEK MOZE BITI GORE. I NAPRAVI PLAN I POSTAVI CILJEVE I OSVAJAJ JEDAN PO JEDAN. I NE DOZVOLI BRE DA TE DROGA POBEDI!! I DRUZI SE SA POZITIVNIM LJUDIMA, SA OPTIMISTIMA. Ne zameri sto verovatno zvucim kao vase mame, ne mozes u 50 godina da razmisljas kao da ti je 20 i obrnuto.
Pozdrav
zvrky

Post by zvrky »

Ne,ne zameram samo me zanimalo. Ja sam ok. josuvek i trebalo bi tako i da ostane....hvala za odgovor!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Dlakava_Strvina

Post by Dlakava_Strvina »

ime nije vazno wrote:lamela bez dilera nije lamela.
pa zar se i borik poceo slagirati do te mjere ccccccc. nista vise sminka, fina raja iz borika. pa te fine curice iz mirka visnjic skole i sportisti iz borik skole. sad se zabrinu
ljetos kad sam bio, srce mi je zaigralo od srece kad sam vidio da je kajak zatvorio kao sto sam plakao kad sam vidio da je srusen mali borcev i dignuta neka staklena zgradurina
Bilo nekad....Igralista ispred skola zjape prazna...Niko loptu da donese...Prije si morao cekati da dodjes na red za partiju basketa...ili fudbala..Kajak opet otvoren....Seljachkiji nego ikad..Al zato ima drugih kafana fala Bogu..Otvara se neki novi klub uz kajak..Djevojchice nikad bolje..Nemozes se odbraniti..xexexexe.Ko ne moze sebi naci djevojku barem za zabavu taj je pravi kreten...Svaki petak dan za metak... :D Ako te jos nesto interesuje tajpi.... :D :wink:
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

e dlakava strvino

to za igralista me i necudi u kakvom su stanju. ima vise rupa nego asfalta. a i dva glavna igralista iz mog vremena vise ih nema. mali borcev koji je trebao biti zasticen unscom jer je tu nastao rukometni klub borac koji je najtrofejniji klub u istoriji bih i igraliste na kojem su zapoceli imena kao arslanagic, karadja, karalic, radjenovic ..... rusenje malog borcevog u mojoj glavi je zlocin kao sto je rusenje ferhadije. tu sam ja prve jointe srolao, prve sikice dodirnuo. lagano iza kafane lovac u sredjivanje pa ako nas konobari otjeraju ona na mali borcev. a drugo igraliste je partizanovo a vidio sam da nelici ni na sta i da se dvorana pretvara za vikenda u neku diskoteku.

znaci opet kajak otvorili, jebi ga, sreca je uvijek kratkog vjeka. a sto se tice bluke, neinteresujeme nista, tuga stroga. kome je do tudje muke, raja trazi veselo. a sto se tice novopecenih banjalucanki, cece i dragana nisu nikad privlacile moju paznju

mise moj

mjesto gdje zaljubljeni pale svjece tj dio naseg grada koji neodoljivo podsjeca na veronu :lol: , zove se safikaduna. i sto je najbolje od svega nije poruseno, postoji jos

sve najbolje
kameleon_z

Post by kameleon_z »

Fanatik wrote:Jesteli vi OK, ja nisam.Kako ču zaspati ljudi, ajde reci kako da zaspem, skidanje je sa Metadona u pitanju, ajde molim te ako imaš recept daj.Ajde molim te ](*,) ](*,)
Sorry. I ja lupam gluposti, a ne znam ni kako ti je.
Kao tempera kisa nebo oboji. Takve je boje srce moje od kad me ne volis.
Fanatik

Post by Fanatik »

Hoču da moji prijatelji i drugovi znaju da sam ovde ali nemam snage, nemam snage i kao da se gasim i odlazim, ali još sam tuuuu. :cry: :cry: :cry:
mise en place

Post by mise en place »

Dragi omco,prvo da kazem kafa,zajebacu....buraz kakosi ti?
Neznam zajebo sam stvar mi se vratila ...bice,napravce mise ,samo polako ,ja sam neodgovorni narkoman,pa buraz moj ti se skidash sa metadona ....nedaj se,jebiga znam sve....nego visish tu a nisam bio sa tobom,jebiga tu sam,mislim na tebe i sa svim srcem ti zelim da pobjedish,ja isto svaki dan kazem "necu"svaki dan,Mustafa piso cuda tamo....jebote kakvi mo mi mishevi a nemosh bit frajer"Jonravoltaolta"jebiga samo mucimo tjelo ,ja mislim nema vishe snage...ne ima koliko hocesh akli nedam na drogu.
Buraz bio sam se skino pa onda malo cist ,imam familijarni rebus i te fazone, pa opet udri svaki cas,poceo sam da ludim ,izgubio bi malo djete,izgubio ga skroz,onda bi se ukanto ali ovako sutra kazem ne,svidio mi se jedan lik ,onako normalan....samo malo mi fali pa mogu da budem i bolji od njega.On se nije nikad drogiro ali mogu ga stici.Obican covjek....Omare nisi spavao....ja sam istpo kriv

PAZI SAD.

Budi jak i nemoj zajebati,jesi na nuli?Josh spushtash ,daj obavjesti,ja sam u filmu KILL BILL ·3,radim na tome,low budget,ja i jedan cigan radimo sve
Omare izvini evo ,mora upalit...nadam se da spavash ili bar si miran malo ,malo bice dobro,izdrzi buraz,ti znash da je ljudsko tjelo jace od prashka ia tecnosti koje nas opijaju i znash kako "puc" cistak kad polako prestajesh,bujice svega,bujice i stihije.Osjecaji,hormonimsta je sve bilo zakocenno ....sad slobodno shinja....

Nisam skonto sta se danas ovde sve stobom opet isto,nije to nishta drugacije od prije.
Daj sad neshto,male ciljeve,evo sutra pa sutra pa prodje pa dodje ljeto,jest dobro kad si cist i imash neku ribu mozda.

Tvoj rasta afarid je uvjek tu i u pripravnosti,javise ti meni...napishi slovo.
Ja na kafu vakat,ma kraj svjeta ,malo i ja patim od nesanice ali je sve bolje,sve ide bolje

nedaj se

pozdrav

mise
Locked