Ali ti si car stope! Kako Xana kaze imala je recidiv- evo i tebe sa priznanjem
Kako pomene novu godinu, evo i tebe.
Pre dva dana spominjes da si resio da ides doktoru, sad opet trazis razloge da ne odes i kupujes vreme do nove godine
Ti ama nikako nisi na dobrom putu, i sad se ne zezamo nego je ozbiljna spika
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Nista se tu ne moze uraditi. To su te dve opcije, ili se obrati za pomoc, ili na kraju umreti.
Cesto znam da cujem: Na silu ne moze. Samo dobrovoljno.
Na kraju se sve svodi na te dve opcije. Ili dobrovoljno ili smrt. Jbg. Nisam ja ovo izmislio! Srecem se sa tim, slusam sta govore.
Cesto znam da cujem: Na silu ne moze. Samo dobrovoljno.
Na kraju se sve svodi na te dve opcije. Ili dobrovoljno ili smrt. Jbg. Nisam ja ovo izmislio! Srecem se sa tim, slusam sta govore.
Stopu ne znam sta da kazem, ja najmanje treba da prigovaram i da kazem e treba tako i tako, nemoj ovako, mislim ja...
Liko, da volim da se drogiram, trenutno sam se zaplela u sopstvenu mrezu i ne znam koliko licnosti imam, niti koja ce da prevagne, nije to samo ljubav prema gudri,ja pricam da krenem sa bupom, sto bih ga uzimala,ako je najcistiji rad dopa bez njega?
Pricam da u stvari to i nije to, kao sto bi to bilo na suvo,ali opet to radim, meni je lakse,a ne znam tacno zbog cega,krizu nemam..
Meni je u stvari lakse cim krenem na semu..
Pominjes izgovore, da izgovora imam citavo bogastvo, lazi na pretek,treba se podici iznad toga,treba biti sposoban za to, samo ne znam koji to supermen u ovim situacijama jeste..Napravim dva koraka napred, 20 nazad i evo vec kilometrima nazad, i lako je pricati,tesko je sqd praviti korake i ti to negde znas..
Kazem posle Nove, zato sto vec idem negde- izgovor mozda i jeste, sto bih se sad kockala,ako ce nekom delu mene eto da dodje da ipak ode,ja to ne znam, znam da mi se ne igra sa samom sobom na taj nacin
Liko, da volim da se drogiram, trenutno sam se zaplela u sopstvenu mrezu i ne znam koliko licnosti imam, niti koja ce da prevagne, nije to samo ljubav prema gudri,ja pricam da krenem sa bupom, sto bih ga uzimala,ako je najcistiji rad dopa bez njega?
Pricam da u stvari to i nije to, kao sto bi to bilo na suvo,ali opet to radim, meni je lakse,a ne znam tacno zbog cega,krizu nemam..
Pominjes izgovore, da izgovora imam citavo bogastvo, lazi na pretek,treba se podici iznad toga,treba biti sposoban za to, samo ne znam koji to supermen u ovim situacijama jeste..Napravim dva koraka napred, 20 nazad i evo vec kilometrima nazad, i lako je pricati,tesko je sqd praviti korake i ti to negde znas..
Kazem posle Nove, zato sto vec idem negde- izgovor mozda i jeste, sto bih se sad kockala,ako ce nekom delu mene eto da dodje da ipak ode,ja to ne znam, znam da mi se ne igra sa samom sobom na taj nacin
Znam sve. Rekao sam da neću ništa više prečutkivati, što i nisam, ali nije bilo potrebe da pišem. Rekao sam onomad da planiram da se nagudram pred Novu godinu i da se dvoumim oko toga, pa mislim da je bilo nepotrebno to da ponavljam. U glavnom, nisam lagao ni sebe ni vas pričom da neću. Možda nisam na dobrom putu, ali sam bar svestan toga sada. Pre 10-ak dana, nikakva stručna pomoć nije dolazila u obzir, a sada sam bar siguran da ću je potražiti.Frajla wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 4:47 pm Ali ti si car stope! Kako Xana kaze imala je recidiv- evo i tebe sa priznanjem
Pre dva dana spominjes da si resio da ides doktoru, sad opet trazis razloge da ne odes i kupujes vreme do nove godine
Znaš kako, ne opterećujem se, me mislim više da sve mogu sam, radim na razbijanju svog ega intenzivno, on mi je bio veliki problem, i tako.
Sigurno neće ostati na tome da kad pročitam knjigu, pa da mi je dovoljna, nego ću ići na psihoterapije, ma koliko se dobro i moćno budem osećao.
Eto, kad se Xxxana otvorila, otvorih se i ja.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Ali zestoko se zainatio da gudra bas za inat nece u njega za novu godinu. Mislim da je to i Sanela popratila sa nekim dugackim samoglasnikom k kratkoj rijeci. U stili " ma daaaaj" ako se nevaram. Reko sam ja tebi esbe, opet nista zlonamjerno ali samo prihvacanje recidiva, odnosno njegovu potvrdu, to i moj klinjo kuzi i zna odigrati za neku igracku koju zeli. Ti ne da ne mozes sa ovakvim razmisljanjem spojiti cistih 15 tjedana nego dana, dok opet za ksanu je naucna fantastika bit cista 15 dana a ne moze zaredati 15 sati. A Jurke je od silnog truda u ovih par mjeseci skocio sa 05 na 4 mg. Al ajd sad je na 2mg. Jaki ste na rijecima do bola. A o terapijama legalnim pod strucnim nadrozom kao i trazenje pomoci od psihica nema nista bar do iza nove godine, sljedeceg kraja ljeta, dok zena dode pa preuzme sva cetiri kantuna kuce tako da se jurke nesmetano moze maksimalno posvetiti skidanju... Ljudi da nije tragicno bilo bi smijesno. Vas svo troje jebe taj neki F. Ko da aplicirate za vozaca F1, astronauta, polite a I principio edge se Gavin lipoprotein na self, ksana je vise doma nego sta radi a jurke kolko kuzim radi u nekoj proizvodnji. Sve u svemu poslovi s kojima krpate kraj s krajem kad vam je sub ocito bitna stavka na placi. Znaci niste piloti ilipomorci ili grijesim.Frajla wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 4:47 pm Ali ti si car stope! Kako Xana kaze imala je recidiv- evo i tebe sa priznanjem
Dovoljno je za sad što si iskrena sama sa sobom, i što si svesna da ti treba stručna pomoć.xxxana wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 5:12 pm Stopu ne znam sta da kazem, ja najmanje treba da prigovaram i da kazem e treba tako i tako, nemoj ovako, mislim ja...
Gledam po sebi. Sve sam sebi priznao, premotavao film, setio se ranijih ostavljena gudre, i kako sam se uvek ponovo vraćao. Sad bar znam da neću više sam sve da radim, da je potrebno nešto promeniti, i tu će mi psihoterapija pomoći. ISKRENOST sam sa sobom bezrezervna je u slučaju zavisnosti najbitnija.
Biće dobro srećice, videćeš.

Takođe ono što neki kažu da je "neizlečivo", se mora izbaciti iz glave. Ja tako oduvek razmišljam, samo znam da si i ti pominjala tu neizlečivost, to moraš promeniti u glavi, veruj mi, čitam te već više od pola godine, i prilično sam skontao kakva si ličnost, a jako dobro procenjujem ljude. Nisi ti "rođeni zavisnik", mada takvi ljudi postoje. Ja sam iz velikog grada, i stvarno znam puno ljudi koji su se skinuli odavno. Baš niko od njih ne govori da je zavisnost neizlečilva, govore samo oni koji su večno na supstituciji, od tih koje ja znam, a znam ih dosta.
Last edited by StopBup on Mon Dec 16, 2019 5:36 pm, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Pa onda se drogiraj. Cemu sebe patis i forsiras. Neknide dok ide. Dok ne lupis glavom o pod ili te neko od tvojim ne nade u kupatilu sa zlicom. Ako volis pa tko ti brani. Ja se ne vidim u tomu ali da se vidim vjerovatno bih se i dalje drogiro. Tvoj je izborxxxana wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 5:12 pm Stopu ne znam sta da kazem, ja najmanje treba da prigovaram i da kazem e treba tako i tako, nemoj ovako, mislim ja...
-
Najbitnije je u svemu tome je da narkomani nisu maniplulatori kako je doticni rekao. A tako je lako manipulirati s osobama koji nemaju veze sa drogom da je to cudo. Ali ne, nema ovdje manipuliranja. Mamabce kupiti knjigu pa ce knjiga rijesiti sve probleme.
Xxxana , jesi li provalila koliki uticaj imas na Stopa??? 

Aj posto si mu blizu ti ga nacni pa nam javi kakav je ??!!!

Aj posto si mu blizu ti ga nacni pa nam javi kakav je ??!!!
Krivo gledas na to.. Neizlecivo otprilike znaci prihvatiti problem i ziveti na oprezu, jer su iskusenja svuda i ti ne mozes znati kako ces se snaci,sto je mnogo bolje nego kad te udari lazno samopouzdanje..StopBup wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 5:35 pmDovoljno je za sad što si iskrena sama sa sobom, i što si svesna da ti treba stručna pomoć.xxxana wrote: ↑Mon Dec 16, 2019 5:12 pm Stopu ne znam sta da kazem, ja najmanje treba da prigovaram i da kazem e treba tako i tako, nemoj ovako, mislim ja...
Gledam po sebi. Sve sam sebi priznao, premotavao film, setio se ranijih ostavljena gudre, i kako sam se uvek ponovo vraćao. Sad bar znam da neću više sam sve da radim, da je potrebno nešto promeniti, i tu će mi psihoterapija pomoći. ISKRENOST sam sa sobom bezrezervna je u slučaju zavisnosti najbitnija.
Biće dobro srećice, videćeš.I mislim da i u ovakvom stanju na treba mračiti, nego gledati optimistično na stvari. Bar ja tako radim.
Takođe ono što neki kažu da je "neizlečivo", se mora izbaciti iz glave. Ja tako oduvek razmišljam, samo znam da si i ti pominjala tu neizlečivost, to moraš promeniti u glavi, veruj mi, čitam te već više od pola godine, i prilično sam skontao kakva si ličnost, a jako dobro procenjujem ljude. Nisi ti "rođeni zavisnik", mada takvi ljudi postoje. Ja sam iz velikog grada, i stvarno znam puno ljudi koji su se skinuli odavno. Baš niko od njih ne govori da je zavisnost neizlečilva, govore samo oni koji su večno na supstituciji, od tih koje ja znam, a znam ih dosta.