O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

StopBup

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by StopBup »

Nesa_neske_01 wrote: Mon Dec 16, 2019 12:14 am
StopBup wrote: A Nešketa? Smiri se StopBup. Pusti razne provokacije to ti ne pomaze.

Zatim ne dozvoli sebi da trazis zenskog psihologa da bi se tamo negde zaljubio. Za ljubav, seks, trazi devojku posebno.
Tu ces imati emotivnu vezu. Probleme u vezi. Praksa u real life.
Hahahah, ovde si ga lupio, ali hajde. Mislio sam generalno, žene su mi mnogo više značile u apstinenciji, a i već sam kao klinac bio kod psihologa, i muškog i ženske, mnogo bolje je bilo sa tom ženom, zato sam pominjao ženskog psihologa.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

Ninocka wrote: Mon Dec 16, 2019 12:49 am
StopBup wrote: Mon Dec 16, 2019 12:37 am
Subic, nesto si se promijenio u zadnja dva, tri dan, a??
Hm, hm, sta to moze bit?!! ;)
Nem" pojma, ništa specijalno.
StopBup

Post by StopBup »

StopBup wrote: A Nešketa? Smiri se StopBup. Pusti razne provokacije to ti ne pomaze.
Hteo bih da ti prenesem neko moje iskustvo. Ti uzmi za sebe, sta ti je korisno.

Prvo emocije. To je osnov stabilnosti. Jedan od problema zavisnosti je problem ispoljavanja osecaja. Blam itd... kako se kaze.
Ako budes isao kod neko psihologa. Neka ti rec imam problem sa ispoljavanjem osecaja bude na umu. Tipa nelagodu neku...
Ja sam došao u problem sa emocijama kasnije, kad sam se već upleo sa sranjima. Uh, sad me baš podseti, i muka me uhvati. Otkad sam počeo da brljam sa vutrom, tu su mi se emocije dobro sjebale, niti sam ih imao nešto, niti sam ih iskazivao, bio sam totalni emotivn invalid, i od svojih najbližih sam se otuđio. Pre gudre, imao sam jednu devojku koju sam baš voleo, prva i jedina ozbiljna veza, tačnije, samo nju sam i voleo. Kasnije samo bez veze nešto, nisam se baš dugo zaljubio. :(

Zaljubiću se valjda uskoro, ali ne u psihoterapeutkinju, ahahahaha, mislim ima ti smisla post, samo ovo si baš lupio. :D Ili si hteo da provociraš. :) Ja tebe nisam, pogrešno si shvatio.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

StopBup wrote: Mon Dec 16, 2019 1:04 am
Hteo bih da ti prenesem neko moje iskustvo. Ti uzmi za sebe, sta ti je korisno.

Prvo emocije. To je osnov stabilnosti. Jedan od problema zavisnosti je problem ispoljavanja osecaja. Blam itd... kako se kaze.
Ako budes isao kod neko psihologa. Neka ti rec imam problem sa ispoljavanjem osecaja bude na umu. Tipa nelagodu neku...
Ja sam došao u problem sa emocijama kasnije, kad sam se već upleo sa sranjima. Uh, sad me baš podseti, i muka me uhvati. Otkad sam počeo da brljam sa vutrom, tu su mi se emocije dobro sjebale, niti sam ih imao nešto, niti sam ih iskazivao, bio sam totalni emotivn invalid, i od svojih najbližih sam se otuđio. Pre gudre, imao sam jednu devojku koju sam baš voleo, prva i jedina ozbiljna veza, tačnije, samo nju sam i voleo. Kasnije samo bez veze nešto, nisam se baš dugo zaljubio. :(

Zaljubiću se valjda uskoro, ali ne u psihoterapeutkinju, ahahahaha, mislim ima ti smisla post, samo ovo si baš lupio. :D Ili si hteo da provociraš. :) Ja tebe nisam, pogrešno si shvatio.
Lupio, lupio.
Droga konzervira = totalni emotivni invalid.
Pokusaj sa svojima prvo da se zbližiš. To pomaze.
Posle se zaljubi, ako ti je stalo. ;)
Ja bih tako uradio. Ti kako zelis.

------
"Ja tebe nisam, pogrešno si shvatio." Ne brini. Nisam hteo.
Ispravljam: Pusti razne provokacije na forumu uopsteno, to ti ne pomaze. Tacno znaci, i tudje, i svoje. Znam da nisi provocirao. Ne brini.
Last edited by Nesa_neske_01 on Mon Dec 16, 2019 2:13 am, edited 1 time in total.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

xxxana wrote: Mon Dec 16, 2019 12:12 am Ee Neske, sad te sve razumem!
I ja CU na psihoterapije, ali sl. godine.. Blizu je to ;)
;) Nego sta. Sve sto pomaze, oporavlja koristi. To sto mi nazivamo ovde depresjia ruzno zvuci i gadno. Nelagodno za čuti, videti. Aktivnost je otklanja. Najvise je u glavi. Tera coveka da očajava. Osećaj je kao preterana tuga, a suza nema. Dalje vodi u stanje bespomoćnosti i očaja. To se zove depresija.
Um je zbunjen u tom stanju. Kao zelim nesto da preduzmem, zatim ne. Kao da nema izlaza. To je privid(kao magla). Vara te sopstveni um. Na ovaj nacin se moze gledati na umno stanje. Kako ko shvati kod sebe.
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Mon Dec 16, 2019 12:41 am
Jurke wrote: Mon Dec 16, 2019 12:25 am
xxxana wrote: Sun Dec 15, 2019 1:40 pm
Ti se ne druzis, ti se igras.. Sad kad je napisala dve reci,e klinac, sad moras opet da zavrtis, pa kad se nastavi prebacis na nju..
U tome ti je forum pomogao? Beg..

Jurke, si ziv?
Živ, borim se da guram dan onako kako sam za crtao. U stvari uz dozu koju sam zacrtao. Tu sam na 3 mg danas iako sam hteo da se zadrzim na dva. Uzeo sam još mg iako mi u stvari nije ni trebao. To je onaj narkoman u meni koji bi da se gudra još uvek i zajebava sve što je realno potrebno da se radi. Inače bacam letimičan pogled na forum i onda vidim da se uglavnom zadnjih dana Frajla zalud cima ili se ni ne cima, u glavnom smorčina pa ne zelim ni da komentarišem jer nemam šta pametno da kazem, a sve i da imam ne zelim da istresam tu pamet uzalud kao ona. Imam inače mnogo obaveza i ni neznam gde bijem glavom ni sam. Supruga otišla poslom čini mi se godine su prošle i izgleda da nece doci do sledece ili mozda koji dan ispred nje. Ti mićana? Kako si? Jesi na bupu ili se zveketaš kvalitetnjim otrovima? Mmmm?
Razumem te, ali mislim da zuris sa skidanjem.. Moji planovi su bili izvodljivi iz pticije perspektive, ja ne mogu sama i ovog puta definitivno moram nesto da organizujem..Vqriram..
Na necemu sve to izgleda drugacije,zar ne? ;)
Ja ne varira što se gudre tiče, samo doza varira mićana.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
xxxana

Post by xxxana »

Nesa_neske_01 wrote: Mon Dec 16, 2019 2:10 am
xxxana wrote: Mon Dec 16, 2019 12:12 am Ee Neske, sad te sve razumem!
I ja CU na psihoterapije, ali sl. godine.. Blizu je to ;)
;) Nego sta. Sve sto pomaze, oporavlja koristi. To sto mi nazivamo ovde depresjia ruzno zvuci i gadno. Nelagodno za čuti, videti. Aktivnost je otklanja. Najvise je u glavi. Tera coveka da očajava. Osećaj je kao preterana tuga, a suza nema. Dalje vodi u stanje bespomoćnosti i očaja. To se zove depresija.
Um je zbunjen u tom stanju. Kao zelim nesto da preduzmem, zatim ne. Kao da nema izlaza. To je privid(kao magla). Vara te sopstveni um. Na ovaj nacin se moze gledati na umno stanje. Kako ko shvati kod sebe.
Nisam u depresiji jos, bicu i sigurno je necu prijateljski docekati..
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote: Mon Dec 16, 2019 12:25 am
xxxana wrote: Sun Dec 15, 2019 1:40 pm
Nesa_neske_01 wrote: Sun Dec 15, 2019 1:06 pm
Stvarno. :D Da mi nisi rekla ne bih znao. :D
Pamtiš. Emotivno pamtiš. Kada je negativno odeš u out.
Jel to strašno? Nije.

Tačno ledena kraljica Frajla. :D :D :D
Ne čačkaj tamo gde ne treba. Počnem da te zezam. Ne želim da te povredim!!!
Ja se družim kroz šalu. Ne želim da povredim.
Ti se ne druzis, ti se igras.. Sad kad je napisala dve reci,e klinac, sad moras opet da zavrtis, pa kad se nastavi prebacis na nju..
U tome ti je forum pomogao? Beg..

Jurke, si ziv?
Živ, borim se da guram dan onako kako sam za crtao. U stvari uz dozu koju sam zacrtao. Tu sam na 3 mg danas iako sam hteo da se zadrzim na dva. Uzeo sam još mg iako mi u stvari nije ni trebao. To je onaj narkoman u meni koji bi da se gudra još uvek i zajebava sve što je realno potrebno da se radi. Inače bacam letimičan pogled na forum i onda vidim da se uglavnom zadnjih dana Frajla zalud cima ili se ni ne cima, u glavnom smorčina pa ne zelim ni da komentarišem jer nemam šta pametno da kazem, a sve i da imam ne zelim da istresam tu pamet uzalud kao ona. Imam inače mnogo obaveza i ni neznam gde bijem glavom ni sam. Supruga otišla poslom čini mi se godine su prošle i izgleda da nece doci do sledece ili mozda koji dan ispred nje. Ti mićana? Kako si? Jesi na bupu ili se zveketaš kvalitetnjim otrovima? Mmmm?

Ja se samo pitam, kada vi spavate i da li spavate uopste?:)
Prave ste nocne ptice

Jurke, onda ostani na 3 mg par dana. Ne vredi skidati a da dodajes. Kada prodje ta Potreba za dodavanjem, skini
Na 2 mg. Ne zuri i ne planiraj puno, nego osluskuj sebe i tako polako spustaj dozu. Uzimas pravilnim nacinom ili?

I jakoooooo ti je bitno da dozu uzimas u isto vreme, i to dodavanje kasnije ili uvece zna dobro da poremeti organizam
StopBup

Post by StopBup »

Ninocka wrote: Mon Dec 16, 2019 12:49 am

Subic, nesto si se promijenio u zadnja dva, tri dan, a??
Hm, hm, sta to moze bit?!! ;)
Ozbiljniji sam, zar ne vidiš? :D
StopBup

Post by StopBup »

Sto si pisao u vezi psihijatara ne mogu reci da si pogresio. Mada, nikad ne znas! Medju njima ima ok ljudi.
Seti se, mozda ti u nekom trenutku zatreba neki lek. Umesto bupa, trave, alkohola ...
Ja ne bih odbijao pomoc lekara.
Nadam se da mi neće trebati neki lek, a što se tiče bupa i trave, to više neće u mene. Ja prema tome nemam više ni jednu pozitivnu emociju. Serem se na svu bupovu jeftinoću, koja me je preskupo koštala. Što se tiče trave, slično, greška je bila što sam je koristio par puta na početku apstinencije, pa joj nesvesno ostavih neku rezervu, ja se od toga samo smorim, i počem da razmišljam o drugim sranjima. Na moru sam je pušio par puta prvih par dana, i odmah su mi se u glavu uvrteli ekseri, ali sam odustao od njih...
Ma lagano samo, bez opterećivanja, velikih planova i žurbe. Samo nađeš svoje mesto u koordinatnom sistemu konfuzije. :)
Post Reply