O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Nesa_neske_01

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Nesa_neske_01 »

Šta se napravi od jednostavne stvari. Ne isplati se gubiti energiju. Rešenje se neće naći. Tako će ploviti stalno iz jednog u drugo mišljena u nedogled. Ne treba se gubiti u tome. Previše je. Ne zamerite ali previše je.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Thu Dec 12, 2019 7:02 am
Ninocka wrote: Thu Dec 12, 2019 1:40 am
StopBup wrote: Thu Dec 12, 2019 1:09 am

A šta si je to konkretno pitao? Na konkretna pitanja, mislim da si dobio si odgovore.

"Ko je kriv?" Šta će ti krivac u opšte? Nemoj tražiti krivca bez potrebe. Traži rešenje za neki problem. Rešenje je bitno. Krivac je često nešto na šta ne možeš da deluješ, ne mora "krivac" biti osoba. Mani krivca. Evo prost primer, desi se zemljotres, ošteti se kuća. Rešenje je popraviti kuću. Šta je "krivac"? Tektonske promene. Da li na to možeš da utičeš? Ne.
Pusti "skrivene znakove". Ode ti predaleko Neške.
Uprosti malo stvari ako možeš.
Sub nemoj me zaebavat, kapiras li ti bas kao što on hoće reći Frajli???

Vi koji ga još tapšete po ramenu i govorite mu strava si Neške, napreduješ , bas vas ne razmijem !!!

A ja sam mu kao neprijatelj.... ma idi.....
Ko mu je to ovde rekao? Kakvo tapsanje po ramenu?
Ninocka, kao sto vidis,ne ukljucujem se u pricu, jer mi ovo normalno nije -ja kriv, ti povredjena, muskarac- zena, odgovori...... Ma idi bre...
I ja sam nesto slicno sinoc rekao. Niti znam ko je ko u toj prici nit me zanima al mi sve djeluje kao kao pubertetska ljubav. Ne zanima me i ne zelim ni da znam sta je posrijedi. Ali da neske kuzi problematiku kuzi. U druge odnosno vidim da su to neke osobne stvari, ne zelim se zamarati. Takoder ne vidim da netko nekog tapse po ramenu
Frajla

Post by Frajla »

Ne zamaraj se Liko, imas pametnija posla trenutno

Nego, jesi se vratio zeni u krevet ili je dvoriste jos aktuelno?
xxxana

Post by xxxana »

Frajla wrote: Thu Dec 12, 2019 8:13 am
xxxana wrote: Thu Dec 12, 2019 7:02 am
Ninocka wrote: Thu Dec 12, 2019 1:40 am

Sub nemoj me zaebavat, kapiras li ti bas kao što on hoće reći Frajli???

Vi koji ga još tapšete po ramenu i govorite mu strava si Neške, napreduješ , bas vas ne razmijem !!!

A ja sam mu kao neprijatelj.... ma idi.....
Ko mu je to ovde rekao? Kakvo tapsanje po ramenu?
Ninocka, kao sto vidis,ne ukljucujem se u pricu, jer mi ovo normalno nije -ja kriv, ti povredjena, muskarac- zena, odgovori...... Ma idi bre...
Krivac je najcesce nesto, na sta ne mozes da delujes! To si dobro rekao, i upravo zbog toga sam se sklonila iz dalje price sa Nesketom.
Samim tim sto nije u stanju da razume sta zelim da mu kazem, vidim da tu nisu cista posla sa njegovim stanjem, zdravljem itd...
Razumem i Ninocku, jer je ovo prica koja se ponavlja i ishod se vec zna! Sve je isto ovako bilo i prvi put kada sam mu davala odgovore na njegova pitanja, ali ti odgovori mu nisu bili dovoljni, jer on ima svoju istinu.... A ako ne dobije odgovore zna da bude i nezgodan.

I da se razumemo, ove price izmedju mojih i njegovih postova, njega ne zadovoljavaju... to su tralala pricice od kojih on nema nista, ima potrebu za kopanjem analiziranjem i poistovecivanjem, a ako to nisam ja- bice neko drugi

Ne zelim da ucestvujem u ovim manipulacijama! Ne zelim da padnem ponovo na njegova izvinjenja, poniznost i prihvatanja krivice, a da pritom ne zna za sta se izvinjava i sta je krivac, ne ko je krivac, samo da bi se prica nastavila i njegovu potrebu za tim- nahranila. To je neverending story sa Nesketom i ne bih ja tu puno vise paznje davala
Njegov stil price mi nije normalan za forum, ja bih smatrala normalnim da te poznaje, meni ovo sto on pise izgleda kao neka ljubavna drama sa njegove strane,pokusava nesto,a ne zna sta..

Ajde Neske objasni da te razumemo svi..
Genijalan si, jos kazes sta se napravi od jednostavne stvari, a ti sve pravis.. Car!
Ninocka

Post by Ninocka »

Frajla wrote: Thu Dec 12, 2019 8:36 am Ne zamaraj se Liko, imas pametnija posla trenutno

😩😩😩😩 nisam ni znala za tu pricu, da je Lika emigrirao u dvoriste???
Frajla

Post by Frajla »

Ninocka wrote: Thu Dec 12, 2019 8:41 am [quote=Frajla post_id=148580 time=<a href="tel:1576136211">1576136211</a> user_id=12211]
Ne zamaraj se Liko, imas pametnija posla trenutno

[/quote]

Ako se dobro secam, a bila sam na seroquelima :), mislim da je nekog psica privukaonu dvoriste, danje to bio razlog
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Frajla wrote: Thu Dec 12, 2019 8:36 am Ne zamaraj se Liko, imas pametnija posla trenutno

Ma necu se zamarati jer vidim da je to nesto dublje sto moj mozak ne moze provariti i razumiti a ni ne zanima me iskreno.
Ma da jesam. Davno. I ibrica je dobio i kucicu i ograden prostor dvorista samo za njega tak da je to ok sada. Bio i sinoc na grupi pa evo ak te zanima pricali smo o tome kako i sta sam napravio od ponedjeljka do srijede navecer. Ono sta smo se dogovorili da prvo poduzmem je intima, povjerenje, ne laganje... Cuj Frajla nije uopce lako vratiti se na staro. Tek sad vidim to. Trudim se ja, daleko od toga da cu odustati, ali vidim da stvarno moram paziti sta pricam a da ne uletim u laz. Jer tolko sam valjda zaguzio i bio bitan samo sebi tako da mi je sve ovo novost i teski neugodnjak a tek sam samo zagrebo ispod povrsine.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ninocka wrote: Thu Dec 12, 2019 8:41 am

Slabo pratis bitna dogadanja izgleda
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

xxxana wrote:
xxxana treba odmoriti glavu od foruma ponekad. Koliko pomažemo jedni drugima. Sa druge strane možemo i da odmognemo.
Ustao sam čiste svesti, kada iščitah poslednje postove pomutio sam se.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ibrica je posto punopravni peti clan nase male obitelji. Nije razmazen i ne hranimo ga onim gmo krekerima iz pet trgovina nego ka pravi avlijaner jede ono sta je nama od sinoc ostalo. Od kolaca do kiselog kupusa. Ne bira ibro. Zavolila ga i zena i djeca. Kcer ga voda svuda. I kod njenih frendica i u kafice , na trening, svuda je prisutan. Normalno u kucu ni u ludilu jer cu ja opet u emigraciju samo na spomen toga. Sta rec ovo, jutros svi na nogama i tipkaju. Ko da niko ne redi ili spava
Post Reply