O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Jurke

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Jurke »

Uostalom ne pravdam ja sebe, najradije bi sebe šutnuo u glavu da je to moguce. Ali Ninočka ce me razumeti o čemu pričam. Udji na tren makar mislima u priču da se skidaš i u krizi si. Ostaju ti deca i kuca na čuvanju. Treba da isprati njihov ritam i da odrade domaci i da imaju čisto na sebi i pune stomake. Da odu u čisto kupatilo i vc i da jedu iz čistih sudova.Legnu u čistu posteljinu Uporedo da za život zaradi na nekoj šljaci. Upitah se kako bi ti funkcionisao i šta bi ti radio.
Ako cemo vec o tome kako bi i šta ja trebalo da radim...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
StopBup

Post by StopBup »

Jurke wrote: Wed Dec 11, 2019 12:30 pm
StopBup wrote: Wed Dec 11, 2019 10:30 am
Jurke wrote: Wed Dec 11, 2019 12:30 am Uh al ste se raspričali. Nemogu da vas izčitam, nemam vremena. Držim se na 4mg još danas sutra spuštam na 3. Kontam da cu do novaka ili neki dan posle biti opet na 1 mg. Nemam bolove niti probleme sa psihom. Izašao sam iz onog stanja ludila i beznadja i imam neki plan koji cu sprovoditi. Sve jedno ovaj put cu ako treba uzeti neplaceno i skloniti se na 30ak dana od svih obaveza kada bude najžešca frka. Sredio sam da na leto odem kod ortaka u Budvu sa porodicom na gajbu 15ak dana i tu da se rehabilitujem. Nadišem vazduha punog joda, isperem kozu slanov vodom. I izlečim dušu na mestima koje on poznaje i kaze da je leče. Inače supruga i ja nismo za blizu 20ak godina kako smo zajedno i 13 u braku otišli nikada na more. Ovo ce biti gušt i njima i meni... Necu se predati jer iako imam staza i više zivota sam proveo naradjen nego što nisam, imam tu zelju. Možda iz mene progovara i bup sada, ali ja znam da ja to zelim jako pa cu preuzeti vlast od njega lagano, ali jednom i zauvek...
Ili ti je prevelika doza, ili si ga šmrknuo, trećeg nema.
Neću bez veze da te tapšem po ramenu. Vidi se da nešto treba da se menja. Hajde sutra ujutru, pre nego što uzmeš bup. Pročitaj svoj post, pa vidi kako ti izgleda...
Ja post bratelo napišem i nemam potrebu da ga izčitavam opet i studiram šta sam napisao. Ni jedan nisam obrisao. Jer nemam tu potrebu da ulepšavam ono što sam rekao. To što osecam i mislim ja napišem i ne mislim da ima potrebe ni efekta opet da ga čitam. Znam šta hoceš reci. Naradjen sam pisao pa sam kule i gradove u njemu sagradio. Mozda tako izgleda i jesam na 4 mg što me radi fino. To je iz razloga sto sam imao potrebu da se na nečemu stabilizujem. Počeo sam da izlecem iz koloseka stisnut obavezama i skrhan skudanjem koje nije uspelo. Ali necu se zadrzati i zadovoljiti ovim stanjem. Znam šta mi je cilj i obzirom da sam borac uvek bio u dosadašnjem zivotu izguracu ja ovo.
Ma nisam mislio ništa zlonamerno. Nego se setim sebe, i tih sanjarenja na bupu, planiranja neke dalje budućnosti, uh, sve me muka uhvati.
Mislim samo da ako već nisi mogao bez bupa, da si trebao znatno manju dozu da uzmeš. Bup nije zajebancija. Opet uzimaš to što te i dovelo do ivice nervnog sloma. Velike doze bupa.
Te velike doze su naročito opasne. Bup ima mnogo duže dejstvo na one receptore koje blokira, a ne aktivira, to i objašnjava zašto toliko dugo posle bupa treba čoveku da dođe k' sebi. A ti receptori koje blokira, naravno da nisu tu zbog dopa, i drugih ful opijata, nego služe da čovek može da oseti pravo životno zadovoljstvo....
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

Još ovo. Isto to blokirajuće dejstvo na one receptore koje ne aktivira, nego blokira, posebno uzimanjem velikih doza, objašnjava zašto čovek relativno brzo postane depresivan pod bupom. Bar ja tako kapiram stvari...
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Ninocka wrote: Wed Dec 11, 2019 11:41 am
Jurke wrote: Wed Dec 11, 2019 12:30 am Uh al ste se raspričali. Nemogu da vas izčitam, nemam vremena. Držim se na 4mg još danas sutra spuštam na 3. Kontam da cu do novaka ili neki dan posle biti opet na 1 mg. Nemam bolove niti probleme sa psihom. Izašao sam iz onog stanja ludila i beznadja i imam neki plan koji cu sprovoditi. Sve jedno ovaj put cu ako treba uzeti neplaceno i skloniti se na 30ak dana od svih obaveza kada bude najžešca frka. Sredio sam da na leto odem kod ortaka u Budvu sa porodicom na gajbu 15ak dana i tu da se rehabilitujem. Nadišem vazduha punog joda, isperem kozu slanov vodom. I izlečim dušu na mestima koje on poznaje i kaze da je leče. Inače supruga i ja nismo za blizu 20ak godina kako smo zajedno i 13 u braku otišli nikada na more. Ovo ce biti gušt i njima i meni... Necu se predati jer iako imam staza i više zivota sam proveo naradjen nego što nisam, imam tu zelju. Možda iz mene progovara i bup sada, ali ja znam da ja to zelim jako pa cu preuzeti vlast od njega lagano, ali jednom i zauvek...
Neću bez veze da te tapšem po ramenu. Vidi se da nešto treba da se menja. Hajde sutra ujutru, pre nego što uzmeš bup. Pročitaj svoj post, pa vidi kako ti izgleda...
J😂😂😂😂 zaljuljao se jurkeee vidis ti to...
Ha, vozi se. Ja se vozim na suvo. On se bar sa bupom vozi.

"Držim se na 4mg još danas sutra spuštam na 3. Kontam da cu do novaka ili neki dan posle biti opet na 1 mg."
Dok sam se skidao, čitao sam kako su se teško skidali sa bupa. Oni su nedeljama, negde i mesecima skidali 1mg ili 2 mg. Izdrobe jednu tabletu. Dele u prašku na sitne delove. Razblaživali su u vodi bup, nosili u špricu, Možda u parčetu papiru deo izdrobljene tablete. Ti hoćeš sutra da skineš 1mg. Do nove godine ili koji dan posle da si na 1mg. Znači 3mg rešavaš za 24 dana od danas. Računao sam, danas je 11. decembar do 3. januara ima 24 dana.

"Nemam bolove niti probleme sa psihom." Znaš kakve su imali bolove, problem sa sobom. Žešće je bilo. Jurke u tebi još ima fine količine bupa. Pa si relativno ok. Kada dođeš do 1mg, kreneš ispod toga, onda počinje pravo.

------
Nemoj da me ljutiš. Nije dobro. Ako zamislim imaginarnog neprijatelja. Stavim oklop, podignem jurišnu pešadiju! Ostaje ti da praviš utvrđenje ili da kopaš rov. Šanse su ti male. ;) :D
Jurke

Post by Jurke »

StopBup wrote: Wed Dec 11, 2019 12:55 pm Još ovo. Isto to blokirajuće dejstvo na one receptore koje ne aktivira, nego blokira, posebno uzimanjem velikih doza, objašnjava zašto čovek relativno brzo postane depresivan pod bupom. Bar ja tako kapiram stvari...
U pravu si ti, zato ja kliznim opet ja nuli.
Jurke

Post by Jurke »

Nesa_neske_01 wrote: Wed Dec 11, 2019 12:56 pm
Ninocka wrote: Wed Dec 11, 2019 11:41 am
J😂😂😂😂 zaljuljao se jurkeee vidis ti to...
Ha, vozi se. Ja se vozim na suvo. On se bar sa bupom vozi.

"Držim se na 4mg još danas sutra spuštam na 3. Kontam da cu do novaka ili neki dan posle biti opet na 1 mg."
Dok sam se skidao, čitao sam kako su se teško skidali sa bupa. Oni su nedeljama, negde i mesecima skidali 1mg ili 2 mg. Izdrobe jednu tabletu. Dele u prašku na sitne delove. Razblaživali su u vodi bup, nosili u špricu, Možda u parčetu papiru deo izdrobljene tablete. Ti hoćeš sutra da skineš 1mg. Do nove godine ili koji dan posle da si na 1mg. Znači 3mg rešavaš za 24 dana od danas. Računao sam, danas je 11. decembar do 3. januara ima 24 dana.

"Nemam bolove niti probleme sa psihom." Znaš kakve su imali bolove, problem sa sobom. Žešće je bilo. Jurke u tebi još ima fine količine bupa. Pa si relativno ok. Kada dođeš do 1mg, kreneš ispod toga, onda počinje pravo.

------
Nemoj da me ljutiš. Nije dobro. Ako zamislim imaginarnog neprijatelja. Stavim oklop, podignem jurišnu pešadiju! Ostaje ti da praviš utvrđenje ili da kopaš rov. Šanse su ti male. ;) :D
Obzirom da sam prošao to i znam kako je stanje ispod 1mg ja i spuštam ovo iznad bez nekih vecih problema. Ni ne obazire se na neke simptome koje imam. Minorni su u odnosu na ono što sam ja vec prolazio. Bivao sam i sam na ogromnim dozama. Nenormalnim, a isto tako i na mrvicama. Znam sve, znam kako izgleda uraditi kutiju celu i nemati rad, ne osecati. Znam isto tako kako izgleda otkinuti se od nagrebanog praha sa lista sveske. Nema potreba za računanjem. Prosto gledam da odrzim sebe da se ne raspadnem pre nego sto voljeno bice dodje i preuzme kormilo. Onda sam ja na 0 i krece igranka. Medjutim bez obaveza. Mene su one vracale nazad. Sada sam to raskrstio.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Jurke wrote: Wed Dec 11, 2019 1:15 pm Uostalom ne pravdam ja sebe, najradije bi sebe šutnuo u glavu da je to moguce. Ali Ninočka ce me razumeti o čemu pričam. Udji na tren makar mislima u priču da se skidaš i u krizi si. Ostaju ti deca i kuca na čuvanju. Treba da isprati njihov ritam i da odrade domaci i da imaju čisto na sebi i pune stomake. Da odu u čisto kupatilo i vc i da jedu iz čistih sudova.Legnu u čistu posteljinu Uporedo da za život zaradi na nekoj šljaci. Upitah se kako bi ti funkcionisao i šta bi ti radio.
Prosto gledam da odrzim sebe da se ne raspadnem pre nego sto voljeno bice dodje i preuzme kormilo. Onda sam ja na 0 i krece igranka. Medjutim bez obaveza. Mene su one vracale nazad. Sada sam to raskrstio.
Pročitao sam od Ninočke, par meseci našla je način da sebe izoluje od dece, posla. Da li ti možeš isto da uradiš?
Jurke

Post by Jurke »

Nesa_neske_01 wrote: Wed Dec 11, 2019 1:35 pm
Jurke wrote: Wed Dec 11, 2019 1:15 pm Uostalom ne pravdam ja sebe, najradije bi sebe šutnuo u glavu da je to moguce. Ali Ninočka ce me razumeti o čemu pričam. Udji na tren makar mislima u priču da se skidaš i u krizi si. Ostaju ti deca i kuca na čuvanju. Treba da isprati njihov ritam i da odrade domaci i da imaju čisto na sebi i pune stomake. Da odu u čisto kupatilo i vc i da jedu iz čistih sudova.Legnu u čistu posteljinu Uporedo da za život zaradi na nekoj šljaci. Upitah se kako bi ti funkcionisao i šta bi ti radio.
Prosto gledam da odrzim sebe da se ne raspadnem pre nego sto voljeno bice dodje i preuzme kormilo. Onda sam ja na 0 i krece igranka. Medjutim bez obaveza. Mene su one vracale nazad. Sada sam to raskrstio.
Pročitao sam od Ninočke, par meseci našla je način da sebe izoluje od dece, posla. Da li ti možeš isto da uradiš?
Mora u, to mi je jedini način da ispliva. Ovako ne ide. Kada su mi obaveze predočene svakodnevno i u mislima imam potrebu da ustanem odmah i rešim ja to. Ne ide tako. Izolacija dok fizikalije prodje i agazim dobro, a posle uz pomoć psihologa i porodice polako upliv u svakodnevni ritam...
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

StopBup wrote: Wed Dec 11, 2019 12:55 pm Drago mi je da sam uspeo konačno da izvučem da napišeš nešto konkretno :) , a još draže mi je ako sam delovao pozitivno na tebe.
Jesi.
Nesa_neske_01

Post by Nesa_neske_01 »

Jurke wrote: Wed Dec 11, 2019 2:02 pm
Nesa_neske_01 wrote: Wed Dec 11, 2019 1:35 pm Pročitao sam od Ninočke, par meseci našla je način da sebe izoluje od dece, posla. Da li ti možeš isto da uradiš?
Mora u, to mi je jedini način da ispliva. Ovako ne ide. Kada su mi obaveze predočene svakodnevno i u mislima imam potrebu da ustanem odmah i rešim ja to. Ne ide tako. Izolacija dok fizikalije prodje i agazim dobro, a posle uz pomoć psihologa i porodice polako upliv u svakodnevni ritam...
Tako ide.
Post Reply