Najvece narkomanske lazi i prevare :-)

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Prevodim ja neki text veceras i zovem kevu da mi pomogne nesto oko toga,i kaze ona meni u jednom trenutku,e bre jesi glupa ne moze to tako kao kod nas po Vuku kako pises tako i citas,oni nisu imali da povuku nikog,ja urem od smeha kolko nije normalna...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Dracula

Post by Dracula »

Fanatik wrote: Ma ja ih i ne slušam sta pricaju i boli me briga on je moj najomiljeniji muzičar ...
Ovo mu je loodo :-)

DJEVOJCICE KOJIMA MIRISE KOZA

Uzalud glancas svoje spicaste cipele,
Uzalud otkopcavas zadnje dugme kosulje,
One se nece nasmijati na tvoje lose folove,
Nece se osvrnuti na tvoje dobacivanje.

Mozes ih lagat' da ti je babo direktor,
Ili da si treca godina prava,
One ce znati da si niko i nista,
Obican uhljug s Koseva.

I opet ces teturati uz memljiv zid,
Na iskrivljenoj cesmi opraces lice,
Sjest' na plocnik, zapalit' cigaru,
I gledati na drugu stranu ulice.

S one strane ulice,
Stanuju djevojcice,
Kojima, kojima mirise koza.

One vole frajere koji nose bradice,
I cije ih rijeci ostave bez daha,
Koji nikad ne prave belaja,
Koji nikad ne psuju Allaha.
Ne znaju one da ti je srce
Vece neg' u tog bradatog gmaza.
Nikad ti nece pruziti sansu,
Ne poznajes dovoljno efektnih fraza.

I opet ces teturati uz memljiv zid,
Na iskrivljenoj cesmi opraces lice,
Sjest' na plocnik, zapalit' cigaru,
I gledati na drugu stranu ulice.

S one strane ulice,
Stanuju djevojcice,
Kojima, kojima mirise koza.

(Alo, dobra.
Alo, dodjite vamo, ej.
Mojne, mojne.
Gdje si otisla,
Alo, dodji mala, pusti njega, pusti ga ba,
Nemoj bolan.
Najgore mi je kad dobra riba s' levatom hoda
Nosi rolku...
Pa jeste bolan sto moras u njih...)
Luna

Post by Luna »

Nadrealisti su dio mog zivota.....kad se sjecam proslosti i oni su tu. A volila sam i tragom ptice dodo.....Koji ludaci. Meti meti meti ispred svoga praga jer je jer je jer je i to dio svijeta ko to radi on je snaga ekoloskoooogg pokreta :-D !!!
hepeek
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
mostarac27

dilerica?!

Post by mostarac27 »

Jedno vrijeme se išlo u jedan gradić malo dalje od mostara po gudru jer je bila dobra i jeftinija nego u mostaru.Bilo je 5-6 dilera.Jednom jedan diler zaglavio u zatvoru i ostavio ženi da radi robu.Ja i prijatelj joj uvalim 100 maraka lažnjaka,čitavu joj priču složili i zove nas ona da uđemo u kuću dok ona to napakuje ali mi nismo smijeli da uđemo na svijetlo jer su novčanice bile tako loše kvalitete da se vidi iz aviona.
Uglavnom ovaj moj prijatelj dođe kod drugog dilera nakon par dana i taj ode po tu trebu i dovede je.ona napravi čitavu frku.Prijatelj joj vrati novce i kaže:Daj nemoj me sad ostaviti u krizi,evo ti zlatni prsten a ti meni daj 3-4 komada i ona pogleda prsten i dadne mu robu.
Sigurno pogađate,prsten je bio šaša zadnja nije vrijedio 15 maraka.

Bit će još priča
DarkAngel

Post by DarkAngel »

Evo i ja da napisem koliko sam pokvarena bila. Posto je moj decko zavrsavao dop uvek na vece kolicine, i retko kad pakovao u kesice,jedino kad je trebalo za prodaju, ja bih i preko onoga sto bih usmrkala cekala da se on uspava i uredno mu krala dop, mrkala jos malo i uzimala da imam i za kuci. Desavalo se cak po nekad i da otvorim nekoliko kesica, uzmem koliko mi treba i premestim ostatak u drugu istu kesicu. Takodje bih, kada ne bi imao neku vecu kolicinu,nego na primer gram u novcaniku, ja takodje cekala da on zaspi i krala mu dop iz novcanika, dobro ga kratila i sve sam mislila da ne provaljuje jer je uvek odvaljen. Medjutim saznala sam da je on uvek provaljivao i znao da mu kradem heroin ali nije hteo nista da mi kaze. 8)
Bunar želja ne postoji.
Da postoji skočila bih.
Jedem laž ko keks i ćutim.
Što da znam?I ko da ne znam.
To sam ja i tu je problem,
Silom neću da se menjam.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Moj tadašnji dečko,njegov drug ja i ovca....Ovca hoće kilo vutre,i ovaj drugar mog dečka naravno kaže da može...Dogovorimo se u određenom delu grada....Ovaj drugar kao vodi ih do lerdija.Međutim sretnu se na ulici(lerdi je naravno moj tadašnji dečko),i ovaj ga zbrzi i kao pozove gore....Drugar kao uđe sa njim u ulaz.....ustvari protrče kroz haustor,do mesta gde ih ja čekam u taksiju.......I naravno--------KOJI CRNI KG VUTRE----"Brate možemo da se vidimo" :-D :smt044
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
zvrky

Post by zvrky »

Evo jedne lazi: NISAM DROGIRAN/A PA VIDI MI OCI a njih skoro da nema,ne zenke nego kapke ne moze da otvori...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
raskorak

Post by raskorak »

e, ja se malo vracam na pocetnu temu. Blejim ja kod matorog dzankija gajbi, on me roka (jer sam tada tek pocinjao na gan), kad se u jednom momentu odkljucavaju vrata gajbe, zena dolazi sa cerkom gajbi, a ovaj se dere:"Skloni dete, ovde je klanica" :-D
Scena 2: Septembar. Ja i ortak kuvamo mrshavi ter. Naravno skratii smo nekog ludaka koji nas je iscimao da mu zavrshimo micj pajda. Lik se namrkao, i mrtav 'ladan istresao pepeo u kuvalo puno skuvane bure. Profiltrirasmo to, roknusmo se, i ja ga josh iscimam za buru na foru kako je lud, kako se ja nisam uradio, jer necu TO da trpam u sebe, a u zizi sam.
Scena 3: Zima. Cekamo shemu u nekom parku. Nas gomila. Dolazi cica sa dzemperom koji je sama shtrikala. Zeli da ga trampi za buru. Medjutim, na dzemperu nije ishtrikan jedan rukav :lol:
Bilo je svega :D
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
deminutiv u slobodi

Post by deminutiv u slobodi »

E,vidish ja bih tog matorog dzankija,iz prve price,tako slatko isprebijala......ovo za dzemper jeste smeshno i tuzno,ali ono prvo me je sablaznulo.Pa cekaj kome to ne bi izazvalo istu reakciju kao meni????Ovo bolje da procitaju zaljubljeni suzavisnici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
raskorak

Post by raskorak »

krasno je to, deminutive moj, ali ti takodje ne znash da taj stari dzanki, a i njegova zena gledaju tu svoju cerkicu mnogo bolje od vecine "normalnih" roditelja... Zaboga, ne rade se pred detetom, niti to isto dete zna ista o tome. Jeste loshe, ali sa druge strane dete apsolutno ne ispashta ni u emotivnom ni u materijalnom smislu, za razliku od velikog broja dece iz tkzv normalnih porodica.
To sam ja:
Čudo, ali ne i čudovište
Svetlost, ali ne i Sunce
Mrak, ali ne i tama
Radost, ali ne i sreća...
Post Reply