Je ima najvise toga da se ljudi boje psiha. Zasto? Zato sti ce tamo cuti od psihica neke stvari koje ce mu ili njima nama djelovati smijesno ili cak ljudi reagiraju agresivno. E sad zasto? Kad pitas bilo kod ovisnika zasto se poceo drogirati reci ce ili zbog drustva ili znatizelje ili zabave. I to je taj obrazac obrane. Tako je bilo i kod mene. Tek kad sam usao u komunu i tamo krenio svakodnevno na terapijske grupe poceo sam samo iz pocetka slusati sta ljudi pricaju. Cak su mi njihovi problemi djelovali smijesno i nevjerovatno.Kad je mene psiholog pitao zasto se drogiram ja sam reko jednostavno zato sto mi je bilo lijepo a i u vojsci su nam maltene dijelili dop. Onda zbog drustva. Meni je trebalo godinu dana tamo da prvi put priznam sam sebi a i drugima da sam iskomplekssiran i stidljiv do bola. Cak sam pokusavao krivicu prebacivati na obitelj kao manjak ljubavi i paznje. Uglavnom svi su drugi bili krivi kao i droga za moje drogiranje. Dakle ja sam u komuni upoznao sam sebe ali uz pomoc psihologa i ljudi koji su tamo zivili sa mnom. Iz iskustva znam da je najteze u zivotu sebe prihvatiti stvarno onakak kakav uistinu jesi i razbiti onu laznu iluziju koju sam ranije imao o sebi. Tipa mangup, nedodirljiv, bezosjecajan itd. U par navrata sam pomisljao vratiti se nazad u komunu na mjesec dva da se jednostavno opet pokrenem i da radim na sebi. Uglavnom ja sam itekako svjestan zasto sam uletio u drogu i to je kod mene veliki plus. A sad da je lako raditi promjene i sto ja kazem ici protiv sebe u pozitivnom smislu nije lako. 13 godina nisam bio dotako drogu bas iz razloga sto sam se ponasao onako kako sam u komuni naucio i bio jako sretan i zadovoljan covjek. Sto duzi period covjek radi na svojim problemima postaje sve to puno lakse. Medutim ako se zanemaris opet ce doci do pada i sve pocinje iznova. Takoder moram reci da tu covjek mora biti jako hrabar i ustrajan u tome upravo zato sto je ovisnost neizljeciva bolest ali sa naucenim obrascima ulaska u probleme i prihvacanja samog sebe takvim kakav si to je moguce. Jako tesko ali se moze. Zato je meni ovdje malo smijesno kad netko kaze da je trava bila okidac za recidiv. Za mene je i cuga i trava i sve ostalo sto na neki nacin mijenja umjetno tvoju osobnost recidiv. Ne mogu se podiciti da idem pravim putem kao tih 13 godina samo zato sto se ne drogiram. E sad otic u komunu na mjesec dva tri ili krenuti na psihoterapije moram odluciti jer stvarno nisam zadovoljan sa svojim zivotom jer ne rijesavam probleme kojih sam itekako svjestan. Ne smatram nikoga ko ide na terapije debilom cak ni ljude koji su na dozivotnim terapijama. Ovo sto citam od sb je cisto prebacivanje problema ovisnosti na samu drogu i vidim da nema hrabrost suociti se sa samim sobom. To govorim zato sto se uglavnom svi narkomani tako ponasaju i tjese se. Evo primjer. Ja se nikad nisam furo u venu nego pusio dop ali sam si u mozgu stvorio sliku da sam ja daleko bolji i u vecoj prednosti od njih jer eto oni su prljavi narkomani koji se fiksaju. Preziro sam ih a u dubini duse sam nekako znao da sam i ja isto govno. Ipak bez komune gdje sam upoznao samom sebe i sto je bilo najvaznije i najteze prihvatio sebe takvog nije bilo pomaka a vec sam tada bio godinu dana u komuni. Ostati cist je jako dugotrajan proces koji traje godinama a borba cijeli zivot. Evo ima tu sad svega napisanog al mozda netko shvati bit onoga sta sam tija reci. Nitko tu kad padne ne uljepsava stvari radi nas kkoji ovo citamo nego to rade radi sebe jer ne zele sami sebi priznati ono sto je bit njihova problema. Jako je tesko ponavljam sam sebe ogoliti i izaci iz ljusture. Ovo se najvise sada odnosi na jurketa i sb. Ne moze jurke biti okidac za ponovan pad sto ti nema zene i sto si jako vezan za nju. To je samo izgovor. Sb ne moze trava biti okidac za dop jer je i trava recidiv. Ti kako lijepo pises i imas visoko misljenje o sebi da si stvarno normalan i takav kakav se ovdje predstavljas ti nikada ne bi ni imo problema sa ovisnoscu. Preuljepsavas svoj problem i negiras nesto sto je duboko u tebi radi cega ulazis u recidiv.Frajla wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 8:14 amNemas ti pojma zasto se desio recidiv, da smo imali ili imamo pojma nikada ne bi zavrsili ovde gde smo! Nisi ti sada u roku od 7 dana shvatio sustinu problema, to ne ide tako.StopBup wrote:
Ide dobro ovako. Tacno znam zasto se desio recidiv. Nema nista Like sto me jebe, a da nisam sebi priznao. Imam jednostavno jos neke popravke da uradim na sebi.
Obicno mislimo da nas neke stvari i problemi sputavaju u zivotu, ali se na kraju ispostavi da postoji brdo drugih stvari koje nas muce, samo sto ne znamo da ih prepoznamo u datom momentu. Ko je meni pomogao da to prepoznam- psihoterapija.
Ja sam da li 4 ili 5 godina cista od bupa i uvek nailaze razne prepreke u zivotu sa kojima ne umem da se nosim,ako to ne resim na pravi nacin, postoji uvek mogucnost da se vratim gudri
Meni je ova godina bila bas turbulentna, ali sam pre par nedelja dosla do nekih saznanja uz pomoc doktorke i nakon sto sam sama sebi priznala neke stvari i oslobodila se tog grča, ja sam momentalno progledala! Ja nisam ni bila svesna koliko me je taj problem sputavao i gusio jer
Nisam znala da ga prepoznam. Zato i kazem da mi ni ne znamo sta nas muci i to tvoje “ tacno znam zasto se desio recidiv” ne pije vodu
Ali da, dosla sam do zakljucka da je vas frajere sramota ici na psihoterapije, to samo mi zene placip**ke idemo, jer smo slabiji pol
Ma mi smo zene za vas toplu vodu izmislile koliko ste ograniceni
Mnogo me nervirate, samo kukate svi a nista ne poduzimate!!!! Sve ce to samo od sebe vremenom..... hoce hoce
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
@Neške
Tu si nas sve ispitao, a ništa o sebi nisi napisao. Mada kontam to što ti imaš da kažeš, i nije baš za ovaj forum, ne bih rekao da je tvoj problem samo gudra, imao si ti kontakta sa psihijatrima ali ne samo zbog droge. Čitao sam onu tvoju temu o nemanju jasne slike o svetu. Tako da brate mili, nemaš ti pravo ništa meni da pišeš na taj način na koji pišeš, jer je moj problem jedino zavisnost. Znam da imaš i hepatitis, to je još jedan od razloga da više sebe gledaš. Imaš ti svojih problema na pretek, mene izostavi ako možeš. Ja ću se naravno obratiti za pomoć, ako shvatim da ne mogu sam da rešim svoj problem. Tako da, pre svega sebe ti gledaj. Jeste, nakon otvaranja na forumu i svojoj porodici o recidivu koji mi se desio, bilo mi je lakše, a nisam rekao da je to lek za zavisnost, kao što si ti pokušao da mi staviš reči u usta. Takav nisi dobar ni za sebe ni za druge.
"Na kraju neće niko hteti da piše sa tobom." Hahahah, nemoj evo molim ti više da pišeš sa mnom. Ja ti pomoći ne mogu.
Ja ću za sebe potražiti pomoć, sigurno, u koliko se ispostavi da ne mogu bez neke konkretnije pomoći da se rešim zavisnosti. Drugih problema, hvala Bogu nemam.
P.s. Ti mene znaš, pa znaš da sam disfunkcionalan? Joj Neške, sebi ti gledaj. Mani mene. Ni najmanje nisam disfunkcionalan, funkcionalan sam skroz, jebe me još uvek zavisnost, ja to priznajem, naravno da nisam rešio taj problem u glavi, smešno bi o bilo da to kažem sada, ali mogu da kažem da ga za sad držim pod kontrolom.
Tu si nas sve ispitao, a ništa o sebi nisi napisao. Mada kontam to što ti imaš da kažeš, i nije baš za ovaj forum, ne bih rekao da je tvoj problem samo gudra, imao si ti kontakta sa psihijatrima ali ne samo zbog droge. Čitao sam onu tvoju temu o nemanju jasne slike o svetu. Tako da brate mili, nemaš ti pravo ništa meni da pišeš na taj način na koji pišeš, jer je moj problem jedino zavisnost. Znam da imaš i hepatitis, to je još jedan od razloga da više sebe gledaš. Imaš ti svojih problema na pretek, mene izostavi ako možeš. Ja ću se naravno obratiti za pomoć, ako shvatim da ne mogu sam da rešim svoj problem. Tako da, pre svega sebe ti gledaj. Jeste, nakon otvaranja na forumu i svojoj porodici o recidivu koji mi se desio, bilo mi je lakše, a nisam rekao da je to lek za zavisnost, kao što si ti pokušao da mi staviš reči u usta. Takav nisi dobar ni za sebe ni za druge.
"Na kraju neće niko hteti da piše sa tobom." Hahahah, nemoj evo molim ti više da pišeš sa mnom. Ja ti pomoći ne mogu.
Ja ću za sebe potražiti pomoć, sigurno, u koliko se ispostavi da ne mogu bez neke konkretnije pomoći da se rešim zavisnosti. Drugih problema, hvala Bogu nemam.
P.s. Ti mene znaš, pa znaš da sam disfunkcionalan? Joj Neške, sebi ti gledaj. Mani mene. Ni najmanje nisam disfunkcionalan, funkcionalan sam skroz, jebe me još uvek zavisnost, ja to priznajem, naravno da nisam rešio taj problem u glavi, smešno bi o bilo da to kažem sada, ali mogu da kažem da ga za sad držim pod kontrolom.
Last edited by StopBup on Sat Dec 07, 2019 3:16 pm, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Zasto si se sb volio drogirati i piti? I kako to da si se toliko dugo zadrzao na bupu? Nije vrag za si se svaki dan obozavo igrati sa drogom. Zasto si vikendima uzimo brzine i keksove? Isto radi zabave? I zasto si u konacnici pusio travu a od nje kako kazes nije ti bilo ok. Isto radi zabave i drustva? Ti si druze u velikoj zabludi ako tako razmisljas.StopBup wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 10:30 amČemu takvi tonovi? Ja ne kukam. Meni je sasvim dobro. Nisam rekao da neću ići na psihoterapije, ali samo znam da za sad neću. Ne znam prosto ni šta bih rekao da mi je problem, jer se dobro osećam. Šta da kažem na psihoterapiji?Frajla wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 8:14 am
Nemas ti pojma zasto se desio recidiv, da smo imali ili imamo pojma nikada ne bi zavrsili ovde gde smo! Nisi ti sada u roku od 7 dana shvatio sustinu problema, to ne ide tako.
Nisam znala da ga prepoznam. Zato i kazem da mi ni ne znamo sta nas muci i to tvoje “ tacno znam zasto se desio recidiv” ne pije vodu
Ali da, dosla sam do zakljucka da je vas frajere sramota ici na psihoterapije, to samo mi zene placip**ke idemo, jer smo slabiji pol
Mnogo me nervirate, samo kukate svi a nista ne poduzimate!!!! Sve ce to samo od sebe vremenom..... hoce hoce
"Voleo sam da se drogiram, živeo sam relativno normalno, ali sam bio vragolast, droga mi je dugo bila jedna od omiljenih zabava. Voleo sam štetno zezanje.
Kasnije sam provalio bup, i navukao se, i počeo da se drogiram njime i u toku obavljanja redovnih životnih aktivnosti i da se krećem drogiran i među normalnim ljudima. Skinuo sam se se bupa, bio ok par meseci, pa za zabrljah sa travom u petom mesecu, nakon bupa, a u šestom mesecu se desilo da sam imao 2 "igranja" i sa opijatima, ali sam brzo stao, i dozvao se pameti."
Eto to je sve što bih ja sada mogao da kažem na psihoterapiji o svom problemu.
Rekoh, u koliko me bude zajebavalo nešto, naravno da ću preduzeti neke još konkretnije korake. Za sad mi je dovoljno što sam vratio poljuljano samopouzdanje, i što sam se relativno brzo sklonio sa stranputice. Mada moj osnovni stav je da ako ne možeš sam sebi pomoći pre svega, onda ti ne može ni niko drugi pomoći. Mislim na te probleme u glavi. Naravno, drugo je rak ne daj Bože nikome, ili šizofrenija i tako to, tu naravno da sam sebi i ne možeš baš puno pomoći.
Gde si Xxxana, srećo moja nesrećna?Vidim da si u luđacima, jbg, nadam se da ćeš se što pre iščupati, shvatio sam šta si napisala, samo nisam ovaj deo koji sam isekao. A volim da shvatim sve što pročitam. Može pojašnjenje.
Nije mi jasno zašto takvi ljudi kao ti i Neške, koji verovatno nisu u drogu ušli naivno, iz radoznalosti iz zabave, nego verovatno sa nekim određenijim ciljem, vole eto na primer meni postavljati takva pitanja. Jeste Like voleo sam, greška šta ćeš, zavoleo sam ono što ne treba, pa šta sad, jasno mi je da sam se zajebao, i sad rešavam taj problem. Šta bi hteo da čuješ od mene?licaninsasela wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 3:14 pmZasto si se sb volio drogirati i piti? I kako to da si se toliko dugo zadrzao na bupu? Nije vrag za si se svaki dan obozavo igrati sa drogom. Zasto si vikendima uzimo brzine i keksove? Isto radi zabave? I zasto si u konacnici pusio travu a od nje kako kazes nije ti bilo ok. Isto radi zabave i drustva? Ti si druze u velikoj zabludi ako tako razmisljas.StopBup wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 10:30 amČemu takvi tonovi? Ja ne kukam. Meni je sasvim dobro. Nisam rekao da neću ići na psihoterapije, ali samo znam da za sad neću. Ne znam prosto ni šta bih rekao da mi je problem, jer se dobro osećam. Šta da kažem na psihoterapiji?Frajla wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 8:14 am
Nemas ti pojma zasto se desio recidiv, da smo imali ili imamo pojma nikada ne bi zavrsili ovde gde smo! Nisi ti sada u roku od 7 dana shvatio sustinu problema, to ne ide tako.
"Voleo sam da se drogiram, živeo sam relativno normalno, ali sam bio vragolast, droga mi je dugo bila jedna od omiljenih zabava. Voleo sam štetno zezanje.
Kasnije sam provalio bup, i navukao se, i počeo da se drogiram njime i u toku obavljanja redovnih životnih aktivnosti i da se krećem drogiran i među normalnim ljudima. Skinuo sam se se bupa, bio ok par meseci, pa za zabrljah sa travom u petom mesecu, nakon bupa, a u šestom mesecu se desilo da sam imao 2 "igranja" i sa opijatima, ali sam brzo stao, i dozvao se pameti."
Rekoh, u koliko me bude zajebavalo nešto, naravno da ću preduzeti neke još konkretnije korake. Za sad mi je dovoljno što sam vratio poljuljano samopouzdanje, i što sam se relativno brzo sklonio sa stranputice. Mada moj osnovni stav je da ako ne možeš sam sebi pomoći pre svega, onda ti ne može ni niko drugi pomoći. Mislim na te probleme u glavi. Naravno, drugo je rak ne daj Bože nikome, ili šizofrenija i tako to, tu naravno da sam sebi i ne možeš baš puno pomoći.
Gde si Xxxana, srećo moja nesrećna?Vidim da si u luđacima, jbg, nadam se da ćeš se što pre iščupati, shvatio sam šta si napisala, samo nisam ovaj deo koji sam isekao. A volim da shvatim sve što pročitam. Može pojašnjenje.
I nemoj mi poturati ono što nisam rekao, bup naravno nisam uzimao iz zabave najveći broj uzimanja, prevario se žestoko, i napravio sebi sranje od života sa njim, navukao se kao majmun i sjebao se dobro. Jesam svestan problema, i sigurno ću se obrati za pomoć u koliko me bude jebala zavisnost.
Imao sam 1 recidiv u svom prvom ozbiljnom pokušaju ostavljanja droge, pa šta, recidivi se dešavaju, ali i rešavaju. Jbt, kao da imaš neki pik na mene.

-
Nisam ovo do kraja ni procitao a vec mi skocio tlak. Sb ne mozes tako reagirati na ovo sta covjek kaze. Kakve veze ima dal je covjek bio i lezo na psihijatriji, da li jee trenutno u kurcu ili ne a najvise me zasmetalno sta spomoinjes hepatitis. Pa kakve pobogu veze ima hepatitis sa savjetom tebi? Ili njegov zivotni put? Ja bi sad rekao da ti ni ne shvacas taj svoj obrambeni mehanizam koji negira tvoj problem. Da li ti mislis da ces se iz ovih govana izvuci prije mene recimo? Iskreno mi odgovori molim te. Racunaj da si uglavnom malo malo u nekom recidivu. Ja od kad se ovdje javljam vidis nisam upo jos u recidiv ali ne uljepsavam sliku da mi je ok jer stvarno nije i moram puno kvalitetnije ziviti negoli sad. Iskreno mi odgovori a molim te da pokusas takodes staviti puno manji fokus na to kako je trenutno ksani ili jurketu jer smatram da je njihovo sto vece sranje za tebe hrana s kojom se hranih na nacin da si u boljoj poziciji od njih. A svi troje ste katastrofa jer ste u recidivu.StopBup wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 3:09 pm @Neške
Hoću Frajla sigurno se obratiti za konkretniju pomoć u koliko mi bude trebala. Naravno da neću biti june koje će ako mu se dese opet recidivi, nastaviti tvrdoglavo. Mislim pre svega na psihologe i psihoterapije, jer smatram da mi samo to može pomoći. Samo mislim da nije još vreme tome, jbg, imao sam samo 1 recidiv. Videću šta ću i kako ću. Za sad mi je najbitnije da mogu normalno da funkcionišem i obavljam svoje obaveze. A problem u glavi samo mogu da kažem da trenutno držim pod kontrolom. Skoro mesec dana nisam ništa pipnuo, bunilo je prošlo, i ja sam za sad zadovoljan stanjem stvari. Dobro nije bilo baš bunilo, pre je bila konfuzija. Cenim ja jako tvoje veliko iskustvo, ali meni je ovo tek prvi recidiv, tako da ima još stvari koje mogu sam da menjam na sebi i da sebi pomognem. Ponavljam, naravno da ne isključujem mogućnost traženja i pomoći doktora.Frajla wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 1:22 pmNisu nikakvi tonovi!StopBup wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 10:30 amČemu takvi tonovi? Ja ne kukam. Meni je sasvim dobro. Nisam rekao da neću ići na psihoterapije, ali samo znam da za sad neću. Ne znam prosto ni šta bih rekao da mi je problem, jer se dobro osećam. Šta da kažem na psihoterapiji?Frajla wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 8:14 am
Niko tebe ne tera na psihoterapiju nego se radi i o propratnoj terapiji koja pomaze u periodu friske apstinencije.... ah da ni tablete ne dolaze u obzir za prvo vreme
Veruj mi kao sto si terao tj kao sto smo terali Xanu da potrazi pomoc, tako i ja tebi govorim i svima koji su u problemu
Tako da.... tonovi nisu u pitanju nego je u pitanju ono sto napisem
Ljutio se ili ne
Last edited by StopBup on Sat Dec 07, 2019 4:35 pm, edited 3 times in total.
-
ja tebe sb samo pitam da mi pokusas odgovoriti. Nista vise. Mozes i ne moras. Davno sam ti reko da jako mali postotak ljudi ostaje cist dugogodisnje. Bilo ti je smijesno u smislu sta ovaj prica, on je heroinsku ovisnik itd. Nije proslo od tada bilo ni mjesec dana a vec si bio u recidivu. I ti si sad pametan i uvrijeden sto te ja ili neske nesto pitamo. Ok. Necu te vise ni spominjati i sve pet. Zar mislis da sam ja znao dace meni droga pokrivati moje komplekse i probleme? Pa normalno da nisam i da sam uletio sasvim slucajno iz neke zajebancije i znatizelje u drogu. Necu ti se vise obracati nema problema. Ne zelim se dovoditi u situaciju kao sa ksanom da opet mojom greskom ne eksplodiram i uvrijedim ovim slucajem tebe. SretnoStopBup wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 3:33 pmNije mi jasno zašto takvi ljudi kao ti i Neške, koji verovatno nisu u drogu ušli naivno, iz radoznalosti iz zabave, nego verovatno sa nekim određenijim ciljem, vole eto na primer meni postavljati takva pitanja. Jeste Like voleo sam, greška šta ćeš, zavoleo sam ono što ne treba, pa šta sad, jasno mi je da sam se zajebao, i sad rešavam taj problem. Šta bi hteo da čuješ od mene?licaninsasela wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 3:14 pmZasto si se sb volio drogirati i piti? I kako to da si se toliko dugo zadrzao na bupu? Nije vrag za si se svaki dan obozavo igrati sa drogom. Zasto si vikendima uzimo brzine i keksove? Isto radi zabave? I zasto si u konacnici pusio travu a od nje kako kazes nije ti bilo ok. Isto radi zabave i drustva? Ti si druze u velikoj zabludi ako tako razmisljas.StopBup wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 10:30 am
Čemu takvi tonovi? Ja ne kukam. Meni je sasvim dobro. Nisam rekao da neću ići na psihoterapije, ali samo znam da za sad neću. Ne znam prosto ni šta bih rekao da mi je problem, jer se dobro osećam. Šta da kažem na psihoterapiji?
I nemoj mi poturati ono što nisam rekao, bup naravno nisam uzirecidivu.jaaave najveći broj uzimanja, prevario se žestoko, i napravio sebi sranje od života sa njim, navukao se kao majmun i sjebao se dobro. Jesam svestan problema, i sigurno ću se obrati za pomoć u koliko me bude jebala zavisnost.
Imao sam 1 recidiv u svom prvom ozbiljnom pokušaju ostavljanja droge, pa šta, recidivi se dešavaju, ali i rešavaju. Jbt, kao da imaš neki pik na mene.![]()
-
Nisi mi na nista ni odgovorio. Mene zanima zasto si ti volio da se drogiras nista drugo. Sad vise nije bitno jer me uopce ne zanima a samo da ti kazem da kako ti kazes imas samo problem ovisnosti je super. To je jako rjesiv problem. Ovisnost. Pickin dim ko kod od nas ima pidnavodnike samo problem ovisnosti. E stvano si me nasmijo.
Vozim sad Like, vraćam se kasnije na forum. Možda današnji dan još i ispadne konstruktivan ovde kod nas na forumu.licaninsasela wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 4:01 pm Nisi mi na nista ni odgovorio. Mene zanima zasto si ti volio da se drogiras nista drugo. Sad vise nije bitno jer me uopce ne zanima a samo da ti kazem da kako ti kazes imas samo problem ovisnosti je super. To je jako rjesiv problem. Ovisnost. Pickin dim ko kod od nas ima pidnavodnike samo problem ovisnosti. E stvano si me nasmijo.

-
Ja samo pokusavam reci da kod tebe postoji puno vise problema nego sta ti pricas. Na kraju mora biti i neki okidac i za samu travu. Mozda se ovdje kod ljudi na forumu trava ne smatra pod recidiv i neko voli zapaliti. Ja to ne znam. Al zs mene je i trava recidiv kao i cuga. Ja sa cugom i travom nikad nisam ni imo problema al da mi se desi da idem popiti par piva i povuci par dimova smatrao bi da sam u recidivu isto kao i da sam uzeo dop. Ti najbolje znas zasto popijes i zapalis. Nemoj me krivo shvatiti ali ovdje na forumu su 99 posto svi ovisnici koji su u problemu ili su iz njega izasli. Takoder puno njih je i bolesno. Hiv, hepatitis c itd. Nije bitmo dal ti netko ko je bio na dopu ili subu ili ima hep c sugerira nesto korisno ili ne ali mozes ili ne moras to prihvatiti a ne primjer covjeku nabijati na nos da je zarazen hep c i da on ima vise svojih problema od tebe i da se pozabavi sam sa sobom. Mozda ti bas takav covjek najvise otvori oci. Ili jednostavno da samo citas ono sta ti sanela napise. A omo sta ti je rekla sve stoji samo ti to nekako drugacije sebi tumacis. I ono sto ti je ksana rekla ovo zadnje stoji, a vidis cura je u problemu. Takoder si sluso savjete od yasua a nemas pojma na cemu je covjek i kakvu bolestinu mozda ima i da li je lezo negdje u ludari. Nije on na ovom forumu tu bezveze cist pa se zajebava. Razmisli sb. Ja te nepoznam i ne zelim ti lose. Mozda se ne znam izraziti kao netko ovdje lijepo i strucno ali pokusavam na neki svoj nacin da ti ukazem da nisi shvatio bit problema i da ga jako umanjujes. Samo eto to sb. Na frajlu sam mislio a ne na ksanu sa onom mojom uvrijedom.StopBup wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 4:07 pmVozim sad Like, vraćam se kasnije na forum. Možda današnji dan još i ispadne konstruktivan ovde kod nas na forumu.licaninsasela wrote: ↑Sat Dec 07, 2019 4:01 pm Nisi mi na nista ni odgovorio. Mene zanima zasto si ti volio da se drogiras nista drugo. Sad vise nije bitno jer me uopce ne zanima a samo da ti kazem da kako ti kazes imas samo problem ovisnosti je super. To je jako rjesiv problem. Ovisnost. Pickin dim ko kod od nas ima pidnavodnike samo problem ovisnosti. E stvano si me nasmijo.![]()