Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
dinela

Post by dinela »

Nije to uopce tako i nemoj se puno vezati za ljude sa foruma. Stvarno, nikada ne znas kako, ko , sta . Mozda niko nista lose ne misli ali ne poznajes dovoljno osobu da znas kakav ima humor i sl. Ja se ponekad zezam kad pisem (ali imam taj neki neobican smisao za humor), i onda ne stavim smajlica i ispadne ozbiljno.
Vidis da ti ide, jos malo pa jutro. :D
Fanatik

Post by Fanatik »

Aaaa eto pogriješio sam što sam se toliko vezao ISTINA je Dinela i u pravu si apsolutnooo.Tu sam ja kriv, nije niko ja sam magare Bosansko.
dinela

Post by dinela »

Nisam zvrky vidjela tvoj komentar, ovo sam omaru odgovorila. Znam, bila sam i ja sa bratom. Ne pomognu tablete odmah, nisu one bas za bolove, ali su za jacanje kostiju inace.
I znam da ne znam, mene je u zivotu samo porod bolio. Cak me (hvala Bogu) ni glava nikada nije boljela. Nis ti zeno jos ne spavas. Ja nisam ukljucila mess. jer sam mislila ranije leci, a Omar me vrati na forum. Danas sam ko pijana cijeli dan hodala po kuci.
dinela

Post by dinela »

Takvi smo ti mi bosanci moj omco,... SLABO KONTAMO :D Jos ja plavusa, pa hajd ti sad znaj....
Salim se naravno, ali eto. Ti imas svoju sestru, a sve ovo ovdje, svi mi smo da bi pomogli jedni drugima a ne da se nerviramo dodatno. Glavu gore, pisi jos
Fanatik

Post by Fanatik »

MA šta da pišem ,samo crnjačim.Neču više da crnjačim ako ču sta pisat ,pisat cu veselo ,ha ja .Ne mogu ba nervoza me zdimila nisam dobar nikako.
dinela

Post by dinela »

Ma bilo sta. Sta god da napises, niko ti nece zamjeriti. Eto, pisi sta god,.. Izvrjedjaj mene ako ce ti biti lakse, umjesto nekog ko ti vadi zivce. Hajd, kako god.
Fanatik

Post by Fanatik »

a zasto da te vrijeđam, zasto bogati da tebe vrijeđam ni kriva ni duzna.Ti mene izgleda i ne znaš bas dobro, ja bi sebe popljuvo ali tebe ili Zvrksona koji mi sada pravite drustvo da vrijeđam.Ne PADA MI NA PAMET.Nego ode Omćo kaficu napraviti ,ha ja valjal ova.
zvrky

Post by zvrky »

Znas i sam da mora da prodje,bices bolje,i bices dobar,znas i sam da hoces,samo da svane vec ce biti bolje a kamoli kad prodje nekoliko dana
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Zvrki, jarane moj.Kratio sam Metadon i to malo više od pola, a zamisli da sam sve pa ja bi se objesio majke mi bi.Pa ovo traje već 5 dana ovako a kako sam se raspitao malo i surfajući po internetu, bogami ovo zna potrajati po mjesec dana, ma kud me nagovori na ovo sranje .Pa trebo sam odbolovati 3-4 dana i gotovo, ko me natjera na Metadon ,hjoooojjjjj :crybaby: :crybaby: :crybaby:
dinela

Post by dinela »

E jebi ga. Sta je mjesec, prodje dok si reko keks. Ja se poradjala 7 sati, zamisli tih bolova. Razapeli me ko Isusa i hajd sad. Nije mi kafa pala na pamet, ujela doktora, ziva istina, jos muz bio sa mnom.
Ma znam ja da me nemas potrebe vrijedjati, ali ono :-D izderi se slobodno na mene da ti bude lakse, kontas. Nagovori me se ono pravo sibicarski i ja se necu ljutiti, eto. :D
Locked