Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!
Moderator: sanela
ma ne kakvih 30 dana.....to sada brze ide. malo ne spavas pa se popravi pa sve tako. Nabavi caj od melise kad ti kazem...znas kako fino smiri. Ako nemas sutra idi kupi. A sad gledaj tv...odmori se barem. sto vishe mislis na to sve se vishe sjebajes i manje mozes da spavas.
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Luna je u Americi kod nje je dan.Dinela draga hehehhehe, ajde dobro barem nisam sam što jest jest.Ali bole me krsta, ruke, koljena kontaš li ti kad nesto boli.Legnem ne mogu se namjestiti kao da crve imam u srži ,ajde da ja ne maltretiram OK, nemojte više o meni i kakva Melisa Luno, imam samo Kadulju odvratnu, hehhehe.
Omco druze,nisi dobro ni malo koliko ja vidim? Pricaj sa nama ako ne mozes spavati ja sam tu do jutra,do sutra uvek sam tu,sad prevodim neki text zamisli ja prevodim sa engleskog na srpski i ne ide bas najbolje bas se mucim ali valjda cu uspeti,ali u sustini sam tu na forumu stalno.Znam jako dobro kako je to kad ne mozes da zaspis,uzasno je nikom ne bi pozelela,a mislim da svi znaju kako je to los trip a pored svega ti lose,ja sam kukala samo da sve prespavam,samo mi je to trebalo,ne znam sta bi ti rekla a da ti to kao pomogne,moras izgurati ajde musko si!!!!! Pisi Omco,pisi nam iako ti se ruke tresu nije bitno,pisi sta god!!!!!!!!!!!!!
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Draga moja zvrkolina, na spavanje brzo
Hej Omare, ja vec dugo isto slabo spavam. A za kosti su ti dobre one osteocare. Pitaj u apoteci, sva linija im je dobra. Mislim da se tako zovu, jer ja sam u trudnoci pila pregnacare, a bratu sam kupovala te osteocare. Bas su za kosti i kostanu srz ili hrskavice ili tako nesto.

Hej Omare, ja vec dugo isto slabo spavam. A za kosti su ti dobre one osteocare. Pitaj u apoteci, sva linija im je dobra. Mislim da se tako zovu, jer ja sam u trudnoci pila pregnacare, a bratu sam kupovala te osteocare. Bas su za kosti i kostanu srz ili hrskavice ili tako nesto.
Jao Dinela ne znas ti kakav je to osecaj,kad te sve boli a prevrces se nista ti nije udobno,a ne mozes da zaspis,a u glavi ludilo,ne znam za taj lek sto pominjes ali znam da za kosti nista ne pomaze to je tako odvratan osecaj,uhhhhhhhhhh,znam samo da ce proci samo ako izdrzi a izdrzace znam da ce Omco izdrzati,jel tako Omare?Necu na spavanje,necu,necu i ne mogu,ja cu biti tu!!!!!!!!!!!!!!! Kad ja nisam mogla da spavam svi su spavali i mnogo mi lose zbog toga bilo,on je sam Dinela pored mene je bila moja mama pa mi opet bilo grozno,tako da nece meni nista biti od ne spavanja...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!