O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Jurke

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by Jurke »

Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 10:36 pm
StopBup wrote: Nisam se najbolje izrazio. I ja sam uvek kad sam uzeo dop posle alkohola ili spida imao misao "ovo mi je trebalo", nego sam mislio pod tim " ovo mi e trebalo" u fazonu "nastavljam da se radim, bez kajanja sutradan." Tako je bar moj drug uvek kad se recidivirao. Imao je 30 godina, i prvi dan kad je uzeo dop posle pola godine, ja krenem da ga napušavam:"Majmune imaš 30 godina", a ovaj odgovara sa smeškom:"Boli me kurac, radiću ga i kad budem imao 40.". :D
Ne razumem te, ali dop kad te uhvati pod svoje, gotovo je.
Dovoljno je vec sto je dva dana zaredjala, a i treci ce, pa ce sutra odluciti da li ce i cetvrti i eto vec je navucena i sledi bup obrni okreni. Pa daj onda malo da se radim kad cu ponovo na bup
Upravo tako, sigurna priča, toliko puta vidjena...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
xxxana

Post by xxxana »

Frajla wrote: Tue Oct 29, 2019 10:36 pm
StopBup wrote: Nisam se najbolje izrazio. I ja sam uvek kad sam uzeo dop posle alkohola ili spida imao misao "ovo mi je trebalo", nego sam mislio pod tim " ovo mi e trebalo" u fazonu "nastavljam da se radim, bez kajanja sutradan." Tako je bar moj drug uvek kad se recidivirao. Imao je 30 godina, i prvi dan kad je uzeo dop posle pola godine, ja krenem da ga napušavam:"Majmune imaš 30 godina", a ovaj odgovara sa smeškom:"Boli me kurac, radiću ga i kad budem imao 40.". :D
Ne razumem te, ali dop kad te uhvati pod svoje, gotovo je.
Dovoljno je vec sto je dva dana zaredjala, a i treci ce, pa ce sutra odluciti da li ce i cetvrti i eto vec je navucena i sledi bup obrni okreni. Pa daj onda malo da se radim kad cu ponovo na bup
To obicno tako i ide, a to za bup i to mi je olaksanje,jer ako zaglibim imam kutiju osmica i dve dvojki, a verujem da uz recimo 5 osmica mogu da se skinem bez problema, mislim
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote:

Upravo tako, sigurna priča, toliko puta vidjena...
Samo ce joj trebati neka 3-4 mg bupa da pokrije zikru, i ajmo ponovo spustanje bupa, nekoliko meseci
Jurke

Post by Jurke »

Ja sam hvatao sebe da se ubedjujem u glavi sam sa sobom da ne treba da uradim sutra dan, a ovamo razmišljam koliko para imam i kako i gde cu da završim i da se uradim. To znači samo zavaravanje i to svi mi vec do sada prepoznajemo kod sebe. Zato bolje odmah sprečiti. Ona je sebi sada nabila u glavu trip da je bup i vece govno od dopa, od njega i pati trenutno, apstinira, a ako se pecka sa dopom šatro par puta nece se zakačiti. Što je najgore i zna da u stvari hoce, ali prolongira bup. Tako sam ja pre radio...
Frajla

Post by Frajla »

Ako ne prekines sutra, znas i sama da neces prekinuti ni prekosutra

Zato treba bez puno razmisljanja sutra uzeti bup!!
To znas i sama, sigurna sAm
StopBup

Post by StopBup »

Dva dana nije puno. Nju je sjebao jebeni kokain koji je po meni veće smeće od dopa. Jbm li ga. Radio sam i ja dva dana dop za redom, dobro, ja se nikad nisam zavozao. Samo htedoh reći da verujem u Jovanu. ;) Možda je ipak bolje da sutra ujutru uzme pola osmice, ali da se ne zavoza sa bupom. Ma najbitnije joj je da se mane izlazaka. Ipak bih ja ovako na njenom mestu sada. Sutra pola osmice, prekosutra dvojku, nakosutra pola dvojke...
Last edited by StopBup on Tue Oct 29, 2019 10:50 pm, edited 1 time in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

Ok, aj uzecu bup sutra, nego ako uzmem malo,to lagano mogu da pokrijem dopom, mislim na 0,? To bi morala bar dvojka da bude,mada i to moze, al’ aj
Frajla

Post by Frajla »

Jurke wrote: Tue Oct 29, 2019 10:46 pm Ja sam hvatao sebe da se ubedjujem u glavi sam sa sobom da ne treba da uradim sutra dan, a ovamo razmišljam koliko para imam i kako i gde cu da završim i da se uradim. To znači samo zavaravanje i to svi mi vec do sada prepoznajemo kod sebe. Zato bolje odmah sprečiti. Ona je sebi sada nabila u glavu trip da je bup i vece govno od dopa, od njega i pati trenutno, apstinira, a ako se pecka sa dopom šatro par puta nece se zakačiti. Što je najgore i zna da u stvari hoce, ali prolongira bup. Tako sam ja pre radio...
Pa da...
Ali nije je bup doveo u to stanje, nego dop i opet se vraca njemu
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 10:49 pm Ok, aj uzecu bup sutra, nego ako uzmem malo,to lagano mogu da pokrijem dopom, mislim na 0,? To bi morala bar dvojka da bude,mada i to moze, al’ aj
Ma uzmi pola osmice, prekosutra dvojku, pa vidi za dalje, ali nemoj da se zavozaš.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Jurke

Post by Jurke »

xxxana wrote: Tue Oct 29, 2019 10:49 pm Ok, aj uzecu bup sutra, nego ako uzmem malo,to lagano mogu da pokrijem dopom, mislim na 0,? To bi morala bar dvojka da bude,mada i to moze, al’ aj
Ma probaj sa 1mg, a imaj još toliko. Kontam pokrice te. To je dva puta dopa. Neceš imati krizu neku, nego psihu smiri.
Last edited by Jurke on Tue Oct 29, 2019 10:52 pm, edited 1 time in total.
Post Reply