lamela bez dilera nije lamela.
pa zar se i borik poceo slagirati do te mjere ccccccc. nista vise sminka, fina raja iz borika. pa te fine curice iz mirka visnjic skole i sportisti iz borik skole. sad se zabrinu
ljetos kad sam bio, srce mi je zaigralo od srece kad sam vidio da je kajak zatvorio kao sto sam plakao kad sam vidio da je srusen mali borcev i dignuta neka staklena zgradurina
Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!
Moderator: sanela
- mise en place
familija
ovaj put drugacije....vishe familija,idem sa ujakom na abaciju idemo ja Rankan i neka moja raja ,pivo se pije,kad je moj ujak tu nema price o dopu,nije vazno.
Znam kako je to ,jebesh te dilere,ja sam sa Mejdana i zadnji put sam se upeco ,zavrshijo par puta i jebiga,,vec smo tu.Ovaj put zelim pokazati raji i samom sebi prije svega da sam jak ,da mogu da izofiram "kupajkke" na Abaciji.
Moji svi gledaju da bjeze ,imam josh neke raje,zauvjek,dpbrih momaka ....boraca...mislim boraca za bolje sutra.
Cist i samo tako ,znam da sam frishak ,ja uvjek tako,u nove neke fazone...ono sto jazamislim pa to i ostvarim,onda mi bude drago pa i nek sam narkoman
Imam projekat mog zivota koji je poceo u b.l. prije puno godina,.
Muzicki fazon ,moram da spasim prijatelja iz pakla droge .
Bice teshko,mozda nemoguce ali mora neshto biti.....
Mora se neshto skuhati,sve kockice se spoje.Mi trba negdje za deset godina da napravimo pjesmu evrovizije Bosne&Herzegovine.
Tako da mi je jasno dda nema landranja i zajebavanja,imam ja josh puno raje u B.L. mada su MNOGI otishli,ovaj put oprezno.
Mozda pomalo poznajesh u medjuvremenu moju...tu neku zicu.da volim da se zajebavvvam,pravo pa i dzanki koji pravi najjebenije fore sa drogama,mozda me dragi bog spasi..ja cu dati sve od sebe a ako je vec tako onda ce me i on cuvati.
pozdrav Banjalucanima
klosari iz lamela,borik,jebo te borik,nekad raja najjaca sjedla na prvom haustoro ispod mosta Venecije"volim jugu ali sretnu"
najjacigrafit
Ja sam isao sa casova u heavy sea,i tzmo provodio vrjeme.Pentagonu mi zive tetke itetak i to braca imamo ranch u boriku na jednom jebenom mjestu,najboljem...
Samo josh od starijih imam jednog didia u banjalucikoji se zove LUKA kao i moj sin ali malo je i po njemu ali svidja mi se ime pa jebiga,
Zapalio bi svjecuSafikadaili sam zaboravio Saf.... mozda grjeshim ,tu bi zapalio za moju orvu ljubav i sretan zujio po gradu u proljece,Banjaluka u proljece je divna......pazim se..idemo dalje bez droge
mise
Znam kako je to ,jebesh te dilere,ja sam sa Mejdana i zadnji put sam se upeco ,zavrshijo par puta i jebiga,,vec smo tu.Ovaj put zelim pokazati raji i samom sebi prije svega da sam jak ,da mogu da izofiram "kupajkke" na Abaciji.
Moji svi gledaju da bjeze ,imam josh neke raje,zauvjek,dpbrih momaka ....boraca...mislim boraca za bolje sutra.
Cist i samo tako ,znam da sam frishak ,ja uvjek tako,u nove neke fazone...ono sto jazamislim pa to i ostvarim,onda mi bude drago pa i nek sam narkoman
Imam projekat mog zivota koji je poceo u b.l. prije puno godina,.
Muzicki fazon ,moram da spasim prijatelja iz pakla droge .
Bice teshko,mozda nemoguce ali mora neshto biti.....
Mora se neshto skuhati,sve kockice se spoje.Mi trba negdje za deset godina da napravimo pjesmu evrovizije Bosne&Herzegovine.
Tako da mi je jasno dda nema landranja i zajebavanja,imam ja josh puno raje u B.L. mada su MNOGI otishli,ovaj put oprezno.
Mozda pomalo poznajesh u medjuvremenu moju...tu neku zicu.da volim da se zajebavvvam,pravo pa i dzanki koji pravi najjebenije fore sa drogama,mozda me dragi bog spasi..ja cu dati sve od sebe a ako je vec tako onda ce me i on cuvati.
pozdrav Banjalucanima
klosari iz lamela,borik,jebo te borik,nekad raja najjaca sjedla na prvom haustoro ispod mosta Venecije"volim jugu ali sretnu"
najjacigrafit
Ja sam isao sa casova u heavy sea,i tzmo provodio vrjeme.Pentagonu mi zive tetke itetak i to braca imamo ranch u boriku na jednom jebenom mjestu,najboljem...
Samo josh od starijih imam jednog didia u banjalucikoji se zove LUKA kao i moj sin ali malo je i po njemu ali svidja mi se ime pa jebiga,
Zapalio bi svjecuSafikadaili sam zaboravio Saf.... mozda grjeshim ,tu bi zapalio za moju orvu ljubav i sretan zujio po gradu u proljece,Banjaluka u proljece je divna......pazim se..idemo dalje bez droge
mise
nasla sam telefon...uhhh. Dobro je....
Omare...samo nastavi-polako. Bice bolje. Jedno po jedno...znash i sam.
Mise....zivnuo si malo....super. znash kako mi je drago. Postuj terapiju i samo polako....
Ribonassi-kako ide?
Pozdrav svima
Omare...samo nastavi-polako. Bice bolje. Jedno po jedno...znash i sam.
Mise....zivnuo si malo....super. znash kako mi je drago. Postuj terapiju i samo polako....
Ribonassi-kako ide?
Pozdrav svima
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
- kameleon_z
- kameleon_z
HEHEFanatik wrote:Kameleone, znam ja da je on naučnik ali eto i Anštajn je bio naučnik pa je Atomska napravljena ,sve ja znam.Mišeee legendo, nadam se da ce moja CELTA u ligu šampiona, za nju navijam liči mi na mog Želju kojeg volim više nego sebe.![]()
![]()
![]()
Inace kako si mi jeli sve ok?????, Nema nesto raje , ili svi štede na impulsima???
Kada me podseti na atomku. Jeste li znali da je napad na Japan planiran da se izvede pomocu "armije" slepih miseva. Oni su trebali da nose bombe na sebi i bas za tu priliku izradjene su bombe jako malih dimenzija. Nazalost, u to vreme zavrsen je rad na atomskoj bombi i ovaj plan je zaboravljen. Ko zna kako bi svet izgledao danas da je ipak doslo do tog napada. Ovo sam procitala u POLITIKINOM ZABAVNIKu.
Mada, nije bas lepo ovo poredjenje koje si ti dao. Ipak je on zaduzio nauku i svet svojim radom.
Kao tempera kisa nebo oboji. Takve je boje srce moje od kad me ne volis.
- kameleon_z