šaima?
https://www.youtube.com/watch?v=oIIxlgcuQRU
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Šta ima, jesi počeo da spavaš duže od 2 sata? Je l' imaš istripovane snove?Jurke wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 5:18 pmI ja sam to kontao... Ali svašta mi nešto pisalo pa sam se malo i zamislio, ali samo malo...StopBup wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 5:14 pm Di ste ljudi, kako je bilo za vikend?Ja bogme baš kvalitetno provedoh ceo vikend. U petak na proslavi krštenja, u subotu sam šljakao, pa uveče izašao, a danas ceo dan provedoh na Fruškoj gori. 19km sam prepešačio po divljoj stazi.
Pokušao sam da se konektujem na ovaj naš forum kad sam uhvatio signal na Fruškoj, ali sam skontao da je njegov server iz doba Sokrata, pa nema automatizovan sistem za ažuriranje vremena, a u subotu na nedelju je bilo ovo prešaltavanje na zimsko računanje vremena, to je bio razlog zašto niste mogli da se povežete na sajt, trebalo je vremena da se to manuelno sredi, dok je većina drugih sajtova radila normalno.
![]()

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Zaspim ujutru kada svice na sat mozda dva i to je. Snove ne stizem da sanjam za to vreme jer verovatno mozak je u haosu.StopBup wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 6:21 pmŠta ima, jesi počeo da spavaš duže od 2 sata? Je l' imaš istripovane snove?Jurke wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 5:18 pmI ja sam to kontao... Ali svašta mi nešto pisalo pa sam se malo i zamislio, ali samo malo...StopBup wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 5:14 pm Di ste ljudi, kako je bilo za vikend?Ja bogme baš kvalitetno provedoh ceo vikend. U petak na proslavi krštenja, u subotu sam šljakao, pa uveče izašao, a danas ceo dan provedoh na Fruškoj gori. 19km sam prepešačio po divljoj stazi.
Pokušao sam da se konektujem na ovaj naš forum kad sam uhvatio signal na Fruškoj, ali sam skontao da je njegov server iz doba Sokrata, pa nema automatizovan sistem za ažuriranje vremena, a u subotu na nedelju je bilo ovo prešaltavanje na zimsko računanje vremena, to je bio razlog zašto niste mogli da se povežete na sajt, trebalo je vremena da se to manuelno sredi, dok je većina drugih sajtova radila normalno.
![]()
Uh, ja sam ih baš imao u tom periodu...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Šta savetuješ ti?

Jbt, i zavisnost koju stvara kafa, u opšte nije zanemarljiva. Ja sam pre nekih nedelju dana izbacio drugu i treću kafu, pijem samo onu jutarnju posle doručka, još uvek moram da se suzdržavam da ne popijem drugu, ali prođe želja. Otkad ne pijem više od jedne, znatno manje pljugam, to mi je priprema za ostavljanje cigara u koje se upuštam sredinom novembra.
Verovatno ću i tu jutarnju kafu da izbacim.
Tačnije, izbaciću je sigurno, vrlo brzo, kafa uništava kalcijum i magnezijum u telu, i znatno povećava rizik od nastajanja osteoporoze, i izaziva vremenom mnoge tegobe jer uništava magnezijum u telu.

Tačnije, izbaciću je sigurno, vrlo brzo, kafa uništava kalcijum i magnezijum u telu, i znatno povećava rizik od nastajanja osteoporoze, i izaziva vremenom mnoge tegobe jer uništava magnezijum u telu.
Last edited by StopBup on Sun Oct 27, 2019 6:58 pm, edited 1 time in total.
I kod mene isto bilo, i pocela gorku da pijem, pa mi se i ne trazi toliko.StopBup wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 6:38 pm Jbt, i zavisnost koju stvara kafa, u opšte nije zanemarljiva. Ja sam pre nekih nedelju dana izbacio drugu i treću kafu, pijem samo onu jutarnju posle doručka, još uvek moram da se suzdržavam da ne popijem drugu, ali prođe želja. Otkad ne pijem više od jedne, znatno manje pljugam, to mi je priprema za ostavljanje cigara u koje se upuštam sredinom novembra.Verovatno ću i tu jutarnju kafu da izbacim.
![]()
Nedavno sa jednom Ruskinjom pila kafu, i zena narucuje komad limuna da ulapa u kafu. Kaze tako je kod njih v rusland. Zeludac mi se prevrnuo... ali eto dobrog nacina da ti se zgadi kafa
Evo sad sam editovao post. Kafu takođe treba izbaciti, i ne piti ni jednu ko može, a može svako da se odvikne. Kafa uništava kalcijum i magnezijum u telu, znatno povećava rizik od nastajanja osteoporoze, takođe izaziva vremenom i mnoge teboge jer uništava magnezijum. Moja mama nikad nije ni pušila, ni pila. Samo je pila kafu, i imala blago povišen holesterol. Kad je izbacila kafu iz upotrebe, holesterol joj se normalizovao, i sad ima krvnu sliku kao devojčica.Frajla wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 6:57 pmI kod mene isto bilo, i pocela gorku da pijem, pa mi se i ne trazi toliko.StopBup wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 6:38 pm Jbt, i zavisnost koju stvara kafa, u opšte nije zanemarljiva. Ja sam pre nekih nedelju dana izbacio drugu i treću kafu, pijem samo onu jutarnju posle doručka, još uvek moram da se suzdržavam da ne popijem drugu, ali prođe želja. Otkad ne pijem više od jedne, znatno manje pljugam, to mi je priprema za ostavljanje cigara u koje se upuštam sredinom novembra.Verovatno ću i tu jutarnju kafu da izbacim.
![]()
Nedavno sa jednom Ruskinjom pila kafu, i zena narucuje komad limuna da ulapa u kafu. Kaze tako je kod njih v rusland. Zeludac mi se prevrnuo... ali eto dobrog nacina da ti se zgadi kafa

Sada cu da odem do svaje koja je strejt vec dve godine da procaskamo supruga ona i ja i da me i ona uputi šta i kako. Znači kada mozes sa nekome da otvoreno pričaš o problemu i da ga taj neko razume. Prva ruka je ipak prva ruka...

Moj tast sipa čašicu rakije u kafu pa je onda pije.Frajla wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 6:57 pmI kod mene isto bilo, i pocela gorku da pijem, pa mi se i ne trazi toliko.StopBup wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 6:38 pm Jbt, i zavisnost koju stvara kafa, u opšte nije zanemarljiva. Ja sam pre nekih nedelju dana izbacio drugu i treću kafu, pijem samo onu jutarnju posle doručka, još uvek moram da se suzdržavam da ne popijem drugu, ali prođe želja. Otkad ne pijem više od jedne, znatno manje pljugam, to mi je priprema za ostavljanje cigara u koje se upuštam sredinom novembra.Verovatno ću i tu jutarnju kafu da izbacim.
![]()

Cula sam da ovo ljudi rade, ali mi nikako nece biti jasno kako mogu uhJurke wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 7:06 pmMoj tast sipa čašicu rakije u kafu pa je onda pije.Frajla wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 6:57 pmI kod mene isto bilo, i pocela gorku da pijem, pa mi se i ne trazi toliko.StopBup wrote: ↑Sun Oct 27, 2019 6:38 pm Jbt, i zavisnost koju stvara kafa, u opšte nije zanemarljiva. Ja sam pre nekih nedelju dana izbacio drugu i treću kafu, pijem samo onu jutarnju posle doručka, još uvek moram da se suzdržavam da ne popijem drugu, ali prođe želja. Otkad ne pijem više od jedne, znatno manje pljugam, to mi je priprema za ostavljanje cigara u koje se upuštam sredinom novembra.Verovatno ću i tu jutarnju kafu da izbacim.
![]()
Nedavno sa jednom Ruskinjom pila kafu, i zena narucuje komad limuna da ulapa u kafu. Kaze tako je kod njih v rusland. Zeludac mi se prevrnuo... ali eto dobrog nacina da ti se zgadi kafa![]()
Ne znam za vas, mene kafa cupa ujutru i ako moram biti od necega zavisnik,volela bih da to bude kafa