Jurke wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 12:11 pm
Frajla wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 11:57 am
Jurke wrote: ↑Fri Oct 25, 2019 11:47 am
Mučih se sa nemirom do 9h i onda sam tek zaspao malo do pre pola sata. Uzasno se osecam.
Cenis kako imas snage dovoljno?
Sav sam samleven Frajla. Ne vidim na oči.
Odspavao si oko 2 sata, taj crnjak nakon buđenja je neizbežan, ali će proći. Meni su jutarnji bedaci trajali oko mesec dana, možda malo i duže. Takođe ako sam zaspao i u toku dana na sat, dva, isto sam nakon buđenja imao crnjake, koji su tralaji oko pola sata. Oni jutarnji su me držali oko sat vremena nakon buđenja. Ma bratac, pomiri se sad sa tim stanjem, i ne opterećuj se puno. Pokušaj malo fizički da se aktiviraš. Malo neka šetnjica, nateraj se da uradiš koji sklek. Meni lično je vežbanje jako pomoglo. Počeo sam da vežbam neki 10.-11.-i dan apstinencije. Prvih 5 dana sam vežbao baš na silu, a kasnije sam se doslovno navukao na trening.
Kao što rekoh, sad se pomiri da mora da ti bude loše, ali loše ti je bilo i dok si uzimao doze, tako da nemaš gde da se vraćaš. Izdrži, budi istrajan, pa ćeš uskoro početi da osećaš životnu slobodu, a ona je NEPROCENJIVA!
P.S. Pij oligovit ili neki drugi multivitaminski dodatak ishrani, i dobro bi bilo da piješ uz oligovit i magnezijum posebno, magnezijum je jako bitan za nervni sistem. Kafu gledaj da izbegavaš, do dve dnevno u vr' glave i naravno, jedi što kvalitetnije. Ja još uvek pijem oligovit i magnezijum svaki dan.