Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Locked
mise en place

Post by mise en place »

Klosarluk jebiga...Bicemo mi dobro,covjek na coshi stoji pushi crack-pipe,uvaj pushi svejedno,na svakom cosku po jedan ,nema fulanja sigurno"que pasa Yugoslavo" no pasa nada coño la papela,como la quieres?
Medio mundo

Siempre disen que yo me pomgo todo alaves i no parto o dejar para despues.nada de eso.me dojranquilo
Me pongo calliente hablar de drogas d todo eso pero ahora vamos a dormir i mucho dormir
Cuanto....cuanto por que
Maron
sesenta .,no cuarenta i sinco o..k. 50 ravno ,da me la busta.veeeeeenga i quidadito,hay mucho rollo por aki.
Luna

Post by Luna »

heheh Mise.....malo si dosao sebi!!! Samo nastavi-ide ti fino. Mama ti je tu.....to ti puno znaci znam. A i njoj. Uspjeces ovaj put. znas da hoces....jebesh drogu vishe. Ocu i ja na ostrvo.....meni i ne treba viza :-D hehehe che no?
Omare...kako si mi?
Kate super...i ti furas...samo naprijed. drago mi je da si sa Sandrom ok....
E ljudiii izgubila sam telefon...ubicu se. ko bez glave sam. Sutra moram u potragu. Ma nije ga niko uzeo stari fone ...a u njemu mi je sveeeeeee!!! pozelite mi srecu da ga nadjem.....ne znam sta cu bez njega majke mi.
aaaaa
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Fanatik

Post by Fanatik »

Evo nime dasa, đesi ba Miše ako sam ja tebe sta skonto onda mi svaka cast.Majke mi nista ja tebe nisam razumio , napišeš nešto pa onda pređeš na neku 20 stvar. :lol: :lol: :lol: .
Luniću ma dobro sam koliko mogu reci da sam dobro, ono ko fol kazem da sam dobro a nisam, srce mi lupa kontam sad ce iskočiti, a kafa mi je na hastalu i nije loše , mada mrzim tanku kafu koju sad sada napravio i idem fino da prospem i da napravim novu.
KATARINA očito je da ne citas sve postove , evo vec 3 dana ja pišem i pišem i pišem daj taj recept za skidanje ali joookkk ti po svom pročitaš prva dva posta iznad sebe pa diskutujes , daj obrati pažnju molim te i DAJJJJ TAJJJJ RECEPT ZA SKIDANJE PO 6 PUT PIŠEM.
rbonnasi

Post by rbonnasi »

ajde omare izdri to, znas da tako mora bit, jebi ga.....to da prode jos par dana i onda si pola posla obavio... budi jak, budi pametan i cujemo se, pozdrav
Fanatik

Post by Fanatik »

Ooooo Rboonasi pa đesi kume stari, hehhehe :D , drago mi je da te vidim.Kako si drug moj, šta ima, vidim da si iz Rijeke , imao sam curu u Rijeci ,nekada davno. :D .
A metadon je grozna stvar, jeste da mi je u dosta stvari pomogao a sada kad se skidam , bogamiiii teškooooo da teže ne može biti.Kazu da cu se napatiti ko nikada u životu, sta cun moram ići dalje.Ali ako bude ovoliko dugo ko zna , stegao i stisnuo sam zube , trpim, udaram glavom od štok.Sta ja znam vise , nisam pametan.
rbonnasi

Post by rbonnasi »

a znam da ja gadno, gore od dopa majke mi, ali jebiga sta se mora nije tesko, heheh, e da je vjek tako....
stari jesi probao nabavit subutex, nije losa stvar, ja sam ga pio do jucer, i sad sam uzeo godisnji na poslu i prestajem i to...
ma di u rijeci, sta je ona jos tu.....

rene
Fanatik

Post by Fanatik »

Ma moj Rene, nema SUBUTEXA ovde.Nema šanse da ga nađem, ali sta cu.Nije vise ta cura u Rijeci a možda je znaš to je ona mala čerka od onog Ante Domazeta.Mozda znas.
mise en place

Post by mise en place »

Pozdrav robbonasi ,ciao dobrodoshao ja se bar prestavljam ,ja sam mise
Sa mnom mozesh jaranski pricati uvjek,moze i ozbiljushe malio ako hocesh,samo sam jako miroljubiv i pushim hashish
necu isfure,da me neko isfurava.Nisam mislio na tebe nego uopshte ta ko radim.
Rijeka,ti iz rjeke ja bash ne poznajem,sjedim `98 u swid rock i kontam koji shit,a neznam nikoga da se malo prikljucim tako da nishta od Rjeke
Kupio u prodavnici litru najjaceg crnog vinai coca-colu zaledio ,kreno na plazu...nije loshe bilo.Otisho sam u Opatiju...drugi dan na pecine.Trazio sam ,pito neke klince za dop ,izofiro se.nisam znao gdje da se obratim.
Uglavnom,pocrnio sam seto sam dugo po Labinu i okolo.

eto
poozdrav
ime nije vazno

Post by ime nije vazno »

e mise moj

izdrzaces onoliko koliko ti htjednes. a za odlazak u mejdan tako rovit, ja da sam ti, ipak bi malo sacekao. ako meni nevjerujes, pitaj vlade m sta se radi na potezu starcevica-mejdan-hiseta i kako on prodje u bluci

sve najbolje stari i nedaj se
Dlakava_Strvina

Post by Dlakava_Strvina »

Ja zivim u boriku a u samo 3 zgrade u mojoj lameli ima 10 dilera....
Locked