Jurke wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 11:04 am
Znam ja da je i sama pomisao suluda i da bi sebi napravio pakao od života, ali jednostavno donekle izbije, iskrsne u mozgu taj glupi crv, rovac... Zlo je to veliko i moram se čuvati toga. Suočiti sa tim, pričati o tome, a ne pod tepih jer onda iskače još jači i neobuzdaniji. Sve sam to prolazio davno, a bupom sam ga suzbija ovih godina, a sada moram to ja lično bez pokrivanja.
Vala ćeš izdržati kad si do sad.... Nego mi nece bit jasnoo koliko traje ta agonijaaa sad ce 20 dana jel
a mnogooooooooooooooo
Pa vele ljudi postepeno spustanje mučno
Jurke wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 11:04 am
Znam ja da je i sama pomisao suluda i da bi sebi napravio pakao od života, ali jednostavno donekle izbije, iskrsne u mozgu taj glupi crv, rovac... Zlo je to veliko i moram se čuvati toga. Suočiti sa tim, pričati o tome, a ne pod tepih jer onda iskače još jači i neobuzdaniji. Sve sam to prolazio davno, a bupom sam ga suzbija ovih godina, a sada moram to ja lično bez pokrivanja.
Vala ćeš izdržati kad si do sad.... Nego mi nece bit jasnoo koliko traje ta agonijaaa sad ce 20 dana jel
a mnogooooooooooooooo
Pa vele ljudi postepeno spustanje mučno
Joj Ninočka jeste mnogo, ali zadovoljan sam opet jer sam skočio sa 1mg do 2mg u zadnjih par dana na 0, a prošli put sam imao tegobe 6 meseci i to jačeg inteziteta do 5 puta. Sada je to mučno, ali ni blizu ko onomad...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave....
Ali tada sam cepao od 3 osmice do 5,6 ili 7 osmica dnevno dugo vremena. To je bila ludost koju sam platio i iskijao na nos bukvalno. Imao sam kijanja i to uglavnom nocu po 30ak puta za redom sve dok mi zeludac ne izvrne sve van... To sam doziveo samo sa bupom, a ne i sa drugim govnima...
Last edited by Jurke on Thu Oct 24, 2019 12:12 pm, edited 1 time in total.
Jurke wrote: ↑Thu Oct 24, 2019 11:41 am
Kako se čačkate ko moji klinci kad im dosadno hehe...
Aha, bas su slatki,zamisli kad bi bilo uzivo,kako bi poceli rukicama da masu
On je prvi počeo!!!
Ja to kada kuci prevrše meru ne raspravljam vec počasti po šljiskom po dupetu sve zatečene... Još ko raspravlja dobije pride... Mada to je jednom godišnje. Posle mi žao sto sam ih izlupao pa izbegavam baš.