O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

xxxana

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by xxxana »

Tu sam,nego ne znqm sta da pisem, jesam, ali mi je mi je zakazqla nakon sl. nedelje
Sa mamom sam pricala i ona je u fazonu da treba da idem
Jurke

Post by Jurke »

Frajla wrote: Wed Oct 23, 2019 8:32 pm
StopBup wrote: Yasujiro te pre ovog tvog posta bio pohvalio da si naučila da citiraš, samo što je obrisao post pre nego što si ga demantovala. :D
Videla
Aman, mrzi me da brisem:)

Kako ide Jurke?
Xano?
Ja se mučim sa zivcima, promenama raspolozenja, ne spavanjem i promenom iz jeza do vrucine do tačke topljenja... Još uvek ne nazirem svetlo na kraju tunela... Brojim 20ti dan, ali više se ni opterecujem time, zaboravim na to, vec se sada setih da proverim koji je...Najlepše se osecam od negde 14h do 18h. Tada izleti i šetam po kraju, pored reke itd. Dosada je nesnosna isto, a što kaže moja keva, dokon um je djavolje igralište. Pa ja tražim čime da se bavim, ali nekada mi baš nije ni do čega. I tako... Bice bolje... Mora da bude jebeno, pa prčkah po organizmu godinama, sada iskijavanje na nos... I da ovoga puta mi se samo u par navrata desilo da kijam skoro do povracanja. To mi je olakšavaju a stvar, jer prošloga puta sam nocima kijao sve dok se ne zacenim i ne krenem da bljujem... Skoro svaku noc, a nekada i dan...
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
xxxana

Post by xxxana »

Jurke wrote: Wed Oct 23, 2019 9:45 pm
StopBup wrote: Yasujiro te pre ovog tvog posta bio pohvalio da si naučila da citiraš, samo što je obrisao post pre nego što si ga demantovala. :D
Videla

Kako ide Jurke?
Xano?
Ja se mučim sa zivcima, promenama raspolozenja, ne spavanjem i promenom iz jeza do vrucine do tačke topljenja... Još uvek ne nazirem svetlo na kraju tunela... Brojim 20ti dan, ali više se ni opterecujem time, zaboravim na to, vec se sada setih da proverim koji je...Najlepše se osecam od negde 14h do 18h. Tada izleti i šetam po kraju, pored reke itd. Dosada je nesnosna isto, a što kaže moja keva, dokon um je djavolje igralište. Pa ja tražim čime da se bavim, ali nekada mi baš nije ni do čega. I tako... Bice bolje... Mora da bude jebeno, pa prčkah po organizmu godinama, sada iskijavanje na nos... I da ovoga puta mi se samo u par navrata desilo da kijam skoro do povracanja. To mi je olakšavaju a stvar, jer prošloga puta sam nocima kijao sve dok se ne zacenim i ne krenem da bljujem... Skoro svaku noc, a nekada i dan...
I ja sam kijala kao ludak :)
Samo sto to nisam povezivala sa bupom, izasla mi je i kao neka alergija,pa pomislih da je alergijska reakcija na nesto..
Meni je dosada isto bila jedva podnosljiva, a sat kao dan
StopBup

Post by StopBup »

Jurke wrote: Wed Oct 23, 2019 9:45 pm
Videla

Kako ide Jurke?
Xano?
Uh brate, kod tebe je to izrazenije dosta nego sto je kod mene bilo... Izdrzi, nema druge. Sukpi muda sto se kaze. :)
xxxana wrote: Wed Oct 23, 2019 9:06 pm Tu sam,nego ne znqm sta da pisem, jesam, ali mi je mi je zakazqla nakon sl. nedelje
Sa mamom sam pricala i ona je u fazonu da treba da idem
Svi smo u fazonu da treba da ides. ;) Pomoci ce ti to sigurno. Ja se secam kad me mama slala na silu jos u osnovvnoj, da mi je prijalo, i da me podstaklo na dubje razmisljanje, ali nije dugo trajalo, jer ja nisam hteo da izadnjem iz tog sveta. Jbg, zavisnost se najteze leci na pocetku zavisnosti, jer covek ne prihvata da je u problemu, isto i na kraju zavisnosti, kad se malo sta moze popraviti, ti si sad kontam u optimalnom trenutku da resis problem zavisnosti! ;)
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Wed Oct 23, 2019 9:56 pm Svi smo u fazonu da treba da ides. ;) Pomoci ce ti to sigurno. Ja se secam kad me mama slala na silu jos u osnovvnoj, da mi je prijalo, i da me podstaklo na dubje razmisljanje, ali nije dugo trajalo, jer ja nisam hteo da izadnjem iz tog sveta. Jbg, zavbisnost se najteze leci na pocetku zavisnosti, jer covek ne prihvata da je u problemu, isto i na kraju zavisnosti, kad se malo sta moze popraviti, ti si sad kontam u optimalnom trenutku da resis problem zavisnosti! ;)
Mene nista nije podstaklo na dublje razmisljanje kad sam isla pod pritiskom mojih, samo sam kupovala vreme da mogu da se drogiram na miru :)
Mozda nisam nekad prihvatala da sam u problemu, jer sam verovala da mogu sve da resim,sad sam vec svesna svega
StopBup

Post by StopBup »

xxxana wrote: Wed Oct 23, 2019 10:03 pm
StopBup wrote: Wed Oct 23, 2019 9:56 pm Svi smo u fazonu da treba da ides. ;) Pomoci ce ti to sigurno. Ja se secam kad me mama slala na silu jos u osnovvnoj, da mi je prijalo, i da me podstaklo na dubje razmisljanje, ali nije dugo trajalo, jer ja nisam hteo da izadnjem iz tog sveta. Jbg, zavbisnost se najteze leci na pocetku zavisnosti, jer covek ne prihvata da je u problemu, isto i na kraju zavisnosti, kad se malo sta moze popraviti, ti si sad kontam u optimalnom trenutku da resis problem zavisnosti! ;)
Mene nista nije podstaklo na dublje razmisljanje kad sam isla pod pritiskom mojih, samo sam kupovala vreme da mogu da se drogiram na miru :)
Mozda nisam nekad prihvatala da sam u problemu, jer sam verovala da mogu sve da resim,sad sam vec svesna svega
A jebi ga, svi smo manje vise slicno radili. Ja se secam kad sam zavrsio gimnaziju, pa mi mama obecala kesa koliko god hocu za Exit, plus more, plus 500 evra, ako uletim na faks na budzet, ja uletim naravno na budzet, a najveci motiv mi je bilo gudriranje nakon prijemnog, hahahha. :D
StopBup

Post by StopBup »

Dobro i more mi je bilo motiv, to sam uvek obozavao, a te godine se nisam gudrao na moru ni malo, samo pio svaku noc. :D
xxxana

Post by xxxana »

StopBup wrote: Wed Oct 23, 2019 10:07 pm
xxxana wrote: Wed Oct 23, 2019 10:03 pm
A jebi ga, svi smo manje vise slicno radili. Ja se secam kad sam zavrsio gimnaziju, pa mi mama obecala kesa koliko god hocu za Exit, plus more, plus 500 evra, ako uletim na faks na budzet, ja uletim naravno na budzet, a najveci motiv mi je bilo gudriranje nakon prijemnog, hahahha. :D
Pa to, sve smo koristili..
StopBup

Post by StopBup »

Citah par postova od ovog "Don Dop-a", nisam mogao vise, hahahha, koji egocentrik, ne verujem, hahahahah. :D :D :D Evo imate u mom "potpisu" delic njegovog pisanja. :D :D :D :D
Ninocka

Post by Ninocka »

Postao je institucija, tj usao je u istoriju likova koje sa foruma pospremi ex vajf :D :D
Post Reply