To sto pises o dopu i menjanju stavova, tu nista nije variralo, ako nisi imao problem sa brzinama kao ja, a nisi sigurno,onda ne razumes o cemu pricam, na dopu sam se oporavila od brzina i to je cinjenica,pa vi shvatajte kako hocete..StopBup wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 11:12 amEto vidiš da sam bio u pravu. Pominjao sam da si na dobrom putu bila za recidiv, to jest da si u nekom polurecidivu, i sama si rekla da ti je malo falilo. Onakve neprimerene reakcije na forumu, i ti snovi, to je bilo baš to na šta je meni smrdelo, blizu recidiva, ali se sve hvala Bogu dobro završilo. Baš mi je drago što nisi pala. Što se tiče tvog pisanja od 5.-og do 9.-og oktobra, sve je upućivalo na to da si išla prema autu. Super što nisi otišla u aut, ali si dobro gazila liniju.xxxana wrote: ↑Sat Oct 19, 2019 9:01 am Dogovorite se sta mi je, pa mi javite..
Ako bas moram da vas podsetim, pored karakteristika i nagadjanja moguceg recidiva,zaboravili ste i neko “F” da mi nakacite..
Ostah zbunjena![]()
Recidiva nije bilo, ali moram reci da mi je malo falilo, sanjala sqm da sam na 1,5 miligramu,kakav osecaj krivice, pa nemate pojma i ono kao budim se i jeeee samo je san, sledece vece sanjam spid, znaci uzela ga ne bih ni za sta na svetu koliko mi se zgadio,ali sam ga ipak sanjala, sanjala sam pa mislim svaku drogu mogucu u nekih 7-8 dqna..
Veceras ocekujem neki san o esidu, jer samo to nisam sanjala,a dobro bi mi pao![]()
Vidim Jurisa gura bez bupa fino,bravo..
Kako si Jurke?Zaboravljaš gde si, ovde se ljudi oporavljaju od pogrešnog i štetnog načina života, i normalno je da se neki stavovi koje smo imali ranije menjaju, a mi treba da budemo spremni da prihvatimo ili razumemo ako neko ima drugačiji stav od nas samih, bez nekog osuđivanja. Sam tvoj prvi post na forumu je sadržao rečenicu:"Sad dopom više nemam problem, i nemam više komentara za to đubre, problem mi je ovo(misleći na bup).", da bi kasnije govorila kako te je dop spasao, a posle si govorila još kako ti sada bup nije problem, nego ostalo. Znači ljudi se ovde oporavljaju, i normalno je da menjaju neke stavove, samo nikad ne treba menjati svoj princip.
Toliko za sada. Kako si sad?![]()
Drugo, sigurno se necu prilagodjavati tudjim misljenjima, ako ne delim isto,svi imamo neka iskustva i pisemo iz istih,tako da ono..