O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Eto opet ne znam da kvotujem
Teraj se da sve obavljas i ne kupuj vreme sedenjem. Zato sam ja pricala da me je posao spasio, i sve sam radila kao robot jer sam morala ujutru da ustajem, tusiram, feniaram, sminkam itd . Nisam bila najproduktivnija, ali i ta moja neproduktivnost je bila u istoj ravni sa radnicima pa me nije toliko mucilo. Bitno mi je bilo samo da sve obavljam, ali da mi je trebalo duplo vise snage za sve, trebalo je. Ali se isplatiloxxxana wrote: ↑Sun Oct 06, 2019 5:47 pm Mrzi me nesto da citam frajla,presaltala sam na brzinu i ta tupost o kojoj pricate,ja pominjem kao organizaciju, jer ne mogu da se organizujem evo recimo treba da idem negde i treba da se spremim i pravim plan sta cu prvo i kako da izvedem i kupujem vreme da sedim jos malo, jer se zbunim oko prostih stvari, ali i to varira i nekad znam tacno sta cu i kako cu, a nekad imam vremena recimo koliko hoces,ali ne znam kako cu ,jer napravim u glavi komplikaciju i obavezno kasnim i kad vidim da je ostalo malo vremena to me digne da se razletim, ne znam da li sam prirodno lenja ili o cemu se radi,a i to varira
Pokusaj da izbegavas taj stres o kojem pises. To da cekas zadnji momenat. Meni je bilo jako bitno da sve radim polako i bez trzavica
Zapravo ja sam bila vise oprezna da je moja okolina mislila da sam nezainteresovana za bilo sta, a samo sam sebe cuvala od svega toga, a stres bi mogao biti okidac za bilo sta
I svakim danom je islo na bolje, u to budi sigurna
Cak mi je i danas ostalo to da stvarno retko kada reagujem na bilo kakve provokacije u realnom zivotu, mog zivotnog sapatnika straaasno nervira sto pored mene mogu i bombe da padaju, a ja ne reagujem. Ne reagujem ni na sta i ni na koga.zapravo ne opterecujem sebe nepotrebnim stvarima, tako gledam sebe da sacuvam
-
Secam se naravno, zato sam i pricala sa njom jer si mi rekao da stvara zavisnost. Sad sam ga sklonila u jednom danu nakon par meseci i sve je ok, spavam dobro i ne osecam neku promenuFrajla wrote: ↑Sun Oct 06, 2019 6:39 pmSjecas li se sta sam ti bio reko za serokvel iz osobnog iskustva i sjeti se sta je tebi rekla privatna doktorica? I tko je bio u pravu ja kao konzument ili ona koja na tome zaraduje brdo love?
Ovo nisu uopste provokacije,samo ako pricamo o skidanju sa bupa onda pisemo o tome i jbg ako moze bar mali doprinos
Cuj seroquel mi je izazvao restless legs, ali u nekom drugacijem obliku nego sto izaziva bup. Jbt neke dve nedelje me treslo nocu da sam kao zombi bauljala po
stanu. Nisu mi se samo noge tresle, nego citavo telo. Kao struju neko da je pustao
Sutradan naravno sva sjebana jer nisam naspavana i pravac srinkica.
Eto podelih jos jedno iskustvo, bas sam njanjava jbt![]()
Pomogao mi je u tim trenucima kada mi je trebao, ne mogu reci da je los lek. Meni je sve vreme bilo dobro na njemu, a ovo je verovatno jedna od njegovih nus pojava.
Ne gledam na doktorku kao nekoga ko samo zaradjuje brdo love, jer mi je pomogla. Druzicemo se nas dve ako treba i do kraja zivota
[/quote]
To nije nus pojava nego zakacenje fizicko na njega. Svi ti medikamenti stvaraju ovisnost jer da nije tako ne bi bilo ni profita. Sve je to smisljeno tako. Eno citam u americi tuzili ovisnici, odnosno ljudi koji su se zakacili, firmu koja je proizvela oxycontin da nisu bili upozoreni da stvara toliku ovisnost i toliko smrtnih slucajeva. Moze se kupiti na svakom cosku ko i krek ili dop kod njih. Ovisnika na njega milijune ljudi. Sve je to profit i tu se najmanje gledaju ljudi. Tako i serokvel. A tako i sub. Nema nista dobro u njemu nego se dijeli sakom i kapom a i doktorima je u interesu da su ljudi sto duze na njemu. Interesi i bonusi
Pa kako sam se nakacila na njega, a ne pijem ga vec nekoliko dana i ne osetim promene?
Mislim da dovoljno znam kako izgleda kad se nakacis na neki lek
Jel citas ti Liko kad kako spada, ili samo preletis?
-
Kako kad.licaninsasela wrote: ↑Sun Oct 06, 2019 7:29 pm [quote=Frajla post_id=147016 time=<a href="tel:1570382697">1570382697</a> user_id=12211]
Pa kako sam se nakacila na njega, a ne pijem ga vec nekoliko dana i ne osetim promene?
[/quote]

Dobih odgovor na mnoga pitanja
Nakačila ne nakačila, bitno da ga više ne uzimaš.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Možda niko ne padne od nas, daj Bože! Nego, ahahahaha, pazi ovo. 'aj" se ti i ja opkladimo. Evo ja kažem da neće niko pasti, a ti kažeš da hoće, i za 3 godine ne padne niko, i onda ti padneš da ne izgubiš opkladu.licaninsasela wrote: ↑Sun Oct 06, 2019 4:27 pm Uspjesnost skidanja sa droge odnosno apstinencija nije se nista povecala u odnosu od prije 20tak godina. Stopa je i dalje minimalna a to se da tumaciti na nacin da npr od nas ovdje sad pet ljudi( nina, frajla, ane, sb i ja) kroz period od recimo tri godine, najmanje dvoje ili cak i troje ce ponovo pasti. To je realnost i nije pusta prica.

P.s. Zajebancija.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
E mogu ti reci da mi je prijalo, bacili ste me onako u razmisljanje uopste o svemuStopBup wrote: ↑Sun Oct 06, 2019 5:09 pm Joj bre, što ste je isprovocirali da se priseća onih sranja, pisala je ona o tome, ali hajde... E sad, možda ima i koristi što se ipak podsetila, pa će joj možda ovo podsećanje pomoći ukoliko je pukne neki crv za nekim sranjem, da ga lakše prevazidje, pa da nikad više sebe ne dovede u slično stanje...