O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by licaninsasela »

Jurke wrote: Sun Oct 06, 2019 11:44 am
licaninsasela wrote: Sun Oct 06, 2019 11:33 am
Jurke wrote: Sun Oct 06, 2019 10:51 am
Hvala brate na podršci. Ja sam na suvo samo i uspevao da se okanem nekih priča. Ranije sam se iz nekih glupih razloga navracao (nisam rasčistio sa sobom tada) , ali sada guram do kraja...
Kad se covjek na suvo skine onda to zna i cijeniti. Nece bit ni upola zajebano kak neko misli da je.
Pa to, i guram muku neko vreme, a onda cenim to što sam uradio kada na bolje krene.
Tijelo ce patit al stavi si u glavu da je to ok jer kad nest boli znaci da ide na bolje. Psihicki ces biti jaci. Vec sad se to vidi po tome kako si se rijesio dvojki. Do jucer se nisi usudio otici posrati bez suba. Volja plus psiha rade cuda. Samo nemoj i ti sad da se ostavljas i cigara. Nije ovo komuna cenakolo da svi trebamo biti ko sveci. Ajd bas mi je drago druze da ti je doslo iz dupeta u glavu.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

xxxana wrote: Sat Oct 05, 2019 7:59 pm Ibrica bojkotuje kucicu :D
Dubre malo ruzno nece ni da se popisa na kucicu a ne da ude u nju. Nocas kisa padala a retardikus cijelu noc spavo ispred nje. Treba navuci samo jos upalu pluca pa da ga vodam po ambulantama. Kak si kaj " kceri" moja?
Ninocka

Post by Ninocka »

Xxxana treba da napise neki post , kako prodjose dani od posljednje doze bupa. Kad si vec ovdje i kada pises. Ja ili sam preskocila, ili nikada nista konkretno ne napisa o tome.
Iz nekih pisanja se kapira da nije bilo tesko..
I onda treba podijelit to iskustvo.
Sto se desi kad bi ga uzela, desili se da ti nikad palo nije na pamet,sta i kako sa umorom😓 ima li bezvoljnosti,
Kako si se vratila “ medju ljude “ itd itd itd.
Ja po svim tvojim postovima zakljucih da je islo prelako, i onda mi bilo lijepo da napises recept. Pa i ovaj post period, cini mi se lakse ti pade nego subicu...
Daj bre neki recept, nemoj samo da peckas okolo ko pcelica...
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ninocka wrote: Sun Oct 06, 2019 1:24 pm Xxxana treba da napise neki post , kako prodjose dani od posljednje doze bupa. Kad si vec ovdje i kada pises. Ja ili sam preskocila, ili nikada nista konkretno ne napisa o tome.
Iz nekih pisanja se kapira da nije bilo tesko..
I onda treba podijelit to iskustvo.
Sto se desi kad bi ga uzela, desili se da ti nikad palo nije na pamet,sta i kako sa umorom😓 ima li bezvoljnosti,
Kako si se vratila “ medju ljude “ itd itd itd.
Ja po svim tvojim postovima zakljucih da je islo prelako, i onda mi bilo lijepo da napises recept. Pa i ovaj post period, cini mi se lakse ti pade nego subicu...
Daj bre neki recept, nemoj samo da peckas okolo ko pcelica...
Ja sam zakljucio po Aninim postovima da djevojka nece da se zamara previse kao i da razmislja o crnjacima nakon suba. Glupo uopce razmisljas sta bi joj se desilo da ga uzme. Zasto uopce o tom da razmislja i opterecuje se sa sta bi bilo da... Djevojka jednostavno zivi dan po dan i iz prilozenog se vidi da se uopce toliko ne opterecuje kao npr sb sa losim psihickim stanjima pa jos k tome da to pripisuje prestanku uzimanja suba. Nevjerujem da joj cvjetaju ruze ali ne opterecuje se glupostima. Zasto je "bockas" sa " receptima" kad znas i sama da nema recepta koji je dobar za dvije osobe. Svako ima svoj recept ili nacin. Ovo mi vise djeluje kao provokacija upravo iz razloga sto djevojka ne pise pizdarije nego je u potpunosti realna i stoji cvrsto na zemlji a izmedu ostaloga ne pridaje velikog znacaja crnjacima i ne velica u tom smislu sub kao glavni razlog tim crnjacima. Znas i vidis ti to jako dobro nego kako rekoh provociras je radi njenog" poganog" jezika koji je bar meni jako simpatican
Ninocka

Post by Ninocka »

Pomoglo bi npr Jurketu. Nije Xxxana od juce na forumu, imamla je i ona svojih strahova, i fino bi bilo da napise kako ih je prevazisla...
Daj, koja je svrha foruma?!!!
Zasto je spustala do 0.30 a nije npr skocila sa 1 mg ... To su neke stvari koje nije na odmet podijelit sa ljudima. Nije to nametanje svojih misljenja, to su prosto iskustva koja se ovdje dijele, pa prosjecno inteligentan homosapiens odluci sto mu je cinjet!!
Onako kako je Vuk rekao, citas kako je napisano, a napusano je bas kako i treba da se cita, onako kako covjek misli, bez ikakvih skrivenim namjera, cinizma i ostalih zajabancija.
Ovjde covjek treba da spusti gard, ok nije ovo takmicenje, svi smo ludi!! 🤗🤗🤗
Frajla

Post by Frajla »

Ninocka wrote: Sun Oct 06, 2019 2:26 pm Pomoglo bi npr Jurketu. Nije Xxxana od juce na forumu, imamla je i ona svojih strahova, i fino bi bilo da napise kako ih je prevazisla...
Zasto je spustala do 0.30 a nije npr skocila sa 1 mg ... To su neke stvari koje nije na odmet podijelit sa ljudima. Nije to nametanje svojih misljenja, to su prosto iskustva koja se ovdje dijele, pa prosjecno inteligentan homosapiens odluci sto mu je cinjet!!
Onako kako je Vuk rekao, citas kako je napisano, a napusano je bas kako i treba da se cita, onako kako covjek misli, bez ikakvih skrivenim namjera, cinizma i ostalih zajabancija.
Jaoo evo je razgoropadjena!

Aj boga ti, tebi krivo sto nisi uspela skociti sa 1 ili 2 mg bez problema nego si sitnila, spustala zajebavala

Nekako mi to ne ide uz tvoj karakter! No -no
StopBup

Post by StopBup »

Evo ovako. Hajde da probam da stavim tacku na sinocnu raspravu.

Prvo, ja se uopste ne opterecujem losim psihickim stanjem koje me je sastavilo dva puta na kratko nakon skidanja. Nije to bilo ni neko jako lose stanje, jednostavno mi se od jednom, iznenada pokvarilo raspolozenje, i to ovaj zadnji put u punoj kadi tople vode sa penom :) , svi uslovi da ti bude lose :) , krenula je neka pojacana briga, tuga i kajanje zbog gresaka u proslosti, ja sam pored toga (sutradan, jer mi se to desilo pored spavanje) mogao da radim sve svoje dnevne obaveze, a to stanje je nestalo iznenada, kao sto je i doslo. Kakvi dobri i losi dani, nema to veze sa tim, meni su skoro svi dani dobri, jer ih ja napravim da budu dobri, tako da mi je i jucerasnji dan bio dobar, jer sam uradio sve sto sam planirao, a lose raspolozenje je nestalo naglo kao sto je i doslo. Upoznat sam sa cinjenicom da te nagle promene raspolozenja hoce da se dese u prvim mesecima posle bupa, što se meni eto dva puta desilo. Opet ponavljam da to nije samo od bupa, jer ja ni pre bupa nisam bio strejt, a i uz bup sam vario x puta, a znao sam da uzmem i spid i eksere uz bup, a nekoliko puta sam znao i bup da pojačam sa rivotrilom.

Priznajem da sam pogresio sto sam pre skidanja puno citao tudja iskustva, pa sam zbog toga odlagao skidanje. Lako sam podneo i skidanje, a i preiod posle mi je bio prilicno lak, ni blizu od onoga sto sam ocekivao i stvarno sam u dobrom stanju u svakom pogledu. Kapiram Xxxanu zbog toga, jer je i njoj to pravilo dramu, pa je odlagala skidanje, i mislim samo da su me i ona i Licanin sinoc procitali povrsno, bez nekog dubljeg razmisljanja.

Treba odrzavati apstinenciju sekund po sekund, minut po minut, dan po dan, i stvari polako pocnu da se menjaju, naravno uz ubacivanje normalnog sadrzaja u svakodnevni zivot. Ne treba se opterecivati tudjim iskustvima, niti studijama, ali nije da ih treba i skoroz ignorisati, da bi bio spreman u nekoj neocekivanoj situaciji da znas sta ti je, i kako da reagujes.

Xxxana je meni stvarno gotivna, ne smeta mi ta dozica bezobrazluka koja hoce da izadje iz nje s' vremana na vreme. Narocito sada, jer se secam sebe iz tog perioda, i prilicno sam siguran da znam sta joj je. :D Verovatno je malo i besna na te studije, sto se prepala skidanja. :D

Frajlo, ne zapocinji spiku sa takvim likovima, zviznuce te crv. :D

Aj u zdravlje. Vidimo se kasnije! ;)
Last edited by StopBup on Sun Oct 06, 2019 3:02 pm, edited 2 times in total.
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Ninocka

Post by Ninocka »

Frajla wrote: Sun Oct 06, 2019 2:40 pm
Ninocka wrote: Sun Oct 06, 2019 2:26 pm Pomoglo bi npr Jurketu. Nije Xxxana od juce na forumu, imamla je i ona svojih strahova, i fino bi bilo da napise kako ih je prevazisla...
Jaoo evo je razgoropadjena!

Aj boga ti, tebi krivo sto nisi uspela skociti sa 1 ili 2 mg bez problema nego si sitnila, spustala zajebavala

Nekako mi to ne ide uz tvoj karakter! No -no
Ja pokusala ( mislim o ovum exkurzijma sa 4 mg ne zelim ni da pricam)
Ali probala sa 1 mg, pa uzas, ja to nisam mogla.
Samo sam htjela da Xxxana isprica kakvo ona ima iskustvo sa skoka sa vece doze??
Eto... sve mir🙃
StopBup

Post by StopBup »

Ninocka wrote: Sun Oct 06, 2019 2:53 pm Ja pokusala ( mislim o ovum exkurzijma sa 4 mg ne zelim ni da pricam)
Samo sam htjela da Xxxana isprica kakvo ona ima iskustvo sa skoka sa vece doze??
Eto... sve mir🙃
Evo ja cu da ti kazem, htela je da iskoci iz svoje koze. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Frajla

Post by Frajla »

StopBup wrote: Sun Oct 06, 2019 3:11 pm
Ninocka wrote: Sun Oct 06, 2019 2:53 pm Ja pokusala ( mislim o ovum exkurzijma sa 4 mg ne zelim ni da pricam)
Eto... sve mir🙃
Evo ja cu da ti kazem, htela je da iskoci iz svoje koze. :D
Ma ne verujem, ako se secam spustala je doze kao i vecina
Post Reply