O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Pas Ibro cijepljen i cipiran. Izmedu ostalo i gliste ima pa cu mu u hranu drobiti tablete dok se ne iscisti. Naravno i buve ima. Uzeo i sampon i ogrlicu. Bit ce Ibro ko curica za dva tjedna. Ipak priznajem da je zena bila u pravu sta ga nije pustala u kucu. Sklopili kompromis pa ce Ibrica imati dvoriste. Danas cu mu kucicu napraviti. Idem lijenost izbijati iz sebe kako sam reko. To mi je sad glavni problem. Lijenost. Lijen sam u picku materinu.
Okaci sliku da vidimo kad napravis kucicu.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 04, 2019 8:44 am Pas Ibro cijepljen i cipiran. Izmedu ostalo i gliste ima pa cu mu u hranu drobiti tablete dok se ne iscisti. Naravno i buve ima. Uzeo i sampon i ogrlicu. Bit ce Ibro ko curica za dva tjedna. Ipak priznajem da je zena bila u pravu sta ga nije pustala u kucu. Sklopili kompromis pa ce Ibrica imati dvoriste. Danas cu mu kucicu napraviti. Idem lijenost izbijati iz sebe kako sam reko. To mi je sad glavni problem. Lijenost. Lijen sam u picku materinu.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
Pao je kompromis, pašce i ševa.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 04, 2019 8:44 am Pas Ibro cijepljen i cipiran. Izmedu ostalo i gliste ima pa cu mu u hranu drobiti tablete dok se ne iscisti. Naravno i buve ima. Uzeo i sampon i ogrlicu. Bit ce Ibro ko curica za dva tjedna. Ipak priznajem da je zena bila u pravu sta ga nije pustala u kucu. Sklopili kompromis pa ce Ibrica imati dvoriste. Danas cu mu kucicu napraviti. Idem lijenost izbijati iz sebe kako sam reko. To mi je sad glavni problem. Lijenost. Lijen sam u picku materinu.

Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
-
Nisam mislio na onu njenu dozu pokavenosti kad sam je usporedio sa Jurkeom. Mislio sam na trenutno beznade sa subom. Ali vjerujem nekako da ce se Jurke otrijezniti i shvatiti ozbiljnost situacije. Da lijenost i dosada je odskocna daska za uletiti u recidiv. Bar kod mene. Necu si to priustiti nikako. Znas imam i dosta srece u zivotu jer npr nemam problema sa cugom. Nikad nisam ni pio tako da je to plus jer koliko sam shvatio cuga takoder vodi blize recidivu. A nemam problema ni sa cigarama pa eto ne moram i o tome razmisljati radi zdravlja. Uglavnom za sada lisen svih mojih zlih potreba. Ma ko zna Nine dal kate prati jos forum. Jedino sto sam uvjeren da su njih dvoje i dalje u problemu a ustvari to za njih i nije problem koliko ja shvacam njihovu psihu. Zao mi djeteta sta mora gledati roditelje koji sebe stavljaju u prvi plan. Sebicno do zla boga
-
Kate mislis? Mislis da ce se javiti Frajlita? Cisto sumnjamFrajla wrote: ↑Fri Oct 04, 2019 9:51 am Dobro jutro
Gde si ti razgoropadjena zeno?:)
https://youtu.be/BYyRLTveFJQ
-
Nema bez kompromisa dobrog braka. A cuj esbe sastavni dio braka su i bracne obveze pa jel?StopBup wrote: ↑Fri Oct 04, 2019 8:51 amPao je kompromis, pašce i ševa.licaninsasela wrote: ↑Fri Oct 04, 2019 8:44 am Pas Ibro cijepljen i cipiran. Izmedu ostalo i gliste ima pa cu mu u hranu drobiti tablete dok se ne iscisti. Naravno i buve ima. Uzeo i sampon i ogrlicu. Bit ce Ibro ko curica za dva tjedna. Ipak priznajem da je zena bila u pravu sta ga nije pustala u kucu. Sklopili kompromis pa ce Ibrica imati dvoriste. Danas cu mu kucicu napraviti. Idem lijenost izbijati iz sebe kako sam reko. To mi je sad glavni problem. Lijenost. Lijen sam u picku materinu.![]()
Jok, mislim na Ninocku, moja greska, nisam njoj odgovorilalicaninsasela wrote: ↑Fri Oct 04, 2019 11:35 amKate mislis? Mislis da ce se javiti Frajlita? Cisto sumnjamFrajla wrote: ↑Fri Oct 04, 2019 9:51 am Dobro jutro
Gde si ti razgoropadjena zeno?:)
https://youtu.be/BYyRLTveFJQ
Nadam se da ne ličim na nju, to jest da moj problem u glavi nije ni nalik njenom. Izčitao sam vaše postove od početka i znam o kome je reč.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

-
Cuj po karakteru ste u potpunosti razliciti ali po razmisljanju i nacinu ne skidanja i odugovlacenja kao i vucaranju i nastavku koketiranja sa subom ste dosta slicnog razmisljanja. Samo si ti tek ugazio u borbu tj nadam se da jesi a ona nikad nije istinski ni pokusala da se skine a na kraju krajeva mislim da jos i dan danas nije prihvatila da je danki. Mama danki. Svi su daneri od njenog muza do nas, samo je ona ispravna i uvik u pravu.