O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

licaninsasela

Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima

Post by licaninsasela »

Pas Ibro cijepljen i cipiran. Izmedu ostalo i gliste ima pa cu mu u hranu drobiti tablete dok se ne iscisti. Naravno i buve ima. Uzeo i sampon i ogrlicu. Bit ce Ibro ko curica za dva tjedna. Ipak priznajem da je zena bila u pravu sta ga nije pustala u kucu. Sklopili kompromis pa ce Ibrica imati dvoriste. Danas cu mu kucicu napraviti. Idem lijenost izbijati iz sebe kako sam reko. To mi je sad glavni problem. Lijenost. Lijen sam u picku materinu.
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Fri Oct 04, 2019 8:44 am Pas Ibro cijepljen i cipiran. Izmedu ostalo i gliste ima pa cu mu u hranu drobiti tablete dok se ne iscisti. Naravno i buve ima. Uzeo i sampon i ogrlicu. Bit ce Ibro ko curica za dva tjedna. Ipak priznajem da je zena bila u pravu sta ga nije pustala u kucu. Sklopili kompromis pa ce Ibrica imati dvoriste. Danas cu mu kucicu napraviti. Idem lijenost izbijati iz sebe kako sam reko. To mi je sad glavni problem. Lijenost. Lijen sam u picku materinu.
Okaci sliku da vidimo kad napravis kucicu. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
StopBup

Post by StopBup »

licaninsasela wrote: Fri Oct 04, 2019 8:44 am Pas Ibro cijepljen i cipiran. Izmedu ostalo i gliste ima pa cu mu u hranu drobiti tablete dok se ne iscisti. Naravno i buve ima. Uzeo i sampon i ogrlicu. Bit ce Ibro ko curica za dva tjedna. Ipak priznajem da je zena bila u pravu sta ga nije pustala u kucu. Sklopili kompromis pa ce Ibrica imati dvoriste. Danas cu mu kucicu napraviti. Idem lijenost izbijati iz sebe kako sam reko. To mi je sad glavni problem. Lijenost. Lijen sam u picku materinu.
Pao je kompromis, pašce i ševa. :D
Izgovori su osnovna jedinica gradje i funkcije svake pi*ke od coveka.
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Ninocka wrote: Fri Oct 04, 2019 8:37 am Cutii, nije Jurke ni nalik njoj!!! Ona je neprikosnovena..a cita ona ovo sigurno, i javice se nedje.
Inace, lijenost i dosada su velike zamke. Za mene su bile... Njih se covjek mora sto prije rjesavat...
Nisam mislio na onu njenu dozu pokavenosti kad sam je usporedio sa Jurkeom. Mislio sam na trenutno beznade sa subom. Ali vjerujem nekako da ce se Jurke otrijezniti i shvatiti ozbiljnost situacije. Da lijenost i dosada je odskocna daska za uletiti u recidiv. Bar kod mene. Necu si to priustiti nikako. Znas imam i dosta srece u zivotu jer npr nemam problema sa cugom. Nikad nisam ni pio tako da je to plus jer koliko sam shvatio cuga takoder vodi blize recidivu. A nemam problema ni sa cigarama pa eto ne moram i o tome razmisljati radi zdravlja. Uglavnom za sada lisen svih mojih zlih potreba. Ma ko zna Nine dal kate prati jos forum. Jedino sto sam uvjeren da su njih dvoje i dalje u problemu a ustvari to za njih i nije problem koliko ja shvacam njihovu psihu. Zao mi djeteta sta mora gledati roditelje koji sebe stavljaju u prvi plan. Sebicno do zla boga
Frajla

Post by Frajla »

Dobro jutro

Gde si ti razgoropadjena zeno?:)

https://youtu.be/BYyRLTveFJQ
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Frajla wrote: Fri Oct 04, 2019 9:51 am Dobro jutro

Kate mislis? Mislis da ce se javiti Frajlita? Cisto sumnjam
licaninsasela

Post by licaninsasela »

StopBup wrote: Fri Oct 04, 2019 8:51 am
Pao je kompromis, pašce i ševa. :D
Nema bez kompromisa dobrog braka. A cuj esbe sastavni dio braka su i bracne obveze pa jel?
Frajla

Post by Frajla »

licaninsasela wrote: Fri Oct 04, 2019 11:35 am
Frajla wrote: Fri Oct 04, 2019 9:51 am Dobro jutro

Kate mislis? Mislis da ce se javiti Frajlita? Cisto sumnjam
Jok, mislim na Ninocku, moja greska, nisam njoj odgovorila
Jurke

Post by Jurke »

Ninocka wrote: Fri Oct 04, 2019 8:37 am Cutii, nije Jurke ni nalik njoj!!! Ona je neprikosnovena..a cita ona ovo sigurno, i javice se nedje.
Inace, lijenost i dosada su velike zamke. Za mene su bile... Njih se covjek mora sto prije rjesavat...
Nadam se da ne ličim na nju, to jest da moj problem u glavi nije ni nalik njenom. Izčitao sam vaše postove od početka i znam o kome je reč.
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... :D
licaninsasela

Post by licaninsasela »

Jurke wrote: Fri Oct 04, 2019 1:21 pm
Nadam se da ne ličim na nju, to jest da moj problem u glavi nije ni nalik njenom. Izčitao sam vaše postove od početka i znam o kome je reč.
Cuj po karakteru ste u potpunosti razliciti ali po razmisljanju i nacinu ne skidanja i odugovlacenja kao i vucaranju i nastavku koketiranja sa subom ste dosta slicnog razmisljanja. Samo si ti tek ugazio u borbu tj nadam se da jesi a ona nikad nije istinski ni pokusala da se skine a na kraju krajeva mislim da jos i dan danas nije prihvatila da je danki. Mama danki. Svi su daneri od njenog muza do nas, samo je ona ispravna i uvik u pravu.
Post Reply