Haha, dobro si ti vidim, baš mi je drago, samo piči, ali oprezno.

Moderator: sanela
Haha, dobro si ti vidim, baš mi je drago, samo piči, ali oprezno.
Ih, ja,ma nema greske
Bit ce mu ane zajebano iliti nece mu bas biti lako. Pa ko voli od djeckica nek izvoli. Sadomazo se naplacuje ili sve dobis gratis u paketu? Da me krivo neshvatis sam pitamxxxana wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:14 pmNe valja mu nikakolicaninsasela wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:05 pmI ti sad seruckas. Al ajd skidas se pa to mogu progutati. Inace..znas ane da nisam bas tolerantan ni frendovski nastrojen. Dobro, priznajem, kupis me sa svojom mladosti, ko cer te nekako gledam al opet nemoj izazivati. I mala doma zna nekad zavrsiti u kazni. Na kraju krajeva nadi si nekog mededa kojeg ces tentati![]()
Drogiraj se like i nije bas pametan, ali nem bolji savetlicaninsasela wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:32 pmBit ce mu ane zajebano iliti nece mu bas biti lako. Pa ko voli od djeckica nek izvoli. Sadomazo se naplacuje ili sve dobis gratis u paketu? Da me krivo neshvatis sam pitamxxxana wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:14 pmNe valja mu nikakolicaninsasela wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:05 pm
I ti sad seruckas. Al ajd skidas se pa to mogu progutati. Inace..znas ane da nisam bas tolerantan ni frendovski nastrojen. Dobro, priznajem, kupis me sa svojom mladosti, ko cer te nekako gledam al opet nemoj izazivati. I mala doma zna nekad zavrsiti u kazni. Na kraju krajeva nadi si nekog mededa kojeg ces tentati![]()
?xxxana wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:37 pmDrogiraj se like i nije bas pametan, ali nem bolji savetlicaninsasela wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:32 pmBit ce mu ane zajebano iliti nece mu bas biti lako. Pa ko voli od djeckica nek izvoli. Sadomazo se naplacuje ili sve dobis gratis u paketu? Da me krivo neshvatis sam pitam
licaninsasela wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:41 pm?xxxana wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:37 pmDrogiraj se like i nije bas pametan, ali nem bolji savetlicaninsasela wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:32 pm
Bit ce mu ane zajebano iliti nece mu bas biti lako. Pa ko voli od djeckica nek izvoli. Sadomazo se naplacuje ili sve dobis gratis u paketu? Da me krivo neshvatis sam pitam
[/quote
O cem pricas bez jebe? Malo sam zakunjo. Nemogu povatat opet.
Popusio.licaninsasela wrote: ↑Tue Oct 01, 2019 9:50 pm Moram izdrzati jos sat vremena. Dinamo drzi nulu protiv m.sitija. bacio nesto love na nasu pobjedu. Znam da je preoptimisticno al makar je patriotski. Pa spavanje ak izdrzim do tad
Kad sam ja bio klinjo sluso se neki lik dr. Alban. Bogati di god si usa eto ti ta tri cetiri njegova satro hita. Hehe zlatno doba na pocetku rata.Eto ja imo tu srecu da to ne volim pa me makar brza droga zaobisla. Dobro se sjecam likova i cura na kokanjidi a cak i u to vrijeme se kod nas kratko pojavio krek po uzoru na tada svicarsku gdje su se nasi decki isli kaliti i raditi franke.StopBup wrote: ↑Wed Oct 02, 2019 6:56 pm Ko voli tech-house, neka poslusa celu!Hahahah, kad sam ja bio klinac, i kad je mama provalila da volim elektronku muziku, upozorila me da se pojavila neka nova droga, ekstazi, na mestima gde se pusta takva muzika, pa da se pazim kad pocnem da izlazim, a ja tad jos nisam izlazio, imao sam 12 godina, ali kad sam poceo da izlazim na takva mesta, jbg, nisam poslusao mamu... Mada, necu vise ni taj ekser, prosla ljubav, dovidjenja.
Mada, 'aj" da poslusam starije clanove, koji vele "Nikad, ne reci nikad", ali ja kontam da necu vise nikad.
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=ANGRgX4 ... rt_radio=1