Vidis Jurke kroz svoju povijest da si uspijevo samo sa mukom da se skines a da se na ovaj nacin zakopavas u govna sve vise. Nema bezbolnog nacina. Ili ce trpit psiha ili tijelo ili oboje. Samo nemoj dozvoliti da ti to obitelj trpi jos dugo vremena. Reko si i sam da su krediti svi ispucani kod uze obitelji. Samo ti je jos zena uz tebe. Iznesi taj dank uz njenu pomoc i strucnu ak neide drukcije. Nemoj samo da se i zena do kraja razocara u tebe i da te se klinci moraju stiditi zbog tvojih sranja. Znas da okolini ne mozes nista sakriti. Sve se to vidi a najgore je ako djeca pocnu kuziti te crnjake.Jurke wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 11:16 pmIzgleda prilično sjebano, iz moje perspektive baš baš, ali imao sam ja i gore dane veruj mi pa sam uspeo da isplivam tako da ne sumnjam uopšte da cu to učiniti i sada, samo je poenta naci najbezbolniji način.licaninsasela wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 11:05 pmTakoder je poanta ta da cak i da spucas 10 kutija za par dana da vise lirika nece imati onaj rad koji si lovio na pocetku uzimanja. Nema vise euforije, pozitive, radnog elana. Sjebucnio si kemiju u mozgu s njom i otud sad to traganje za metadonom. Znas li da kad se tako happy osjecas na lirici da si ustvari predoziran bio s njom? Ona nije stvorena da bi ti bila zamjena za speed. Vidis kako sve ima smisla u kom si ti ustvari smjeru isao. Sve si radio samo iz razloga da budes drogiran a ustvari si vec trebo davno bit cist. Pogledaj Sb i Ancicu kako guraju i ne umanjuju svoj problem mada su oboje svjetlosnu godinu ispred tebe i pitanje je veliko dal ces se uopce uspiti srediti. Tako to sada izgleda.Jurke wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 10:27 pm
Pusticu da me ovo gazi još 10ak dana. Kontam lirike duže od toga ne mogu da me kolju. Nisu mi one nestale. Mogu deset kutija da kupim i pijem lopatom. Poenta je što ne želim to. Tako da nema smisla ponavljati da ja nemam karakter. Ne kažem ni da sam za primer, ali ko ovde pa jeste... Jednostavno tražim način da prestanem sa bupom, a na suvo mi se ne mili pa sam se zaigrao lirikom, uvideo to i sada ispaštam...
O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
Moderator: sanela
-
Re: O bupu, drogi, suovisništvu, tko se kako osjeća, muzici i ćevapima
-
Eto o tome razmisli u tih deset dana pa ces i sam viditi sta i kako. Necu te vise cijepiti. Samo budi razuman.licaninsasela wrote: ↑Sat Sep 28, 2019 12:24 amVidis Jurke kroz svoju povijest da si uspijevo samo sa mukom da se skines a da se na ovaj nacin zakopavas u govna sve vise. Nema bezbolnog nacina. Ili ce trpit psiha ili tijelo ili oboje. Samo nemoj dozvoliti da ti to obitelj trpi jos dugo vremena. Reko si i sam da su krediti svi ispucani kod uze obitelji. Samo ti je jos zena uz tebe. Iznesi taj dank uz njenu pomoc i strucnu ak neide drukcije. Nemoj samo da se i zena do kraja razocara u tebe i da te se klinci moraju stiditi zbog tvojih sranja. Znas da okolini ne mozes nista sakriti. Sve se to vidi a najgore je ako djeca pocnu kuziti te crnjake.Jurke wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 11:16 pmIzgleda prilično sjebano, iz moje perspektive baš baš, ali imao sam ja i gore dane veruj mi pa sam uspeo da isplivam tako da ne sumnjam uopšte da cu to učiniti i sada, samo je poenta naci najbezbolniji način.licaninsasela wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 11:05 pm
Takoder je poanta ta da cak i da spucas 10 kutija za par dana da vise lirika nece imati onaj rad koji si lovio na pocetku uzimanja. Nema vise euforije, pozitive, radnog elana. Sjebucnio si kemiju u mozgu s njom i otud sad to traganje za metadonom. Znas li da kad se tako happy osjecas na lirici da si ustvari predoziran bio s njom? Ona nije stvorena da bi ti bila zamjena za speed. Vidis kako sve ima smisla u kom si ti ustvari smjeru isao. Sve si radio samo iz razloga da budes drogiran a ustvari si vec trebo davno bit cist. Pogledaj Sb i Ancicu kako guraju i ne umanjuju svoj problem mada su oboje svjetlosnu godinu ispred tebe i pitanje je veliko dal ces se uopce uspiti srediti. Tako to sada izgleda.
-
-
-
Treba ic lec. Jurke me psihicki dotuko i iscrpio svojim losim postupcima
Nisam bas sve detaljno precesljala, pa ne znam da li sam nesto preskocil
Jurke, nema sanse da ti se te stvari desavaju ako normalno uzimas bup!!! Bukvalno ne postoji sansa, da si na nekoh ok dozi, pod jezik i u takvom haosu.
Ista sam ja takva bila dok sam vukla bup...
Znaci, nemas sto vise ovdje sa nama da naglabas pravac Bg i kod dr. Da se sredis na bupu fino, i smiris. Pa ces kasnije vidjet sto ces....
Jurke, nema sanse da ti se te stvari desavaju ako normalno uzimas bup!!! Bukvalno ne postoji sansa, da si na nekoh ok dozi, pod jezik i u takvom haosu.
Znaci, nemas sto vise ovdje sa nama da naglabas pravac Bg i kod dr. Da se sredis na bupu fino, i smiris. Pa ces kasnije vidjet sto ces....
Pa Ninočka meni je sve leglo bilo potaman dok sam ga pod jezik stavljao, a sada sam se udaljio od toga svetlosnu godinu čini mi se. Znaš o čemu pričam...Ninocka wrote: ↑Sat Sep 28, 2019 3:32 am Nisam bas sve detaljno precesljala, pa ne znam da li sam nesto preskocil
Crno vino, crne žene i "masno pečenje" , doći će mi glave.... 

Od Yasua ni jedna packa, ni čvrga... Nisam po tebi valjda beznadezan slučaj ili poštuješ temu ovde da ne budeš banovan.

Sve mene to i mori prilično, a negde u tim razmišljanjima sam čini mi se nabio pritisak sebi da ja moram pošto poto da se skinem i da više ne ide i tu sam zalutao negde...licaninsasela wrote: ↑Sat Sep 28, 2019 12:24 amVidis Jurke kroz svoju povijest da si uspijevo samo sa mukom da se skines a da se na ovaj nacin zakopavas u govna sve vise. Nema bezbolnog nacina. Ili ce trpit psiha ili tijelo ili oboje. Samo nemoj dozvoliti da ti to obitelj trpi jos dugo vremena. Reko si i sam da su krediti svi ispucani kod uze obitelji. Samo ti je jos zena uz tebe. Iznesi taj dank uz njenu pomoc i strucnu ak neide drukcije. Nemoj samo da se i zena do kraja razocara u tebe i da te se klinci moraju stiditi zbog tvojih sranja. Znas da okolini ne mozes nista sakriti. Sve se to vidi a najgore je ako djeca pocnu kuziti te crnjake.Jurke wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 11:16 pmIzgleda prilično sjebano, iz moje perspektive baš baš, ali imao sam ja i gore dane veruj mi pa sam uspeo da isplivam tako da ne sumnjam uopšte da cu to učiniti i sada, samo je poenta naci najbezbolniji način.licaninsasela wrote: ↑Fri Sep 27, 2019 11:05 pm
Takoder je poanta ta da cak i da spucas 10 kutija za par dana da vise lirika nece imati onaj rad koji si lovio na pocetku uzimanja. Nema vise euforije, pozitive, radnog elana. Sjebucnio si kemiju u mozgu s njom i otud sad to traganje za metadonom. Znas li da kad se tako happy osjecas na lirici da si ustvari predoziran bio s njom? Ona nije stvorena da bi ti bila zamjena za speed. Vidis kako sve ima smisla u kom si ti ustvari smjeru isao. Sve si radio samo iz razloga da budes drogiran a ustvari si vec trebo davno bit cist. Pogledaj Sb i Ancicu kako guraju i ne umanjuju svoj problem mada su oboje svjetlosnu godinu ispred tebe i pitanje je veliko dal ces se uopce uspiti srediti. Tako to sada izgleda.

Konzilijum ovde je doneo jednoglasno odluku, izuzev Yasua koji poštuje temu, da treba ici lekaru. Tako da cu to sebi staviti kao prioritetnu radnju... Metadonski flaster na svoju ruku su otpali kao opcija, jer kad razmislim da sam se sa lirikama ovako zavozao, flaster ce me onda tek sjebati...