Vala kako mi se smucio i ja sam

Moderator: sanela
Jel? Neprihvatljivo u drustvu,ma evo cek da se prilagodim savrsenom svetuyasujirozu wrote: ↑Wed Sep 25, 2019 10:36 pmmojne pred ovdanjim auditorijumom, pozdravljat likuxxxana wrote: ↑Wed Sep 25, 2019 7:42 pm Sanci je malo ostra za jedan forum ovog tipa, naravno da na temama dolazi do sukoba misljenja i price odu u drugom smeru,sto je i dobro za forum, nekad isplivaju neke stvari sasvim spontano
Po onome sto sam procitala od strane like trebalo bi biti malo vise tolerancije za ban,ako je cika lika uopste i banovan
Pozdrav za liketa![]()
I sad tema zakljucana posle skoro 700 str. polemike oko bupa i posledica naravno nicega drugog nego bupa,bem ti ni jedna droga nema tu privilegiju na forumu, bup je keva!
that's a big no, no
https://www.youtube.com/watch?v=YfpRm-p7qlY
Pa to, i meni se smučio, i sam sebi sam se bio smučio kakav sam bio na njemu, katastrofa, i onda je moralo pući, pa da i ja više jednom postanem strejt i normalan.
Duze sam cist od tebe, da, ali ti se se brze oporavila, ja sam tek posle 2 i po meseca mogao da kazem da sam skroz ok. Brze si se oporavila kad se racuna od potpunog prekida uzimanja bupa, ali da, ja na trenutak zaboravih tvoje muke tokom smanjivanja. Sve u svemu, nije tolika drama kao sto sam se pripremao i pribojavao, jednostavno su me uplasile razne price po internetu, i to sto stvarno od svih koje znam licno da su na bupu, samo se jedan skinuo, mada stvarno ne znam bas puno ljudi koji su na bupu. U glavnom od tih koji se nisu skinuli, to je sve zbog krivog pristupa,kao hoce da bace bup, pa misle da ce im spid pomoci, kao sto sam i ja mislio pre dve i po godine, a od toga stvarno nema nista, tesko zavaravanje. Tacnije nece da prekinu sa drogiranjem, ali bi kao da bace bup... Da bi ostavio bup, moras pre svega da hoces da zavrsis sa svim drogama, i da zivis normalno, to je mozda neka njegova i svrha, jer realno, ni na jednoj drogi ne mozes tako normalno da funkcionises, bar sto se posla i obaveza tice, kao na bupu, jeste da vremenom postanes emotivni invalid, i promenis se kao licnost, ali je i to na mene generalno delovalo pozitivno, jer sam konacno shvatio da za mene nema zivota ni sa jednom drogom, pa ni sa bupom.
Nisam se bas dobro izrazio. Ih, imam i ja jos i te kako da se oporavljam, nego sam mislio na onu prvu fazu, kad pocnes tek koliko-toliko da se osecas normalno, meni je do toga trebalo oko 2 i po meseca, ali sam bio dobro funkcionalan i pre, cak sam se neretko i super osecao, samo sto mi je u glavi bio haos. Ja sam duze nego ti koristio konstantno velike doze bupa, skoro nikad nisam smanjivao, samo povecavao, i iskljucivo smrkao, a prekinuo na nacin koji je blizi nacinu na suvo, nego postepeno, zato mi je i trebalo mozgu duze da se sabere nakon potpunog prekida unosenja bupa... Sada treba biti jak i pametan vise nego ikad. Ni po sto ne zanemarivati problem, ne srljati nigde, biti strpljiv i uporan usvojoj teznji ka normalnom zivotu.
Ti si micana znači svela dozu na 0,3 i sa nje prekinula bez podštapanja bilo čime? Spavaš li sada ok?