Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!
Moderator: sanela

eto zvrky sad imash svoj komp-super. msn nabavi....
omare-kako ide?
i kako da znamo da se skidas nisi nista rekao ....tj rekao si da ne znas kad ce biti.
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
E Spirit pa mene josuvek zivu u kuci imas znas kako moze da se odreaguje na neke sale,nemoj da se salis i opet si pisala a rekla si da neces?! A sto ste se svi sakrili,osmoro gostiju satro niko nece da se prijavi....ne razumem...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
sala je najbolji lijek za sve..... i ja bih takodje umrla kad se ne bih mogla baviti humorom u najgorim situacijama. Definitivno najbolji izlaz....
a i ja sam se salila draga spirit....drago mi je da si tu! rijec rijec....bitno je da si tu.....zvrky i spirit mozda da sjednete malo ko' dvije prijateljice i ispricate se??!!!!
Kate....u pravu si.....al ja imam macu. Tebi svaka cast....dokle si stigla? Omare kako ide? Pepe......daj ne pricaj gluposti....i kroz gore smo prosli zajedno pa jel?
pozdrav svima
a i ja sam se salila draga spirit....drago mi je da si tu! rijec rijec....bitno je da si tu.....zvrky i spirit mozda da sjednete malo ko' dvije prijateljice i ispricate se??!!!!
Kate....u pravu si.....al ja imam macu. Tebi svaka cast....dokle si stigla? Omare kako ide? Pepe......daj ne pricaj gluposti....i kroz gore smo prosli zajedno pa jel?
pozdrav svima
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
HHhhehe, što sam ih digo na noge. Mustafa je dobro skonto da se šalim, ali ne ozbiljno nekad se na kraju svijeta, dajte citajte sve. Ma nako sam boli me razni dijelovi tijela ali sta cu krenulo je i neka mi ALLAH pomogne. Nego kako ste mi jutros, ja sam kunjao malkice i sanjao sam (i to prvi put nakon 2 godine) moju raju iz Osnovne škole ono kako smo išli u Zaostrog na more , ma divnooo, divnije ne moze biti.Uhhh, ala sam se malkice rastuzio ali dobro sta cete. KATARINA-procitaj malo unazad idi i vidi da sam ti napisao da ŽELIM TAJ RECEPT ZA SKIDANJE.
Ha ja, inace kako ste vi, imali koga da pije kaficu sa Omćom???
Ha ja, inace kako ste vi, imali koga da pije kaficu sa Omćom???
- pepeljuga84
Pa eto HAPPY BIRTHDAY :smt119:: Otac LSD-a slavi stoti rođendan
Datum: 13-01-2006
Čovek koji će u istoriji ostati zapamćen kao otac halucinogene droge LSD-a, danas slavi stoti rođendan. Naučnik Alfred Hofman je u intervjuu ciriškom dnevniku Tagesancajger sebe opisao kao „običnog Švajcarca, koji u životu voli jednostavne stvari”. Doktor Hofman je otkrio psihodelične karakteristike LSD-a (lisergične kiseline dietilamida) u aprilu 1943. godine, kada je ovu hemikaliju slučajno sebi prosuo na ruku. Droga je kasnije počela da se komercijalno proizvodi i koristila se za lečenje psihijatrijskih bolesti. Šezdesetih godina LSD je postao izuzetno popularan u hipi-pokretu. LSD se često koristio kao „rekreaciona droga”, pre nego što su lekari upozorili na njene potencijalno vrlo opasne posledice. Zabranjen je najpre u Sjedinjenim Državama, a potom i širom sveta. Poznat je i pod popularnim nazivom „trip” ili „esid” (od engleskog acid, kiselina). (Bi-Bi-Si)
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.