http://www.waxthuset.se/
Nakon malo lutanja po Svedskoj i rada u udaljenim krajevima napokon sam se "malkice" smirio i dobio super zaposlenje kao terapeut za droge i alkohol u divnom ljecilistvu samo 40 km. od mjesta stanovanja.
Znam da Svedski necete razumjeti ali pogledajte malo slika, ima tekstova na Engleskom i tako dalje.
Ni u naj divljijim fantazijama nisam ovo mogao sanjati prije malo vise od 6 godina cameci iza resetaka na 7 kvadrata samice.Nista , ama bas nista nije nemoguce, i kada nas jednom zivot primi u svoje pokrilje rastemo cvrsci kao nikada ranije. CUDA SU MOGUCA I TI SI DIO TOG CUDA, NI MANJE NI VISE, SAMO TAKO !!
NOVO ZAPOSLENJE
Moderator: sanela
NOVO ZAPOSLENJE
M. Sarkic
- mise en place
Dragi Mustafa
Sta da ti kazem,svakacast i najljepshe zelje,da na novom radnom mjesthu,da cvjetash u ambicijama da te ispunjava potrebnom energijom,da volishsvoj posao
Zvucish prekrasno,mislim osjeti se sreca i veselje xbog toga.
Poklonjjen
mise
Zvucish prekrasno,mislim osjeti se sreca i veselje xbog toga.
Poklonjjen
mise
- pepeljuga84
Mislim da bi čestitke,i govori hvale bili previše...
Ti si jedan divan čovek,retko vredna osoba,i najmanje,iliti minimum lepog što je moglo(i trebalo) da ti se desi je ovaj divan i obećavajući posao!!!!!
Samo napred u borbi za svoju egzistenciju,egzistenciju svoje porodice...i pre svega nečim što će te na neki način ispuniti,učiniti srećnim,i još više produbiti tvoju borbu,kako za sebe tako i za druge koji su u kanđžama ove opasne bolesti!
Samo napred. =D>
Ti si jedan divan čovek,retko vredna osoba,i najmanje,iliti minimum lepog što je moglo(i trebalo) da ti se desi je ovaj divan i obećavajući posao!!!!!
Samo napred u borbi za svoju egzistenciju,egzistenciju svoje porodice...i pre svega nečim što će te na neki način ispuniti,učiniti srećnim,i još više produbiti tvoju borbu,kako za sebe tako i za druge koji su u kanđžama ove opasne bolesti!
Samo napred. =D>
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Zelim ti Mustafa sve najbolje od zivota,.. Zelim ti svu srecu koju bih pozeljela najdrazim osobama,...
Ti si divan covjek i mnogima pomazes. Meni pomazes samim time sto znam da postojis, sto znam da je moguce, ili kako ti kazes, da nista nije nemoguce, a svi smo dio toga.
Srecno i da Bog cuva tebe i tvoju porodicu !
Ti si divan covjek i mnogima pomazes. Meni pomazes samim time sto znam da postojis, sto znam da je moguce, ili kako ti kazes, da nista nije nemoguce, a svi smo dio toga.
Srecno i da Bog cuva tebe i tvoju porodicu !