NOVO ZAPOSLENJE

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
mustafa

NOVO ZAPOSLENJE

Post by mustafa »

http://www.waxthuset.se/
Nakon malo lutanja po Svedskoj i rada u udaljenim krajevima napokon sam se "malkice" smirio i dobio super zaposlenje kao terapeut za droge i alkohol u divnom ljecilistvu samo 40 km. od mjesta stanovanja.
Znam da Svedski necete razumjeti ali pogledajte malo slika, ima tekstova na Engleskom i tako dalje.
Ni u naj divljijim fantazijama nisam ovo mogao sanjati prije malo vise od 6 godina cameci iza resetaka na 7 kvadrata samice.Nista , ama bas nista nije nemoguce, i kada nas jednom zivot primi u svoje pokrilje rastemo cvrsci kao nikada ranije. CUDA SU MOGUCA I TI SI DIO TOG CUDA, NI MANJE NI VISE, SAMO TAKO !!
M. Sarkic
Erineja

Post by Erineja »

Cestitam! Ti si najbolji primer svima ovde kako je apsolutno SVE moguce ako postoji zelja, odluka i istrajnost.
Slobodna sam da promenim mišljenje i izaberem drugaciju budućnost ili drugačiju prošlost.
mise en place

Dragi Mustafa

Post by mise en place »

Sta da ti kazem,svakacast i najljepshe zelje,da na novom radnom mjesthu,da cvjetash u ambicijama da te ispunjava potrebnom energijom,da volishsvoj posao
Zvucish prekrasno,mislim osjeti se sreca i veselje xbog toga.
Poklonjjen
mise
Luna

Post by Luna »

Dragi Mustafa.....zasluzio si taj posao. Divan si covjek...uspio si! Mnogima si pomogao....imash dusu za to. Posao je za tebe....Zasluzio si ga...
zelim ti sve najbolje i puno srece!
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
Fanatik

Post by Fanatik »

Bravo legendo, svaka čast.Imao si snage, imao si volju i što je najvažnije VJEROVAO SI SAMOM SEBI !!!!! =D> =D> =D> =D>
Suncica

Post by Suncica »

Svaka cast!!! Zelim ti uspjeh i srecu pri radu!!
kokan

Post by kokan »

Bravo Mustafa.
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Mislim da bi čestitke,i govori hvale bili previše...
Ti si jedan divan čovek,retko vredna osoba,i najmanje,iliti minimum lepog što je moglo(i trebalo) da ti se desi je ovaj divan i obećavajući posao!!!!!

Samo napred u borbi za svoju egzistenciju,egzistenciju svoje porodice...i pre svega nečim što će te na neki način ispuniti,učiniti srećnim,i još više produbiti tvoju borbu,kako za sebe tako i za druge koji su u kanđžama ove opasne bolesti!

Samo napred. =D>
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
dinela

Post by dinela »

Zelim ti Mustafa sve najbolje od zivota,.. Zelim ti svu srecu koju bih pozeljela najdrazim osobama,...
Ti si divan covjek i mnogima pomazes. Meni pomazes samim time sto znam da postojis, sto znam da je moguce, ili kako ti kazes, da nista nije nemoguce, a svi smo dio toga.

Srecno i da Bog cuva tebe i tvoju porodicu !
Post Reply