Jutarnja kafica, razgovoruša!!!!
Moderator: sanela
Ma ja bih volio da vi i ja DOBRI LJUDI OZDRAVIMO, da se potpuno otrgnemo od iluzije i laži koje nam je priredila droga a mi sami se tome prepustili.A onda kada to ispunimo, želim da zagrlim mog Miseta, moju jaranicu Zvrksona,Lunu,Katarinu i sve ostale koji žele da žive u realnosti i u potpunom svjetlu.Meni je dosta mraka, ne mogu vise. JA BEŠ, JA LEŠ!!!! Aleksa Šantić.
- katarinadimedici
Moj Omcho, da si mi bliže, sad bih ti ja poslala moju "terapiju" u vidu tri luda štenca! Tek što oko zatvorim,a oni ko da osete da sam zaspala i evo komandosa utrčavaju, reže, grizu, grebu po posteljini ne bi li uskočili u krevet! Komšijski pas se odvezao i pravac kod mene u dvorište, a majka od štenaca laje kao luda ne bi li odbranila svoj porod, kojeg niko ne napada, ali zato mene dovedoše do ludila! Tako pola noći rekreativno skakanje iz kreveta, gađanje papučama, pa kad sam najzad jutros zaspala ko 1000mg neuroleptika da sam izgutala! Pas, druže, pas! To ti je terapija!
Omareeeeeeeeee,druze,kako je? Ja opet sama ovde piskaram kojekakve gluposti...
Slusam Riblju Corcu,i malo sam se opustila,malo uzivam,iako me izjedaju neke stvari i ne daju mi mira zato i ne spavam nocima,proganjam sebe samu zbog sopstvenog sranja....ali....komsije ce da se bune zbog preglasnog rokenrola...
Slusam Riblju Corcu,i malo sam se opustila,malo uzivam,iako me izjedaju neke stvari i ne daju mi mira zato i ne spavam nocima,proganjam sebe samu zbog sopstvenog sranja....ali....komsije ce da se bune zbog preglasnog rokenrola...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Morgennnn ljudiiii, Omar vam ima malu krizicu, krsta ga bole, noge i koljena ga cijepaju a hoče povratit a ne moze.Ali to je samo zbog toga sto mi je puko film i ne mogu cekati nikakav KONZILIJ, JA SAM SAM SEBI KONZILIJ.Zvrki duša moja draga, kako si mi, sta mi radis, jesil tuzna nemoj biti tuzna.Bice bolje, bice sve OK.
Kate ja ti cuke bas i ne volim, ali ti v9olim macke ili mačore.Hhehehehhe ,jest bogami , imao sam 3 mačka i kad god bi koji uginuo to je u kuci bila žalost velikih razmjera, bili su MACAN, MARFI I PEPI.Hheheheh majke mi.Nego pije li se ta kafa, MIŠEEE IMA LI TE JESIL ŽIV BA TI ?????????????????????'
Kate ja ti cuke bas i ne volim, ali ti v9olim macke ili mačore.Hhehehehhe ,jest bogami , imao sam 3 mačka i kad god bi koji uginuo to je u kuci bila žalost velikih razmjera, bili su MACAN, MARFI I PEPI.Hheheheh majke mi.Nego pije li se ta kafa, MIŠEEE IMA LI TE JESIL ŽIV BA TI ?????????????????????'
- pepeljuga84
Već je odavno jutro prošlo.....
Ja....šta radim....popila sam kafu,i sad sam pustila soundtrack Trainspottinga.....tako,malo se bedačim.Ne,ne zbog muzike,ona me opušta,već zbog nekih desetih stvari....ne znam...
Tržila sam nekih 10(ili koliko već) koraka koji predhode recidivu(psihe naravno),da vam napišem kako bi prokomentarisali malo,ali ne mogu da ih nađem,i onda sam se još više smorila...i tako....Pokušaću ponovo..... :smt102
Ja....šta radim....popila sam kafu,i sad sam pustila soundtrack Trainspottinga.....tako,malo se bedačim.Ne,ne zbog muzike,ona me opušta,već zbog nekih desetih stvari....ne znam...
Tržila sam nekih 10(ili koliko već) koraka koji predhode recidivu(psihe naravno),da vam napišem kako bi prokomentarisali malo,ali ne mogu da ih nađem,i onda sam se još više smorila...i tako....Pokušaću ponovo..... :smt102
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
- pepeljuga84
Mnogo mi je teško...tastaturu od suza ne vidim...posvađala sam se sa svima do kojih mi je stalo.....
BOŽE UZMI ME
[-o< :crybaby: [-o<
BOŽE UZMI ME

Pepeljugo, prebiću te 
Naopako da te uzme...
I ja sam se danas posvađala sa većinom dragih ljudi. Mami sam spustila slušalicu.... dečka sam iznapušavala sto puta od jutros... idem po firmi namrgođena, svi me bledo gledaju i ništa im nije jasno.
Ali zato.... čekam sada dečka da dođe po mene, da ga vodim na kafu i kolače.... posle toga idem da izljubim mamu i da joj se izvinem.... sve će posle toga biti bolje.... danas je samo težak dan, valjda svima...
Ne očajavaj! Udahni duboko, umij se i smiri se. Znaš na kom si putu i znaš šta radiš. Okreni ljude koje voliš i reci im to. Sigurna sam da i oni tebe vole i da će sve razumeti.
Drži se!
C.

Naopako da te uzme...

I ja sam se danas posvađala sa većinom dragih ljudi. Mami sam spustila slušalicu.... dečka sam iznapušavala sto puta od jutros... idem po firmi namrgođena, svi me bledo gledaju i ništa im nije jasno.
Ali zato.... čekam sada dečka da dođe po mene, da ga vodim na kafu i kolače.... posle toga idem da izljubim mamu i da joj se izvinem.... sve će posle toga biti bolje.... danas je samo težak dan, valjda svima...
Ne očajavaj! Udahni duboko, umij se i smiri se. Znaš na kom si putu i znaš šta radiš. Okreni ljude koje voliš i reci im to. Sigurna sam da i oni tebe vole i da će sve razumeti.
Drži se!

C.
- pepeljuga84
Starkid,hvala ti....ali ne neće razumeti niti žele da razumeju....
Onda kada mi je najteže nemam kome na ramenu da se isplačem....
Znam,navikla sam,ali iskreno...ne mogu više....
Onda kada mi je najteže nemam kome na ramenu da se isplačem....
Znam,navikla sam,ali iskreno...ne mogu više....