ako izuzmemo fizicku krizu koja je realno po mom misljenju i sa ove tacke gledista najmanji problem ( nisam tako mislila u vreme kad sam se skidala ) jer traje kratko naspram psihocke koja traje dosta duze , verujem da je najveci problem tj uzrok vracanja u narkomaniju samoca i dosada. 2,5 meseca je dobar pocetak ali tada vec postaje prilicno dosadno i to je period koji je najopasniji za zavisnike. mojih 2,5 meseca su trajali sigurno 3,5 godine

. kada se prestaje sa bilo kojom zavisnoscu uglavno se vezujemo za nesto novo sto ce nam ispuniti dan,a naravno u tom periodu jedino sto pada na pamet je nova zavisnost ili ljudi sa kojima smo se druzili jer druge nemamo e tu nastaje problem

. Pokusaj da das priliku nekim drugim ljudima da ti pridju i da ti njihovi zivoti budu zanimljivi iako su njihove price uglavnom svakodnevnica ali ako malo bolje razmislim pa i narkomanske price su iste svaki dan i nisu bas mnogo zanimljive? Ali ipak ima razlike, neko ko zivi da kazem normalnim zivotom ipak ima vise opcija, kampovanje,bazeni,skijanja,putovanja,LJUBAV

, razliciti ljudi sa razlicitim iskustvima, samim tim i razlicite price slusas...ides na posao tamo takodje upoznajes neke ljude koji zive razlicitim zivotima...neko ce ti se sigurno dopasti od svih njih pa mozda pocnes i da se druzis i kreces u nekim novim krugovima...svi oni veruj mi da ce te podrzati i imati razumevanja za tebe ako budes ozbiljan u svojoj nameri da uspes. Naravno ne moraju odmah da sasznaju da si narkoman jer ljudi su puni predrasuda ali vremenom ces vec sam osetiti ako je potrebno da neko to zna o tebi...
Eto malo podrske za tebe Stop vidim da se cimas i da ti je potrebno drustvo za razgovor, izdrzi samocu i dosadu i uspeces a onda ce se stvari poceti menjati.