Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.
Ja se izvinjavam što ću morati napaviti malu digresiju na ovoj temi ali:TO SU TAKVE GLUPOSTI!!??
Toliko..........
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Nije vazno sta su gluposti i za koga. Vazno je da ti ispricas svoju pricu, onako kako si je ti vidjela i osjetila. A ako se ovo GLUPOST odnosilo na moj komentar, ne ljutim se uopste, cak necu ni komentarisati.
Pisi Zvrkolina, ljubim te !
A nekih ces tek da se nacitas,hehehe,ima okice da ti ispadnu od silnog citanja ispovesti i ovo moje su vise neke pricice koje su se dogadjale nego ispovest,ta rec ispoves mi ne prija nesto mnogo,sad se ja kao ispovedam ovde,pricam pricu iz nastavaka koji nisu povezani vremenom,skacem malo mnogo u nazad pa malo poslednja desavanja pa opet nazad kako se cega setim....i kad ti je drago sto sam nastavila kako ti se cini to sto pisem?
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Ma odlicna je. Primetila sam da volis da skakuces sa jednog perioda na drugi. Meni ne smeta, cak mi je i interesantno, tako da nastavi da pises onako kako mislis da treba.
Volim da skakucem,to je zbog crnih rupa u mozgu,pa onda pisem ono cega se setim. A i inace volim da skakucem drugima po glavi,nestrpljiva sam mnogo i umem da nerviram i da se nerviram pa i tada skakucem stalno skakucem :smt031 \:D/ i kad se zezam ja opet skakucem,pravo sam skakutalo... :smt041 PDT_Love_03
NEKO TO OD GORE VIDI SVE! Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
peka..... to sam ja! hehe...pishi....rekla sam ti da znash a ti mi ne vjerujes! svi mi imamo crne rupe.... mozda nam zato i odgovara takav stil pisanja
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi