ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

zvrky

Post by zvrky »

Epa nije Mustafa,hehehe,gle ides na http://www.yahoo.com
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Instaliralo se oko 16 %, jedva nadjoh i ovaj postotak :-D
Kako mi je drago zbog tebe. Stvarno si bila grozna. Kad sam jos procitala one tvoje stihove,... Ali ja ti draga moja nemam pojma sta te tako sjebalo. Ali, sta god da je, nije propast. Prosla si i gore,... Pisi, sta rece divni covjek. Koje su to magicne rijeci (da Bogdom postoje),.. Hajde.
zvrky

Post by zvrky »

Znas kako nisu to nikakve magicne reci ali ipak je drugacije kad pricas na cetu s nekim i ovako na forumu,a on se nekako uvek nadje kad mi se nesto lose desava,ne znam kako i zasto ali cinjenica da se pojavi i uvek se slucajno sretnemo na cetu :smt102 pricali smo dugo i vec sam rekla malo me vratio u zivot,malo vise...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Dobro je. Ti inace nisi pricalica (pisalica), ali jos kad si nikakva, e tada su ti postovi rijec tacka rijec tacka , i to je to. :D
Zasto si se nesto oprastala i izvinjavala. Ja mislila ti putujes :D zamalo da ti ne zazelim sretan put ,. hehe
zvrky

Post by zvrky »

A izvinjavala sam se jer nisam mogla da pisem tada a dobila sam 1001 pp a nisam bila nizasta,a oprastala sam se jer.... sam imala nameru da me nema vise,ali sad je bolje nek mi oproste svi koji misle da mi je bila namera da privucem paznju,stvarno mi to nije bila namera!
Za ovo pricalica(pisalica) jel me zezas ti malo? Nisam stvarno bas kako si rekla rec tacka,rec tacka...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
kameleon_z

Post by kameleon_z »

Ajde please nastavi ispovest. Potrudila sam se da sve procitam i ne bih zelela da tu stane.
zvrky

Post by zvrky »

Koliko ti je dobar avatar ja ne mogu da verujem!!!!!! Kazes potrudila si se da sve procitas,mislis na moju ispovest ili i druge ako je moja u pitanju nema mnogo za citanje,ali verujem ti da si se bas trudila jer je besmislena a tesko je citati nesto sto je glupo ali nema veze pisacu samo ne mogu sad,ipak je nova godina ovde kod mene! PISACU :!:
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

NASTAVAK

Tu novu godinu sam bila strejt i dva tri meseca nakon nje. Posle sam ponovo pocela po principu ajde malo nece mi nista biti a bila sam svesna da cu nastaviti,i nastavila sam sa svojim drogiranjem jos ucestalije,iz dana u dan bilo mi je sve gore tj. bila sam sve vise navucena ali nije mi bilo bitno. Da zaboravila sam da kazem da za tu novu godinu bila sam u svadji sa mojom tada jako dobrom drugaricom,prijateljicom....pozvala me je da mi cestita novu godinu i ako zelim da se vidimo u 1h nakon ponoci,naravno pristala sam jer sam je mnogo volela kao i dan danas,bila sam u jednom klubu sa pepom tu novu godinu....u 1h smo otisle da se vidimo kao na kratko sa Majom i njenim deckom,dugo je pre toga nisam videla jer sam se ja drogirala a ona nije znala da sam prestala i nije htela da kontaktira samnom,zasto me je pozvala tada to ne znam ali pozvala me je,dok smo isle ka mestu gde smo trebale da se nadjemo meni su se noge tresle,pepa me je ohrabrivljala i govorila da ce sve biti uredu i bilo je,taj susret nikada necu zaboraviti,bilo je mnogo suza i s njene i s moje strane...posto sam ja prethodnih par meseci mnogo radila samim tim sam imala i dosta para za tu novu godinu pa sam predlozila da odemo negde na pice,naravno ceo grad je bio prebukiran i svaki lokal pun,setali smo i trazili negde gde mozemo da nadjemo sto,nismo usta zatvarale a pepa i Majin decko pustili su nas ispred da se ispricamo....konacno nasli smo lokal gde je bilo malo mesta da sednemo,u nekom trenutku kad sam ja pricala sa Goranom Pepa je maji objasnila da se ja vise ne drogiram i da sam s tim prekinula kada me je odjebala posle mnogo opomena i moljakanja da to ne radim! Ja nisam znala da joj je pepa rekla sve sto se samnom desavalo dok se nismo vidjale.Skinula sam ogrlicu koju sam kupila sebi za novu godinu i poklonila joj,ona je meni spremila mandarinu i pisamce jer nije imala vise,bilo mi je tako drago sto je ponovo vidim!!!!! Pozvala nas je sutradan kod nje kao na reprizu jer kupila je tekilu koju ja pijem pa da ne propadne,pored mene pocela je i ona da pije tekilu kao i pepa,rekla sam joj da cu razmisliti dal cu doci,zamolila me je da dodjem,ponovila sam da cu razmisliti,na tome je ostalo,opet dok sam pricala tamo nesto rekla je Pepi da me dovede i nagovori da dodjem,da to zeli,da dodjemo i ja i pepa ja za to opet nisam znala....tako smo se nekako i rastali,ostalo je da cu da razmislim a znala sam da cu otici!!! Izljubile smo se,ispozdravljale i otisle svaka na svoju stranu mi u klub u kom smo bile a oni kuci.....
Sutradan ujutru mi je stiglo nebrojano poruka od nje da dodjem i da me ceka tekila i limun svez tek ubran,i da me ceka ona,nisam odgovarala na poruke,posle odredjenog vremena pozvala me je i zamolila da dodjem,rekla sam samo docicu tad i tad i spustila slusalicu. Naravno otisla sam sama jer je pepa spavala pa nam se kasnije pridruzila....ni tu noc necu nikad zaboraviti,opet smo dugo razgovarale uz meni voljenu tekilu,izvinula se za neke stvari i trazila da joj oprostim sto me je ostavila kad nije trebala....dalje je sve bilo ok. nastavile smo da se druzimo....sve dok ja nisam ponovo pocela da se drogiram,a tada sam to krila od nje,jer nisam zelela da je povredim,ali kad mi bane kod mene i vidi me uneredjenu sve joj je bilo jasno,jer i ona je bila na heroinu i kad se skidala ja sam bila 24h sa njom i vrlo dobro zna kad sam uradjena a kad nisam tako da je opet pocela prica,moljakanje da prestanem,plakala je kad god bi me videla uradjenu,bolelo me je to ali ja sam nastavljala sa drogiranjem,to ubedjivanje je trajalo dugo i onda je opet odlucila da se povuce jer kako mi je rekla nije mogla da podnese da me takvu gleda i da joj to jako tesko pada...kod nje nikad nisam odlazila uradjena! Nakon toga sto mi je rekla samo smo se cule nismo se vidjale a onda je prestalo i to....nikakav kontakt od tada nismo imale niti smo se cule niti vidjale,plakala sam nedeljama ali gudra je bila jaca od mene bilo mi je tesko sto je gubim ali nastavljala sam da se drogiram...proslu novu godinu se nismo cule a i pre toga nismo imale nikakav kontakt pa sigurno jedno dve godine ako ne i malo vise....
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
zvrky

Post by zvrky »

Sata se desava dalje,2005-te zovem je da joj cestitam rodjendan i ona kaze lepo hvala i sve onako malo tuzno i to je bilo to(januar je u pitanju)pozelim joj sve najlepse i tako to i zavrsimo razgovor....za moj rodjenda koji je takodje u januaru ali posle njenog ona mi salje poruku dva dana pre podjendana da mi cestita i izvinjava se sto je poranila ali putuje pa nece moci da mi cestita na dan rodjendana,uredno sam joj odgovorila hvala.....i opet nista to je to,docek 2006-te ja se nalazim u nisu,i stize mi poruka od nje,toliko mi je drago bilo,nakon poruke nazvala sam je bila je srecna i pricala samnom bas onako kao da je zelela da me cuje,dok je ona slala poruku slala sam i ja ali veze lose tako da je poruku dobila posle naseg razgovora,pitala sam je gde je rekla je na terazijama,pitam je kako je jel guzva jel veselo,pa naravno rekla je a gde si ti? U nisu sam Majo,kaze odkud to,kod koga? Kod drugarice na nekoj zurci sto pitas? Pa mislila sam da si u Beogradu da se vidimo malo,srce mi je otkazalo,proklinjala sam sebe sto nisam u Beogradu ali jebiga nije mi ni toliko zao bilo,mozda je i bolje sto nisam bila tu,jer bi otisla da se vidim sa njom,a zasto mi to ne bi bilo bas pravo....? Zato sto 2004-te u avgustu kad sam se lecila moja mama je zvala da joj kaze sta se desava samnom je sam je zamolila da je zove da dodje,rekla je videcu mozda svratim,spirit je zamolila da dodje jer mi je stvarno bila potreban rekla je dociccu....rekla sam mami odmah nece doci!!!! Ma docice videces ne brini!!!! Ja ponavljam nece doci videces ti!!!!!! I nije dosla.....Sada kad smo se cule za ovu novu obecala je da cemo se videti i razgovarati,pitala me je samo jel sam dobro,sto se odnosilo verovatno na gudru,rekla sam naravno jos od onda kad te je zvala spirit,rekla je drago mi je da to cujem.....sad ostaje da vidimo to obecanje dal cemo se videti i razgovarati....Tobi mi bio najlepsi poklon za novu godinu ako mi verujete,ta devojka je mnogo uradila za mene i mnogo toga me naucila i mnogo smo se druzile i volele i mislim da se i danas volimo na neki cudan nacin,bar ja nju volim istom jacinom kao i pre,i zeljno ocekujem taj susret kad ce noge ponovo da mi otkazu....Nju sam izgubila zbog jebene gudre i volela bi kad bi ona meni sad mogla da oprosti sve sto sam joj uradila,toliko se borila za mene ali ne meni je gudra bila na prvom mestu.....eto jos malo moje pricice...nastavice se :heart: :smt023 nadam se da cu se videti s njom,pozelite mi srecu!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Nadam se da cete se stvarno vidjeti, da cete oprostiti jedna drugoj,... Da cete obnoviti vase prijateljstvo, i da ce ovoga puta to zaista biti ono pravo. Ono neraskidivo. Zvrky, mislim da nema razloga da joj zamjeris. Ona je postupila onako kako je mislila da treba. Nije mogla podnijeti druzenje s tobom, jer je time rizikovala sebe.
Puno srece, ljubim te
Post Reply