Nisi luda. Kontam o kome pises. A vec sam ti napisala o tome. Iskreno, naiskrenije ti kazem da ne mozes pomoci. Znam na koga mislis, i mislim da je ta osoba jos nespremna za bilo ciju pomoc. Vjerujem ti da te ljudi oko tebe nerviraju. Znam kako to izgleda, skoro smo imali taj "Raspad sistema" u kuci. Nikome nije bilo lako.
Da li mozes , iskreno, sama sebi reci, .. Da li si spremna da okrenes list i zapocnes nesto novo. Bez obzira koliko ti htjela pomoci, ti ljudi samo sami sebi mogu pomoci.
Djeca i Roditelji-da li neko razumije????
I mozda je najbolja moguca pomoc okretanje ledja. Sta mislis zasto oni koji su izlijeceni nastupaju sa tim stavom "Gurni ih dublje"? To je zvrky jedini nacin,.. mada ni ja ne znam kako bih to mogla uciniti?
Moja prijateljica je izbacila sina iz kuce,.. I mali se skontao i vratio i sada je , hvala Bogu, puno bolji.
Ja ne znam da li bih to ikada mogla. Znas li ti koja je to snaga ?
Moja prijateljica je izbacila sina iz kuce,.. I mali se skontao i vratio i sada je , hvala Bogu, puno bolji.
Ja ne znam da li bih to ikada mogla. Znas li ti koja je to snaga ?
Prepalo me ono tvoje ODUSTAJEM, ... Nekako mi srce stalo na trenutak, majke mi. Kada neko ovdje uspije, u meni se pojaca nada zvrky,.. Kada neko padne, ja bih plakala. I mene onda samo crne misli hvataju. Zato ti kazem da jos uvijek ne mozes pomoci. Sto se vise budes trudila, vise ce bjezati dole, i jos kontati - Dobro je, spasice me vec neko kad dodjem do kraja. Moraju shvatiti da kraj moze biti svako novo drogiranje. Prekjucer gledam na HRT, troje mrtvih, over. Citav dan sam bila sjebana. I u jednom trenutku, kada zaista shvate da nemaju nikoga, valjda ce se trznuti.
http://www.link.ba/chat/
nemam msn,imam yahoo mesinzer
nemam msn,imam yahoo mesinzer
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!