Nakon kolko dolazi kriza?
Molio bi nekog da mi napise detaljno nakon 3-4 mjeseca svakodnevnog uzimanja sta ce se sve izdesavat sa mojom glavom i tjelom u krizi

Puno hvala unaprijed!
Moderator: sanela
Kroz stomak ti prolazi aorta. Moguce od visokog krvnog pritiska pocne tako da pulsira, a moze ti se desiti i da pukne i to se narodski kaze stomacni infarkt. Istrazi malo pojam stomacna aneurizma. Ja jos nisam cuo da je neko prezivio pucanje, ugl umres za par sekundi zbog ogromnog gubitka krvi. Pa se ti zajebavaj deckoMaree1312 wrote:Ja imam problem sa speed-om, nakon konzumiranja i posle nekog odredjenog vremena dodje do lupkanja po stomaku, krene da lupa kao srce i to traje bas dugo, ne znam u cemu je problem i voleo bih da nadjem resenje u sto kracem roku.. hvala...
Prestani sa spidom i pocmi jest! Hranu! A i poslije spida treba poc u doktora, to sranje je otrov na industrijskoj raziniMaree1312 wrote:
Ja imam problem sa speed-om, nakon konzumiranja i posle nekog odredjenog vremena dodje do lupkanja po stomaku, krene da lupa kao srce i to traje bas dugo, ne znam u cemu je problem i voleo bih da nadjem resenje u sto kracem roku.. hvala...