Frajla wrote:
Ljudi smo, ovo je bolest.... jel tako....treba pomoci zato smo tu, ali losem coveku nema pomoci, sama je svoj neprijatelj. I mucno je citati sve je divno lepo bajno i sjajno i od skidanja nista
Ko je ovde dobar, on nam ovde nije potreban, ovo je mesto za loše ljude poput nas.
Biće jako bolno za nju, jer ovde ne može da se ide postepeno, nego direkt u glavu.
Da li će ona to da (pre)živi, hoće naravno, bojim se malo i posledica koje dobro može da proizvede, jer je mlada a dugo je u tami, vidi sve ali ne prihvata. To može biti šok za organizam.
Raduje me što je žena, vi žene nešto lakše sa tim stvarima izađete na kraj.
Pobrisaće nam sve ovo Sanela (i to sa punim pravom) ajde da se malo organizujemo.
Noelova metoda neka bude prihvatna tema za sveže narkomane. Mi stariji narkomani koji po nešto i kobajagi znamo, bi bili i ovde gde rezimiramo probleme, tako i kaže naslov.
Katica još nije za ovu temu, ali ipak mora da učestvuje u njoj.
Najbolje bi bilo Katice da pokreneš svoju temu sa naslovom,
Ja narkoman/ka i moja borba sa Životom
Nemoj neko da se igra da zloupotrebi nečije poverenje koje je dobio na dar od neke ranjene i napaćene duše preko privatne poruke, Fb itd. Ono što je rečeno u poverenju, tako mora i ostati. Sada ću napisati i nikada više, nemojte posle da se hvatate za glavu, jer će biti plača i škrgutanje zubima (ko ih uopšte ima), ono što ste dobili u poverenju od nekoga, to moramo da poštujemo da to
ostane u poverenju, ako to neko od nas iz nekog razloga ne može, bolje je onda ne pomagati, već biti nemi posmatrač koji sa strane bodri. To je isto jako važna uloga u bolnici.
Ko ima dobre organizacione sposobnosti, mogao bi malo da dotera forum.
Proleće je, valjalo bi da se sve izluftira i da se sve sredi da bude lako dostupno (čak) i slepim budalama.
Jedno Vas sve najlepše molim. Pošto sam ranije preterivao u gotovo svima stvarima. Ne mislim samo na droge. Neke droge sam čak uzimao i iz naučnih razloga, gotovo savršena obmana, sa njom sam uspeo sebe da ubedim da radim za dobrobit čovečanstva. Samo me je Bog sačuvao. Ne znam za meru, megaloman sam, slavoljubiv sam, arogantan sam, drzak sam, razmažen sam, lenj sam, ne poznajem dobro osećanja... ne pokazujem normalno tj koliko treba svoje emocije i sve to uz psihopatiju, neurozu i onda mnogo visoko letim, ukratko, nisam baš najbolji u glavi. Ako negde preteram molio bih Vas da me spustate na zemlju, ali nemojte da me terate od sebe i osuđivati. Ja ne vladam nekada ne svojim postupcima normalno. I za kraj u posebnoj rečenici, ja sam pored svega i narkoman što još samo pogoršava stvar.
Hvala Vam, Volim Vas, Bog Vas blagoslovio Sve (važi i za tebe naravno, nisam pogrešio, jer tu ne može da se pogreši).