Jednostavno,priča je sledeća....
Ustali smo ujutru-raspoloženi ili ne,to je već druga priča...
Ako smo dobro raspoloženi,tj.popili smo kaficu sa Omćom...nasmejali se,napolju sija sunce....šta je to čime bi toga dana mogli da obogatimo svoj duh,pričinimo sebi ili nama dragima neko zadovoljstvo,i u krajnjem slučaju učinimo taj dan malo raznolikiji od drugih \:D/
Međutim,ako smo ustali neraspoloženi,ono kao pada kiša,nama nije dobro...toliko stvari bi voleli da uradimo,ali nismo ili u finansiskoj,fizičkoj ili kakvoj god mogućnosti da to uradimo...daj da smislimo,ako treba i zajedno,šta je to što bi barem malo moglo da nam ulepša dan i učini ga "vrednim za život".....
KAPIRATE?!
Mislim,možda je malo nejasno,ali ja ću sada probati da dam jedan prost i jednostavan primer,pa da vidimo,kako će to ići....
Evo,recimo,ja sam se jutros probudila u šest,naravno da mi keva da lekove,i onda smo i burazer i ja zaključili da ne možemo da spavamo....ŠTA RADITI U POLA SEDAM UJUTRU????
Ja sam se setila kako moram ponovo da instaliram yahoo messinger,jer me nešto zajebava,ali onda mi se sjebala konekcija što me je do jaja iznerviralo......Nema veze,sačekala sam,i sad je sve ok...
Usput sam zvala dečka koji radi pre podne da ga probudim,i da mu kažem da ga volim i ljubim najviše [phone]
Šta činiti dalje,tj.kako učiniti nešto da ovaj dan ne bude totalna propast...gde ići,šta raditi...Pa,s obzirom da je vreme katastrofa u najavi,a ja sam se istripovala sa knjigama tipa"Da Vinčijev kod" ,"Anđeli i demoni" koje sam već pročitala,za novaka sam dobila odličnu knjigu koja se zove "Lisipovi konji i druge priče",Pa bih mogla da prionem na nju....
Usput tu su i ispiti pa bi trebala da spremam građansko i ustavno a taaaaaaaako me mrzi [shot]
Ništa,kasnije se pod obavezno čuti sa mojom Zvrky,i sa dečkom kad dođe sa posla....Pa ćemo videti.....
Inače zamisao ove teme nije samo šta bismo mogli da radimo u toku dana,već da jedni drugima ispričamo i šta bismo mogli, i želeli da radimo u toku dana...
PA DA POKUŠAMO.....
P.S.
Inače messinger i dalje zajebava [-(