DA PROBAMO NESTO NOVO?!

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

pepeljuga84

DA PROBAMO NESTO NOVO?!

Post by pepeljuga84 »

Evo dragi moji u cemu je bila moja zamisao kada sam otvarala ovu temu.
Znam da je vecini od nas jutro najgori deo dana,kada smo puni negativnih misli i secanja na zlu proslost.
Ono sto sam mislila da bi bilo konstruktivno po neke od nas je sledece:

Svakoga jutra kada ustanemo,i ukljucimo se na nama dragi forum predpostavljam da bi godilo kada bi uzeli i stavili na papir ili ti otkucali na racunaru sve pozitivne stvari koje nam se mogu desiti u toku predstojeceg dana,u krajnjem slucaju da razmislimo pozitivno i osmislimo dan suncan po nasu psihu.
Takodje uzmimo sve negativne stvari koje nam se mogu desiti,negativne misli, i umesto sto bi ih gurnuli pod tepih, da se uhvatimo u kostac sa njima i da probamo da ih resimo.
Verujte,nije smak sveta i ako ne uspemo da se izborimo za osmeh na nasim licima.Bitno je da izvagamo dobro i lose, i da kao pametne individue odlucimo sta je najbolje za nas.Znaci sta je zamisao ove teme,svakog jutra pozitivne i negativne misli podelite samnom,pa ko zna mozda nekome i pomogne.HVALA
PA DA BAREM PROBAMO!
LJubi vas Pepeljuga [ying] [-o< :heart:
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
mise en place

jutro

Post by mise en place »

Tacno,taj dio dana me bas jebe u zdrav mozak.
Pokusacu zapisati,samo kako cu se sutra sjetiti.mobil alarm sa spiskom....dobro je to a svee negativno.....nista od toga samo pozitiva.Ujutro treba izaci van,disati, hodati.....a ali nezajebati put!!!

Za bolje sutra

mise
zvrky

Post by zvrky »

Epa pepo strpi se do jutra ;-) ....znas da se ja uvek budim vesela,lepo raspolozena,i sa smeskom,isto tako znas da ja volim jutro,volim suncan dan,volim zoru....isto tako znas da volim da volim! Oces jos toga sto vec znas o meni? Znas kad se smejemo kao danas npr. s kim se tako smejes? S kim se ja tako smejem? E kad na levu nogu ustanes,pomisli na sve ovo sto ja volim i ovo poslednje sto obe volimo...nema nista ispod tepiha,tamo ne ostavljaj gomile papira,donesi ih da ih resimo zajedno ako je potrebno,a ono sto si vec ostavila ispod tepiha to ce usisivac da pocisti...seti se gomile svitanja,pesacenja sa dobrih zurki ka kuci,uvek si se smejala zar ne? I danas kad idemo negde smejemo se,ustvari mi se bas cesto smejemo kad malo bolje razmislim...Ko mi moze pokvariti jutro? Telefonski poziv,svadja u kuci,lose vesti koje me probude i ne samo jutro nego ceo jebeni dan! Seti se i svake moje cigare koju moram da ispusim pre nego sto odem kuci iako je svanulo i sunce je izaslo....Ti dani nisu bili pepo,tih dana jos ima i tek ce ih biti!!!!! \:D/ [tanz] :smt102 TEK CE IH BITI PEPO,BICE IH
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Fanatik

Post by Fanatik »

Jel kontas da pretpostavimo koje ce nam se stvari negativne i pozitivne desiti u toku dana??????.Ako misliš na to , nije loše a šta ako se nesto nenadano desiti ,šta onda?. :?
Luna

Post by Luna »

hahahhaha....moram ....e udario me (ne daj boze) grom danas....nisam to bas imala u planu ali......
eto tako nekako Omare braco ...nasmija me. nemoj zivota ti da planiram sta ce mi se negativno desiti.......desava se svakako ali borim se. A mislim da ona konta vishe na ono ustao si....pijes kafu....sta kontas danas? sta bi? izmisli plan akcije..... daj sebi cilj. tako nesto. ma ...ja cu to navece da radim......ujutro nisam bas extra za planiranje..... :-D
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
pepeljuga84

Post by pepeljuga84 »

Jednostavno,priča je sledeća....
Ustali smo ujutru-raspoloženi ili ne,to je već druga priča...
Ako smo dobro raspoloženi,tj.popili smo kaficu sa Omćom...nasmejali se,napolju sija sunce....šta je to čime bi toga dana mogli da obogatimo svoj duh,pričinimo sebi ili nama dragima neko zadovoljstvo,i u krajnjem slučaju učinimo taj dan malo raznolikiji od drugih \:D/
Međutim,ako smo ustali neraspoloženi,ono kao pada kiša,nama nije dobro...toliko stvari bi voleli da uradimo,ali nismo ili u finansiskoj,fizičkoj ili kakvoj god mogućnosti da to uradimo...daj da smislimo,ako treba i zajedno,šta je to što bi barem malo moglo da nam ulepša dan i učini ga "vrednim za život".....
KAPIRATE?!

Mislim,možda je malo nejasno,ali ja ću sada probati da dam jedan prost i jednostavan primer,pa da vidimo,kako će to ići....

Evo,recimo,ja sam se jutros probudila u šest,naravno da mi keva da lekove,i onda smo i burazer i ja zaključili da ne možemo da spavamo....ŠTA RADITI U POLA SEDAM UJUTRU????

Ja sam se setila kako moram ponovo da instaliram yahoo messinger,jer me nešto zajebava,ali onda mi se sjebala konekcija što me je do jaja iznerviralo......Nema veze,sačekala sam,i sad je sve ok...
Usput sam zvala dečka koji radi pre podne da ga probudim,i da mu kažem da ga volim i ljubim najviše [phone] :heart:

Šta činiti dalje,tj.kako učiniti nešto da ovaj dan ne bude totalna propast...gde ići,šta raditi...Pa,s obzirom da je vreme katastrofa u najavi,a ja sam se istripovala sa knjigama tipa"Da Vinčijev kod" ,"Anđeli i demoni" koje sam već pročitala,za novaka sam dobila odličnu knjigu koja se zove "Lisipovi konji i druge priče",Pa bih mogla da prionem na nju....

Usput tu su i ispiti pa bi trebala da spremam građansko i ustavno a taaaaaaaako me mrzi [shot]

Ništa,kasnije se pod obavezno čuti sa mojom Zvrky,i sa dečkom kad dođe sa posla....Pa ćemo videti.....

Inače zamisao ove teme nije samo šta bismo mogli da radimo u toku dana,već da jedni drugima ispričamo i šta bismo mogli, i želeli da radimo u toku dana...

PA DA POKUŠAMO.....

P.S.
Inače messinger i dalje zajebava [-(
Možda spava sa očima iznad svakog zla,
Iznad stvari iluzija,izvan života,
I s njom spava,neviđena,njena lepota;
Možda živi i doći će posle ovog sna.
Možda spava sa očima iznad svakog zla.
Fanatik

Post by Fanatik »

Ehehheheheh drago mi je kada nekog nasmijem ,pa makar bila neka moja provala ili šala na moj račun.Samo neka nema svađe i neke frke i sve ce biti OK, od smijeha niko nije umro.
Pa Luno šta ja ba znam, ja sam mislio da Pepe tako misli, šta sam skrivio ili tj.se provalio ,ajde reci mi hehehheehhe.Ma zezam se, svima pozdrav. :-D :-D
Luna

Post by Luna »

heheh Omare moj..... extra si majke mi. I ja sam se nasmijala....
a to jel danas fin ili ruzan dan...opet ne mogu ujutro reci. Tek kasnije.... mene to jutro nikako ne privlaci. kao da ga se bojim. vishe volim noc. Ocigledno :-D
kako ste mi svi?
eeee sto se tice plana dana..... moram vam reci jer vi ce te me razumjetiti....kao i vaznost sledeceg: rekla sam sebi da necu zakasniti kod doktora danas....i nisam. Stigla sam tacno u sekundi. Znam da je to mozda i tuzno al jebi ga....veliko je s obzirom da jos nikad nisam stigla na vrijeme :oops: ....!! eto znaci plan sam odradila.... ne znam sta ce biti dalje.....tek je 2popodne ;-)
Daniel Trifunovic

Post by Daniel Trifunovic »

za pocetak.. ja vam toplo preporucujem da svako jutro kada otvorite okice budete neko vreme sa sobom pre ustajanja, zatim se nasmesite zivotu, pozdravite ga i odete pravo pod tus. popijete dve case vode i pojedete nesto, otvorite prozor i udahnete nesto svezeg vazduha..

pa dosta za pocetak :D

p.s. pogledajte http://www.relax7.com/1.php za misao dana
Luna

Post by Luna »

ihhh...prvo-ujutro mi je hladno....treba mi sat vremena da dodjem sebi. Ja prvo sta uradim je ustanem i odem da jedem. Jer obicno umirem od gladi....onda umivanje, zubi i to. tek onda otvaram prozor i pustam zivot unutra....
a tus? Jooojjj...nisam se nikad volila tusirati ujutro. Navece...Mada kad se nakanim ili ne stignem navece....moram priznati da na kraju ipak prija. Pozitivno savjeti danijele.....to je cool.
Post Reply