NAŠA JUTARNJA KAFICA

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Suncica

Post by Suncica »

Omare, daj ba covjece ne pravi sranje. Pa Tvoja nena (nek joj je rahmet dusi) ne bi zeljela da lezis na Lavu, Barama ili Kovacima. Ti imas jos cijeli zivot ispred sebe, da nesto uspijes i zasto da sada cinis gluposti. Hej, normalno je u zivotu da ljudi dolaze i odlaze, ali ti koji odlaze, a nama su dragi, oni zive dalje u nama.
Tvoja mama, Tvoj prijatelj, Tvoja nena - svi oni dalje zive u Tebi. Od svakog od njih nosis nesto u dusi i neke stvari ili dogadjaji Te sigurno podsjete na njih - osmjeh, miris, dodir, bora...
Raduj se tome i onda kad dodje Tvoje vrijeme srest ces ih, ali to vrijeme definitivno nije sad. Ti imas samo 31. godinu, Ti minimalno imas jos toliko godina da zivis jos. U prvom dijelu Tvog zivota si dozivio dovoljno sranje, ali zato SAD ZIVI!!!
Znam kako Ti dusa sad pati, kako boli, razara, ali isplaci se, izadji napolje, otidji na neko mjesto gdje Te niko nece smetati - vristi, placi, skaci, ali istjeraj tu bol iz sebe. Znam iz iskustva da to pomaze, jer kad mi je ludi vihor rata uzeo djeda i nenu (koji su me odhranili) i brata (s' kojim sam odrasla), ludila sam, nisam znala sta i kako dalje i kako ce moj zivot dalje bez njih - ali danas znam da me oni cuvaju, da oni dalje zive u meni.
Zato kad prodje ona jaka bol, budi sretan sto si do sad u svom zivotuimao takve divne ljude i imas jos mnoge kojima je stalo do Tebe, mada to Ti ponekad tvrdoglavo ne zelis da priznas....
Cuvaj se stari....
Ramona

Post by Ramona »

Dragi Omare - taj prijatelj - diler - ti je super prijatelj, čuvaj ga ko što se kaže 'oči u glavi' - takvih - pogotovo dilera, koji će te namjerno častiti kad znaju da se skidaš ili da si čist - nema puno na ovoj planeti - taj je dečko pravi rijetki dragulj :!:
Još jednom moja iskrena sućut - i ako već ne možeš izdržat bol i nervozu - zvizni se bilo čim, samo nemoj dopom - uzmeš li spida ili dima sigurno to sutra opet nećeš ponoviti, dok je s dopom već druga stvar, namami te ono stanje pa bi sutra opet da ti bude tako - bit će i meni teško zbog tebe ako zajebeš posli toliko vrimena - to bi nam, virujem svima pomalo oduzelo nadu u skidanje ... A znam koliko ti je teško, no nemoj mislit da smo te zaboravili.
Ljubi te tvoja Ramona
x
ns

Post by ns »

Omare,zao mi je zbog ovoga sto ti se desilo.......
nadam se da nisi ipak uradio ono sto si naumio,ali u svakom slucaju javi nam se...eto,znas da i ja prolazim kroz nesto slicno kao i ti sada a ovi ljudi ovde mi daju ono sto mi je sada najpoterebnije...glupo mi je sad da ti sto puta govorim;''javi se,javi se!!'' kad i sam znas i sam si rekao da bolju ''raju'' od ove nisi dugo upoznao...budi jak sada,posebno posle svega sto ti se desilo ranije,kako si uspeo da preguras.
ja navijam za tebe ;-) i puno te pozdravljam!
Fanatik

Post by Fanatik »

Nisam ni mogao,a nisam na kraju nihtjeo da uzmem to sto sam naumio.Vidite cijeli dan zivkaju,stari je tu a onda na ovaj kompjuter stalno pišem i pišem taman napišem a Luna pošalje poruku pa njoj odgovori,taman da ustanem Ramona tako da mi ustavi vi niste dali ici nigdje iz kuce DIVNI STE :-) .Sta da vam kazem,je.iga to je taj neki prvi najtezi udar i covijek reaguje kako reaguje u soku ili sta ti ja znam može svasta uraditi.Ali eto ja nisam na svi srecu,a nesto sam sinoc konto, pa dobro je ipak je ona nesto proživjela i naživjela sve nas, i lijepo je umrla i stara je bila.Tako da kad sam ohladio glavu i malo popiju koju kaficu i sjeo i razmislio ostalo je na tome da budem kuci.Eto poslije sam nazvao druga,i reko mu da je pravi drug,i da mu se zahvaljujem jer ucuinio je nevjerovatnu stvar.Znate i sami da dilere boli neka stvar sta ces ti uzeti i koliko ces ti uzeti.Puno mi je znacilo sto ste svi bili samnom,HVALA VAM DRUGOVI ,SUPER STE.Sada pijem kaficu,rezmisljam ,tipkam vama i druzim se.Bolje se,puno bolje se osjecam tako da sam sada i sigurniji i opusteniji.Vidimo se poslije,puno vas volim,vas Omar
Ramona

Post by Ramona »

:lol:
Ma da, tako i treba :wink:
Evo ja moram ići pa samo da se javim malo: dobro jutro Omare, dobro jutro svima!
Fanatik

SANELA ZASTO JE TEMA PREMJEŠTENA???

Post by Fanatik »

SANELA,EVO OVDE PIŠE DA JE TEMA PREMJESTENA PA NE ZNAM ZASTO I GDJE ,DA NISAM NESTO LOŠE REKAO,DA NISAM KOGA UVRIJEDIO????.
STA SE DESAVA,MOŽE LI MI NEKO RECI??? :(
ns

Post by ns »

dobro jutro svima,dragi ljudi!
Omare,poseban pozdrav tebi :wink: drago mi je da si danas malo bolje.Ma covece nemoj frkisati,nisi nikoga uvredio niti si sta lose rekao ja mislim da je Sanela premestila temu jer se ona prethodna suvise razvukla,jel' tako Sanela?
Vidim jutros smo svi u nekoj trci,evo i ja moram da zurim...idem,cujemo se kasnije PDT_Love_04
sanela

Post by sanela »

Srdačan pozdrav,

Ovim temama je mjesto u općim diskusijama, pa sam ih tamo premjestila. Bilo bi lijepo da vi sami započinjete nove diskusije tamo gdje treba, pa da ih ja ne moram premještati.

Neke sam diskusije i razdvojila da ih je lakše pratiti i odgovarati... eto...

Pozdravljam vas

Sanela
Anamarija V.

Post by Anamarija V. »

Jutro svima...
je je jutro je kod mene...sad sam ustala i pijem kafu. Mislim ok ustala sam jutros, ali sam se nakon nekih 30 min vratila u krevet i evo do sad!! I sad pijem kavu i evo da vidim kako ste mi vi.

Meni je jedino sto sam imala takvu glavobolju jutros kad sam ustala, da nisam nista od sebe mogla. Ali evo, kuc kuc, proslo, samo sto se osjecam prazna...

Omare, svaka cast, nisi uzeo! Divim ti se, zaista bravo! :D

NS, pozdrav i tebi, kako si?
ns

Post by ns »

Anamarija,hvala na pitanju;ja sam isto ''praaaaaznaaa'' :( :(
opet neprospavana noc,cimanje po gradu danas evo do sad...gadno,uglavnom...
mislim se,moram sto pre negde pobeci..otputovati...radim na tome...
a ti?zasto glavobolja?cugas,ha? :wink:
Locked