ZVRKY

Na ovom forumu možete ispričati svoju ispovijest, od početka do kraja. Alkoholičari, ovisnici, suovisnici, svi ste dobrodošli. Samo ispovijesti, molimo Vas da ne pišete komentare i odgovore.

Moderator: sanela

dinela

Post by dinela »

Ma super. lako je za citati. Ne moram izmedju redova, sve crno na bijelom :D

Nadam se da ce se brzo nastaviti. Pusa
zvrky

Post by zvrky »

Ne,nece,zao mi je ali ne mogu...
NEKO TO OD GORE VIDI SVE!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Luna

Post by Luna »

nema veze.....razumijem te! znam i sto ne mozes.... Ok. Kad ti se opet bude pisalo ti pisi... o tome. a ovako ti i dalje mozes da pises...ne moras o tome. ako ti prije tj...o svom sadasnjem zivotu...trenutnim mislima i sl...
ne brini....
cmok
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Ma besmisleno je nastaviti ovako glupu ispovest Luna!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Bas lijepo sto imas tako visoko misljenje o sebi. Pa sta ja onda, ovako pametna :-D radim na ovim glupim stranama. Jao dinela kad ces se vise spametovati,......... :lol:
svejedno

Post by svejedno »

Evo, ja sam napisao nesto, nije me mrzelo, a mislim da nema nekog smisla. Ali sam napisao.
Pisi i ti.
zvrky

Post by zvrky »

Dinela ne znam kad ces ali sto pre to bolje,jer pricas sa debilom kakvog jos nisi upoznala,a ti svejedno samo pisi srecno,ja nemam sta da pisem...
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
dinela

Post by dinela »

Upravo jesam !!!! Takvu majka jednom radja. :-D

Ne pozurujem te da nastavis,... Iako me interesuje. Luna je upravu. Pisi o SADA, pa cemo nekada opet doci na ono o ONDA.

Nista se ti meni ne sikiraj. Ne postoji glupa ispovijest. Ispovijest je ispovijest. Nema tu "Znam pisati ,.. Ne znam pisati",...
Ti draga pises da nama pomognes. Nama koji ne znamo. A ako ce to tebi olaksati jos bolje. Pa zato smo tu. Sta mislis da se ja zezam po ovim stranicama? Da ja to iz dosade pored djeteta od dvije koje me neprestano vuce za nogavicu ?!

Tu smo mi kada god ti budes spremna. A meni je godilo citati tvoju ispovijest, jer si pisala bas ono crno na bijelo. Meni ne pomaze puno kada pisete zapetljano, jer ja ne poznajem taj "Zapetljani" osjecaj koji vi imate,.. koji ste imali. Iako se tada trudim da spoznam, da proniknem.

Ljubim te,...
Luna

Post by Luna »

jao kako bih te sada istukla. Sta ti je? sta si se sjebala? i naravno po sebi odmah.... Bas si bezze. nije zeno u pitanju ni kako pises ni nista...ovo nema ni veze s tim. jel tako? ovo je nesto sasvim deveto. I zato ti kazem....ok. Ako ti mislis da ne trebas izmedju ostalog ni da pises a ti nemoj. Ako mislis da si debil onda misli tako... ALi jebi ga...nemozes ubjediti druge u to kad oni vide nesto drugo. Jel tako? zato ne seri...znam kako se osjecas.. I ja sam bila govno prosle sedmice a vec ove sam ne znam ni ja sta ....ali idem na bolje. valjda. I bila sam i debil a i kreten...ma mislila sam i da sam poludila. No sve prodje. Samo nemoj se tako samosazaljevati jer to vodi u depresiju. Izlazi is tog filma. Uradi nesto u cemu si dobra. Pomozi nekome. vrati somopouzdanje. Samo nemoj da kukas nad sopstvenom sudbinom ...jer to je bezze. I meni i tebi i ko god to radi. ja ti pisem ko sebi ti to znash. I nemas da se ljutis nesto. Jebi ga zvrky....sami smo se zajebavali...pa sada moramo malo i da patimo. Tako ja gledam na to kad me uhvati. pomogne mi . ne znam kako ni sto ali mi pomogne takvo razmisljanje.
eto...
ljubim te
" You must be the change you wish to see in the world." M. Gandhi
zvrky

Post by zvrky »

Meni samo jedno preostaje,pozdravljam vas sve Lunu,Pepeljugu,DarkAngel,Erineju,Spirit,Omara,Katu,Dinelu,i ovog Svejedno,neku noc mi je dosta pomogao,Mise,i ne znam ni ja vise koga ako sam nekoga zaboravila nek mi oprosti!!!!!!
Juce je istorija
Sutra je misterija
Ali danas je dar!!!
Post Reply