Pa ne znam meni deluje da je mnogima odskocna daska bila ta neka sila prilike, kao.npr ninocki to sto vise nije mogla da ga zavrsava na crno kao pre, vita jana da se njje selila.mozda joj to.jos ne.bi palo na pamet, a onih par na koje sam mislila da su se skinuli svojom voljom jer im je dozlogrdilo ste ti, tamara i noel, hope takodje.Frajla wrote:Silom nateran se niko skinuo sa gudre nije, da pojasnim skinuo se jeste, al se nakon par dana vrati istom poroku. Sile i zabrane ne vrede kod zavisnika, jer uvek nadjemo put do bilo cega.
Jaka volja, a ta jaka volja i odlucnost se odmah vidi kod forumasa. Mislis da je Vitajana morala da se skine? Pa lakse je doci do bupa u Irskoj cim se zaposli i to legalnim putem nego kod nas, mogla je da ponese zalihe kao i njen muz i da ima dok se ne zaposli. Noel, Tamara, Hope i ostali su se skinuli jer im je dopizdeo bup i nije bilo svrhe ga vise uzimati. Ista stvar je i kod mene bila... niko mi ga nije zabranio ili me naterao da ga ne uzimam.
Nemoj traziti izgovore, sad ispade da je nemoguca misija se skinuti ako ne moras.
Yasu, pobogu ne brisi lepe komentare:)
Ja imam vec gomilu razloga ali sta se desava i zasto to ne uradim do kraja, ne znam. Valjda hocu, radim sad na spustanju svakako samo kad bih mogla dvojke da nabavim da mogu lakse da isparcam kad dodjem do malih doza. Sve ja znam sto se procesa spuštanja i skidanja tice sve sam.to vec prosla ali kao sto rekoh onaj deo ostati cist je problem a to jos nisam iskusila.