Suncan dan U Stokholmu i u dusi mojoj

Ovaj forum može sadržavati informacije koje nisu u skladu sa misijom ovog foruma.

Moderator: sanela

Post Reply
mustafa

Suncan dan U Stokholmu i u dusi mojoj

Post by mustafa »

Cestitke Sonji, Imenijevazno, i svim onima koji pocinju uvidjati da nakon kise grije sunce i da uz mnogo strpljenja, hrabrosti, odlucnosti i zeljom za zdravijim zivotom ulaze u novi, mnogo ljepsi i ugodniji zivot .
Javila mi se Sonja i privatno i ja joj ovim putem zelim sve najbolje i da sto manje prepreka ima na putu ka stabilnijem prizdravljenju.
Ime .... pa ja se skoro rasplakah.Cestitam i neka mi te dragi Bog cuva. Ti si dokazao da si borac rjetko vidjenog tipa. Nastavi jarane i javljej kako ti ide. Javljaj redovno , molim te.
Nekima ovaj forum izgleda prazan i ne tako posjecen i ja se slazem , ali isto tako se i zahvaljujem onima koji su se sami udaljili sa naseg sajta i na taj nacin doprinijeli mirnijem radu na Forumu. Nekima se moje zahvale ove vrste nece svidjeti ali ja nemam namjeru mjenjati svoj zakljucak. Oni kojima je stalo da se isrgnu iz kandzi ovisnistva ,ce ostati sa nama i makar to bila samo jedna osoba , vrijedno je truda . Ljudski zivoti se ne mogu izmjeriti nikakvim mjerama ili vrijednostima, ljudski zivoti su NASI zivoti i dok god imamo snage moramo se pomagati. danas se pomazemo u borbi protiv ovisnistva , sutra mozda protiv neke druge nepravde ili bolesti??
Ko zna , glavno je da treniramo sopstvene nivoe empatije.
U zadnje vrijeme sa radoscu posjecujem Forum jer je atmosfera puna prizdravljenja a i pozitivnosti. Mozda nece uvijek tako biti ali dajte da se sladimo i uzivamo u ovome trenutku.
Sve najbolje zeli vam vas Moderator
M. Sarkic
E A

Post by E A »

sve najbolje prika :)
Sonja

Post by Sonja »

Ti bi to mene da rasplaces..... :D

Sve najbolje Sarka i hvala ti
Post Reply